Reiser
til
Cala d'Or

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

3 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 80,-
  • Øl (50 cl)ca. 25,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SpråkSpansk
  • user-family Befolkning45 560 000

Reiser til Cala d'Or

De fine badebuktene med krystallklart vann kjennetegner Cala d'Or. Her kan du rusle rundt blant småbutikker og tapasbarer og nede i havnen ligger fiske- og skalldyrrestauranter på rekke og rad.

Cala d'Or ligger på østkysten av Mallorca. Denne siden av øya er kjent for mange vakre bukter som skjærer seg inn i klippene langs kysten. Strendene her er ikke like lange som de i sør og nord, men til gjengjeld er de mange og med en vakker beliggenhet.

Matopplevelser
Den spesielle byggestilen med lave, hvite hus gir Cala d'Or en spesiell atmosfære. I gågatene i sentrum finner du mange restauranter med alt fra mallorkansk tapas til italiensk og asiatisk. Nede ved havnen kan du bestille nyfanget fisk og skalldyr. Enda flere spennende restauranter finner du nabobyen Porto Petro og i Calonge.

Badebukter og parhotell
Inne i selve Cala d'Or er det ikke mindre enn fem bukter med små lyse sandstrender og turkist vann. Flere av hotellene våre passer for voksne som reiser uten barn, og liker du å trene og spise sunt i ferien skal du se nærmere på Robinson Club Cala Serena.

UtfluktstipsPalma de Mallorca med katedralen La Seu Den idylliske fjellandsbyen Valldemossa
* Katamaranseiling med barbecue

Oppdag Mallorca med leiebil Vil du oppdage dine egne favorittsteder på Mallorca? Gjennom oss kan du leie en bil for en eller flere dager allerede hjemmefra, og kjøre rundt på egen hånd blant badebukter, vingårder og små fjellandsbyer.

Både chartert og rutefly I sommerhalvåret er det høysesong på Mallorca og da kan du reise hit med våre komfortable charterfly på mindre enn fire timer. I tillegg kan du året rundt bestille våre pakkereiser med hotell, rutefly og fleksibel reiselengde. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakt vårt onlinesenter via TUI-appen, telefon, e-post og SMS.

Ferietilbud i/på Cala d'Or

Hotell - Cala d'Or