Reiser
til
Valle Gran Rey

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 4800

Reiser til Valle Gran Rey

Valle Gran Rey

I Valle Gran Rey er den vakre naturen det første som slår deg. Du kommer deg ned til det glitrende havet via en svingete vei gjennom en bratt dal med palmer, terrasseavlinger og mektige klippevegger. Uansett om du vil gå tur i fjellene eller bare koble av i en liten by ved havet så viser Valle Gran Rey deg noen av La Gomeras fineste sider.

Det idylliske Valle Gran Rey

Valle Gran Rey er et sjarmerende badested ved havet i sørvest. Tre små landsbydeler ligger med 10-15 minutters gåavstand fra hverandre. Den øverste er en genuin kanarisk småbrukerlandsby med kaféer, kirke, skole og pastellfargede hus som klatrer opp bratte fjellsider.

Klipper og bananplantasjer

De to andre delene ligger ved strendene nedenfor og består av lave hotellbygninger, småbutikker og restauranter med personlig atmosfære. Mellom bydelene finnes bananplantasjer og mektige klippevegger. Mellom dem er den vakre, grønne dalen som har gitt Valle Gran Rey navnet "store kongens dal".

Terrasseavlinger

Opp gjennom århundrene har bøndene bygget imponerende jordbruksterrasser som ligger som trapper opp til de nivåene der dalen går over i stupbratte raviner. Enslige gårder klamrer seg fast som svalereder mellom hyller der det vokser tomater, avokado, vindruer og bananer.

La Gomera

La Gomera er også et perfekt reisemål for deg som liker naturopplevelser. Den lille øya (Kanariøyenes nest minste) har mange fine turstier, mange av dem i nasjonalparken Garajonay. Her ligger også en eldgammel laurbærskog som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Strender med vulkansand, bratte frodige fjellsider og høye palmer rammer inn småbyer og idylliske landsbyer.

Se deg om med leiebil

Med leiebil kommer du deg enkelt til turstier, badestrender og landsbyer.

Utfluktstips

  • Hvalsafari der du kanskje også får se delfiner og havskilpadder
  • Øyrundtur til fots og med buss
  • Guidet botanisk vandring i den unike laurbærskogen

Slik kommer du hit

Reisen hit går via naboøya Tenerife der flyet lander. Ca. 20 min med buss fra flyplassen, deretter en fergetur på ca. 50 min til La Gomera der det venter en busstransport på ca. 1 time 15 min til Valle Gran Rey.

Ventetid i Los Cristianos

Avhengig av flyets ankomsttid kan det oppstå ventetid (opptil flere timer) før fergeturen. I så fall kan du deponere bagasjen på terminalen slik at du kan se deg om i Los Cristianos' sjarmerende havn.

Ferietilbud i/på Valle Gran Rey