Reiser
til
Cala Bona

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • Enkle middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 895 000

Reiser til Cala Bona

Cala Bona

Cala Bona på Mallorcas østkyst er et lite badested med rustikk sjarm bygget rundt en fiskehavn. På Family Life finnes Bamseklubben, treningstimer, restauranter og store bassengområder. En fin strandpromenade fører til naboreisemålet Cala Millor.

Reiser du med familien og vil ha så mye som mulig ut av ferien så er Cala Bona et bra valg. I rolige omgivelser ligger vårt nye TUI Family Life med bassenger, sportsaktiviteter og masse moro for barn i alle aldre.

Stort bassengområde med havutsikt
Ved det lagunelignende bassengområdet kan du slappe av på herlige solsenger på gressplenen under palmene. Herfra har du utsikt over havet og kan bestille snacks og drikke i bassengbaren. Barnebassenget har syv vannsklier, og naturligvis finnes det også rolige soner for deg som vil slappe av.

Yoga, vinbar og musikk
Her finner du alt fra yogatimer til volleyballturnering, fra spabehandlinger til tøffe timer i treningsrommet. Mellom slagene kan du spise og drikke godt i vin- og tapasbaren, bufférestauranten eller på tavernaen. Om kvelden fremfører artistene sitt eget show fra den store scenen. Moro både for store og små.

Strand og fornøyelser i Cala Millor
Hvis du vil bade ved en strand kan du ta hotellbussen til stranden i Cala Millor (østkystens fineste sandstrand). Til Cala Millor kommer du også hvis du følger strandpromenaden – den funker like bra til en løperunde om morgenen som for en kveldspromenade. Uteserveringene ligger tett langs havet og i Cala Millor er det enda mer å velge mellom, ikke minst hvis du vil ta pulsen for utelivet.

Vandre, sykle og snorkle
Cala Bona har en fin beliggenhet for den som vil være ute i naturen: det finnes mange turstier og sykkelveier. Du kan også ta en tur til fredagsmarkedet i Son Servera. I badebuktene langs østkysten er vannet krystallklart, perfekt for snorkling.

Utfluktstips

  • Drakegrottene
  • Palma de Mallorca med katedralen La Seu
  • Ridetur og grillmiddag på en hestefarm

Bestill utflukter eller billetter under fliken Min reise eller i TUI-appen.

Bestill leiebil hjemmefra
Vil du finne dine egne favorittplasser på Mallorca? Bestill en leiebil og kjør rundt blant badebukter, vingårder og små fjellandsbyer.

To ferier i en
Vil du få mest mulig ut av ferien kan du velge et reisemål den første uken og et annet den andre uken. Velg mellom fler enn 20 reisemål over hele Mallorca.

Ferietilbud i/på Cala Bona

Hotell - Cala Bona

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Cala Bona Vise alle hotell på Mallorca