Reiser
til
Cala Ratjada

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 6500

Reiser til Cala Ratjada

Cala Ratjada

Cala Ratjada er et mellomstort badested med tre sandstrender, småbåthavn, strandpromenade og et fargerikt gateliv. Her kan du nyte et variert ferieliv og bo på hotell for voksne, som reiser uten barn.

Cala Ratjadas livligste områder ligger mellom byens mest populære sandstrand og den trivelige småbåthavnen. Langs smågatene og strandpromenaden finner du mange tapasrestauranter, cocktailbarer og småbutikker som selger alt fra kunsthåndverk til trendy mote, nybakt brød og solmoden frukt.

Kveldsliv og utfluktsbåter

Det finnes også musikkbarer og klubber for natteranglere. I havnen ligger utfluktsbåter, lystyachter og fiskebåter, Cala Ratjada er nemlig en levende fiskerlandsby. Det går også ferger til naboøya Menorca herfra.

Velg mellom tre sandstrender

I tillegg til den sentrale stranden Cala Moll og den litt mindre Cala Gat på den andre siden av havnen, kan du bade ved den lange fine Cala Agulla som ligger en kilometer nord for byen. Den er barnevennlig langgrunn og har lys, fin sandbunn.

Parhotell rett ved havet

Voksenhotellet ligger i en rolig utkant av Cala Ratjada, rett ved havet og en liten bukt. Du kan gå en drøy kilometer gjennom en allé kantet av pinjetrær for å komme inn til Cala Ratjadas sentrum. På hotellet finnes det spa, tennisbane og mange andre fasiliteter designet for deg som reiser uten barn.

Grotter og majoricaperler

Vil du se deg rundt er det ikke langt til tennisstjernen Rafael Nadals hjemby Manacor, der du kan besøke perlefabrikken og se hvordan man produserer mejoricaperler for hånd. De kjente Artágrottene ligger 9 kilometer fra Cala Ratjada og ytterligere et stykke sørover ligger drakegrottene ved Porto Cristo. Bestill utflukter gjennom oss i TUI, eller bestill en leiebil for en eller flere dager allerede hjemmefra.

Ferietilbud i/på Cala Ratjada