Reiser
til
Serra de Tramuntana

Pris fra

...

Våre hotell

5 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Alcudia
  • Enkel middagca. 150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 895 000

Reiser til Serra de Tramuntana

Serra de Tramuntana

Mallorcas mektige fjellkjede Serra de Tramuntana strekker seg langs hele nordkysten, fra Andratx i vest til Pollenca i øst. Tramuntana er både kjent og ukjent. Toget fra Palma til Puerto Soller og kysten går her. De vakre kunstnerlandsbyene Deia, Valldemossa og Soller ligger også her.

Serra de Tramuntana har mye å tilby. Her finner du alt fra fjellandsbyer som Caimari, små tapasbarer uten menyer i Mancor de la Vall, juicebarer i Fornalutx og fjelltopper med utsikt over hele øya. På toppene over Alaro kan du for eksempel se både [Palma] (/feriereiser/spania/mallorca/palma/) i sør og [Alcudia] (/feriereiser/spania/mallorca/alcudia/) i nordøst samtidig.

Bilutleie - et must!

Mallorca er perfekt å utforske med bil. Det tar ikke mer enn litt over en time å komme seg fra den ene kysten til den andre. Med [leiebil] (/reise-med-tui/pa-reisemalet/leiebil/) kan du oppleve hele øya, landsbyene og naturen i Serra de Tramuntana, strendene på sørkysten, byen Palma og golfbanene på vestkysten.

Matmarkeder, turstier og vingårder

Fjellene på Mallorca har turstier med ulik vanskelighetsgrad, alt fra de enklere til de mer avanserte og tidkrevende. Er du interessert i å spise og drikke godt, har de større landsbyene og byene egne markedsdager ukentlig, hvor et av de bedre ligger i Inca. Like sør for fjellene, før det flate landskapet tar over, ligger vingårdene ved byen Binissalem.

Utvalgte boutiquehotell og sjarmerende fincaer

Med TUI kan du velge mellom utvalgte hotell flere steder i Serra de Tramuntana. Velg mellom førsteklasses hotell utenfor byene og personlige boutiquehotell midt i landsbyene med gangavstand til det lokale bakeriet. Velkommen til en annen side av Mallorca!

Ferietilbud i/på Serra de Tramuntana