Reiser
til
Torrevieja

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 200,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 84 500

Reiser til Torrevieja

Torrevieja

Sandstrender, hyggelige restauranter, kulturopplevelser og spansk småbyliv. Golfbaner og vingårder er innen rekkevidde. I Torrevieja er det noe for enhver smak, og her er været behagelig hele året.

Spaser langs den vakre strandpromenaden med svaiende palmer, sett deg ned på en utendørsterrasse og nyt deilige tapasretter. Torrevieja - den mellomstore byen langs Costa Blanca-kysten sør for Alicante er et populært reisemål hele året. Her er klimaet behagelig, og sommeren strekker seg langt ut på høsten. Byen er kjent for sitt pulserende natteliv med fine puber og barer, men også for sine kulturelle opplevelser som konserter med klassisk musikk, museum og flamencodans. Golfbaner og vinprodusenter i nærheten kan lett nås med leiebil bestill leiebil allerede hjemmefra.

Strendene i Torrevieja

Solfylte strender med finkornet hvit sand er et av høydepunktene i Torrevieja. Her kan du nyte storbypuls, salte bad og sol ved bystranden Playa Del Cura midt i byen. Ved den populære Playa Los Locos i nord finnes det flere restauranter, og surfere koser seg her. Den lange, brede stranden La Mata er populær blant både turister og lokalbefolkningen i Torrevieja, og den langgrunne stranden Cabo Roig er en favoritt blant barnefamilier, med sitt litt roligere vann og fine bunn.

Golf hele året og leiebil

I Torrevieja og omegn er det et titalls golfbaner. De er alle fine og godt vedlikeholdt, og det milde klimaet gjør at du kan spille golf hele året. Du kan enkelt komme deg til golfbanene med en leiebil. Lei en bil og oppdag hele Costa Blanca-kysten med vakre strender, hyggelige byer og landlige vingårder.

Dans, musikk, shopping og museum

Ta en svingom i en fengslende flamencodans, slapp av på en konsert med klassisk musikk eller besøk Torreviejas naturhistoriske museum. Byen er full av opplevelser. Spaser rundt og nyt vakre kunstverk og statuer. Ta en titt på byens vakre kasino, som ble bygget i 1896 og sies å være byens eldste bygning. For shoppingentusiasten finnes det et stort kjøpesenter i Torrevieja sentrum - Habanero Shopping Centre. Det finnes også en kino, en bowlingbane og mange restauranter og barer. Små butikker finner du rundt i byen og langs den vakre strandpromenaden.

Tapas, skalldyr og paella

Matelskeren har mye å hente i Torrevieja. Benytt anledningen til å nyte spansk mat og deilige middelhavssmaker. Bestill en tradisjonell paella, skalldyr og deilige små tapasretter som manchego-ost, lufttørket skinke, patata bravas og velsmakende pimientos de padrón.

Ferietilbud i/på Torrevieja