Reiser
til
San Antonio

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
 • Enkel middagca. 200
 • 1 liter vannca. 9,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SpråkSpansk
 • Befolkningca. 24 478

Reiser til San Antonio

San Antonio

En reise til San Antonio på Ibiza tar deg med til klubblivets paradis. Fløyelsmyke netter med eliten av Europas DJs, dager ved den fine sandstranden midt i byen og shopping på markeder og i boutiquer.

San Antonio er et av Ibizas hotteste partyreisemål, med nattklubber, musikkbarer og store scener for internasjonale DJs. I gaten Sunset Strip ligger restauranter og loungebarer med musikk tett i tett, og West End er en blanding av gastropuber og take away-steder. Langs gågatene ligger det musikkbarer og nattklubber og i sommermånedene syder det av liv helt til soloppgang.

Strand midt i byen

Stranden i San Antonio heter Cala des Moro og ligger midt i byen. En lang remse av myk sand kanter den rolige og skjermede bukten der du kan velge og vrake mellom trendy strandbarer. Hvis du vil besøke andre strender kan du bli med på en badeutflukt fra havnen. S'Arenal Beach ligger rett ved havnen. Selv her er stemningen høy med musikk og vannsporter, og ved solnedgang fylles gågatene raskt opp.

Nær Ibiza by

Ettersom det bare er 20 minutter med bil fra San Antonio til Ibiza by, så er det enkelt å ta en tur inn til byen. Anbefales hvis du ønsker et større utvalg av shopping.

Ibiza som helhet

Ibiza er en øy med attitude. Mottoet er "bohem chic" og i Ibiza by ser du mange ekshibisjonistisk kledde kunstnere, klubbdronninger og moderne hippier. Samtidig har Ibiza en vakker natur med olivenlunder, mandeltrær, kalksteinsklipper, hvite små landsbyer og ikke minst badebukter – det finnes rundt 50 strender på øya.

Lange dansenetter – for den som ønsker

Vil du ønsker å utforske Ibizas klubbliv skal du velge Playa d'en Bossa. Et av hotellene våre er Ushuaia Ibiza Beach Hotel, med sin berømte DJ-scene. De fleste andre feriestedene domineres av par og familier som bader, spiser gode middager og legger seg før midnatt. De største og mest overdådige nattklubbene ligger i landlige omgivelser, åpner sent og selger (ganske dyre) billetter med busstransport inkludert.

Se deg om med leiebil

Det er mye å oppleve på øya, og vi har enda ikke nevnt den sjarmerende gamle delen av Ibiza by, som med sine ringmurer, trange smug og kirker oppe på en høyde står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Vil du se deg om i eget tempo kan du leie bil for en eller flere dager allerede hjemmefra.

Utfluktstips

 • Katamarantur med sol og bad
 • Besøk på det kjente "hippiemarkedet"
 • Dagstur til naboøya Formentera
 • Kveldstur i gamle og nye deler av Ibiza by

Ferietilbud i/på San Antonio