Reiser
til
Cala San Vicente

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 300

Reiser til Cala San Vicente

Cala San Vicente

Cala San Vicente er et lite og idyllisk reisemål i en bukt på nordsiden av Mallorca. Dette er et riktig valg for deg som vil ha en harmonisk ferie nær hav, klipper, pinjetrær, fine små sandstrender og en landsby som innbyr til spaserturer.

Det finnes helt klart mye bedre steder å reise til du man ønsker deg shopping og party. Cala San Vicente har bare en håndfull småbutikker, kaféer og restauranter som ligger langs gatene. Ellers er det private villaer og vakker utsikt mot hav, fjell og strender. Den lille byen ligger i en grønn dal som munner ut i en vik med krystallklart vann.

Sandstrender og bukter

Det ligger to fine strender med lys sand på hver sin side av landsbyen, Cala Barques og Cala Molins. Den sistnevnte er mest populær og ligger rett utenfor inngangen til vårt hotell Grupotel Molins. En liten spasertur rundt neste odde tar deg til en tredje strand, Cala Carbó, som er liten og steinete men passer bra for snorkling takket være sitt klare vann.

Nær folkelivet i Puerto de Pollensa

Nærmeste nabo til Cala San Vicente er det betydelig større reisemålet Puerto de Pollensa som kan tilby variasjon i form av shoppinggater, en stor havn, dykkersenter og uteliv. En landlig grusvei på 4 kilometer går over fjellet, og Puerto de Pollensa er altså innen rekkevidde med en lengre gå- eller løpetur.

Lange, rolige middager

Restaurantene i Cala San Vicente kan telles på en hånd, men til gjengjeld er noen av dem førsteklasses, med elegante utsiktsterrasser og utsøkte fiske- og skalldyrretter. Du spiser også bra på vårt hotell Grupotel Molins, og for deg som bor der er halvpensjon med frokost og middag inkludert i prisen.

Ferietilbud i/på Cala San Vicente

Hotell - Cala San Vicente

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Cala San Vicente Vise alle hotell på Mallorca