Reiser
til
Ibiza by

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
 • Enkel middagca. 180,-
 • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SpråkSpansk
 • Befolkningca. 50 000

Reiser til Ibiza by

Ibiza by

Det er i Ibiza by du kommer nærmest øyas unike livsstil. Du omgi sav kunstgallerier, hippe barer, klubbdronninger og moderne hippier. Men også middelaldergrender, markeder, fristende tapasbarer og en elegant marina. Du kan bo ved en fin strand i byen eller på ett av Ibizas mest trendy hotell like utenfor.

Den eldste delen av Ibiza by kalles Dalt Vila og ligger på en høyde med svingete trappetrinnsgater og hvitkalkede hus. Her kan du se kulturhistoriske severdigheter som bymuren fra 1500-tallet og den mektige gotiske katedralen på åstoppen.

Restauranter, shopping og fornøyelser

I områdene rundt havnen som kalles La Marina, dominerer det elegante, trendy Ibiza med restauranter, musikkbarer og shoppinggater. Selve havnen er en av Middelhavets største, med luksuriøse yachter og vakre gamle seilskuter.

Designklær à la "bohem chic"

I butikker og gallerier kan du velge mellom alt fra kunsthåndverk til spanske delikatesser. Ibiza er spesielt kjent for sin spesielle klesmote. Med inspirasjon fra folklore og 70-tallets hippiklær har moteskaperne utviklet en helt egen stil som kalles Ad Lib.

Hotell med fin beliggenhet

Hvis du vil bo i byen skal du velge Los Molinos, mellom gamle Ibiza og naboreisemålet Playa d'en Bossa. Kule Destino Ibiza Pascha Resort med yoga og konserter ligger et par kilometer øst for Ibiza by.

Ibiza som helhet

Ibiza er en øy med attitude. Mottoet er "bohem chic" og i Ibiza by ser du mange ekshibisjonistisk kledde kunstnere, klubbdronninger og moderne hippier. Samtidig har Ibiza en vakker natur med olivenlunder, mandeltrær, kalksteinsklipper, hvite små landsbyer og ikke minst badebukter – det finnes rundt 50 strender på øya.

Lange dansenetter – for den som ønsker

Vil du ønsker å utforske Ibizas klubbliv skal du velge Playa d'en Bossa. Et av hotellene våre er Ushuaia Ibiza Beach Hotel, med sin berømte DJ-scene. De fleste andre feriestedene domineres av par og familier som bader, spiser gode middager og legger seg før midnatt. De største og mest overdådige nattklubbene ligger i landlige omgivelser, åpner sent og selger (ganske dyre) billetter med busstransport inkludert.

Se deg om med leiebil

Det er mye å oppleve på øya, og vi har enda ikke nevnt den sjarmerende gamle delen av Ibiza by, som med sine ringmurer, trange smug og kirker oppe på en høyde står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Vil du se deg om i eget tempo kan du leie bil for en eller flere dager allerede hjemmefra.

Utfluktstips

 • Katamarantur med sol og bad
 • Besøk på det kjente "hippiemarkedet"
 • Dagstur til naboøya Formentera
 • Kveldstur i gamle og nye deler av Ibiza by

Ferietilbud i/på Ibiza by