Reiser
til
Estepona

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Pizzaca. 80,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkning45 560 000

Reiser til Estepona

Estepona

Du finner Estepona ganske langt sør på Costa del Sol-kysten, midt mellom havet og de vakre Sierra Bermeja-fjellene. Hvis du vil kombinere sol og svømming med golf, har du havnet riktig, for det finnes flere golfbaner rundt Estepona.

Med en kystlinje på over 20 km har Estepona blitt kjent for sine strender. Playa La Rada og Playa del Cristo ligger nærmest sentrum. Langs Playa La Rada strekker en lang promenade seg, Paseo Maritimo, omkranset av palmer og koselige tapasbarer.

En by full av blomster

Selv om mange turister har funnet Estepona, har byen, og spesielt de gamle bydelene, klart å beholde sin andalusiske sjarm. Lokalbefolkningen er ekstremt stolte av sine vakre, brosteinsbelagte gater. Overalt langs de hvitkalkede husene henger fargede blomsterpotter fylt med pelargonia i rosa, rødt og hvitt. Til og med Plaza de las Flores, som ligger midt i Old Town, er full av blomster og planter. Her er det godt å ta avslappende pauser på en benk under appelsintrærnes skygge.

Spanske delikatesser

Langs gågaten Calle Royal er det mange restauranter og barer hvor du kan nyte tradisjonelle spanske delikatesser. Selv i området rundt marinaen kan du spise og drikke godt, og samtidig se ut over båtene. Det pittoreske torget har også et stort utvalg av spisesteder og kafeer, flere med terrasser slik at du kan sitte ute.

Opplev Marbellas magi

Jetset-byen Marbella ligger bare en 30-minutters kjøretur fra Estepona. Ta en dagstur og opplev Marbellas herlige blanding av gourmetrestauranter, enkle tapasplasser, håndverkboder og eksklusive merkevarebutikker. Spaser rundt blant romantiske smug, renessansepalass og mauriske festningstårn. Et must er selvfølgelig også å lete etter luksusyachter i Puerto Banús.

Se mer rundt Estepona

Å leie en bil og se seg rundt er et tips. Langs kysten og innlandet er det steder du lett kan nå på en dagstur. Gibraltar, Granada (med Alhambra-palasset), Sevilla, Ronda og Malaga er bare noen få eksempler på interessante steder i nærheten av Estepona. Den enkleste måten er å [bestille leiebil] (/ å reise-med-oss / info-reise / leiebil /) i en eller flere dager allerede hjemmefra.

Ferietilbud i/på Estepona