Reiser
til
Cala'n Bosch

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Calan Bosch
  • Enkel middagca. 150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • TidsforskjellIngen tidsforskjell
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 93 500

Reiser til Cala'n Bosch

Cala'n Bosch

I Cala'n Bosch finner du to naturskjønne bukter med sandstrender og en småbåthavn med restauranter på rekke og rad. Vi tilbyr hotell der både barn og voksne trives.

Cala'n Bosch ligger bare en mil sør for byen Ciutadella på Menorcas sydkyst. Det er en av de største turiststedene på øya, samtidig som atmosfæren er behagelig rolig. Den trivelige havnen ligger i et havnebasseng som henger sammen med havet via en kanal. Langs kaia ligger det et tyvetalls restauranter med alt fra asiatsik til fisk og skalldyr.

To langgrunne strender

Cala'n Bosch-stranden med sin hvite fin sand ligger beskyttet til mot bølger og strømninger inne i en bukt. Den andre stranden heter Son Xoriguer. Her ligger det også kanoutleie og katamarankurs.

Byliv i Ciutadella

Du kan ta lokalbuss eller taxi til den sjarmerende byen Ciutadella. Atmosfæren er spansk med den vakre kirken og rådhuset, bygninger i lyse pastellfarger langs trange gater, smijernsbalkonger og håndverksbutikker. Fiskehavnen er et trivelig sted å spasere og her ligger fiske- og skalldyrrestaurantene tett i tett.

Frodige Menorca

Tempoet på Menorca er roligere enn på naboøya Mallorca. Landskapet er idyllisk og landlig og rundt hele øya finner du badebukter med krystallklart vann. Noen av badebuktene ligger ved badestedene, andre når du bare med båt eller til fots. Nesten hele øya er naturfredet og er utnevnt som biosfærreservat av UNESCO.

Trekking, mountainbike og ridning** Hvis du liker å være i aktivitet er Menorca et perfekt valg. Ved kysten går det flere "Camí de Cavalls" - tydelige markerte stier der du kan gå, ri eller sykle. Mountainbikes kan leies på mange steder. Bestiller du en ridetur eller fottur med guide får du oppleve det beste av øya på en enkel måte.

Med bil blant valmueenger og fiskerbyer** Hvis du leier bil kan du i løpet av en dag oppleve valmueenger og beitende kuer, spise skalldyrlunsj i Ciutadellas trange gater, ta et bad i en bortgjemt bukt og stanse for å ta en kopp kaffe i fiskerbyen Fornells på nordkysten.

Utfluktstips

  • Øyrundtur med vakker utsikt, vinsmaking og menorkinske hester.
  • Sjørøverutflukt med skattejakt
  • Rideturer og vandringer langs Camí de Cavalls
  • Kveldsshow med dansende hester og akrobatikk

Ferietilbud i/på Cala'n Bosch