Reiser
til
Valle Gran Rey

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra San Sebastián
  • Enkel middagca. 150,-
  • Øl (cl)ca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SpråkSpansk
  • user-family Befolkningca. 22 000

Reiser til Valle Gran Rey

I Valle Gran Rey er den vakre naturen det første som slår deg. Du kommer deg ned til det glitrende havet via en svingete vei gjennom en bratt dal med palmer, terrasseavlinger og mektige klippevegger. Uansett om du vil gå tur i fjellene eller bare koble av i en liten by ved havet så viser Valle Gran Rey deg noen av La Gomeras fineste sider.
Den sjarmerende lille øya La Gomera ligger bare førti minutter med båt fra Tenerife. Likevel er det som å komme til en annen verden. Klimaet er like bra som på de andre Kanariøyene og det finnes rikelig med små badestrender, bra hotell, sjarmerende strandpromenader og elegante restauranter samt en genuin atmosfære med idylliske landsbyer istedet for høye hotell og masseturisme.

Det idylliske Valle Gran Rey Valle Gran Rey er et sjarmerende badested ved havet i sørvest. Tre små landsbydeler ligger med 10-15 minutters gåavstand fra hverandre. Den øverste er en genuin kanarisk småbrukerlandsby med kaféer, kirke, skole og pastellfargede hus som klatrer opp bratte fjellsider.

Klipper og bananplantasjer De to andre delene ligger ved strendene nedenfor og består av lave hotellbygninger, småbutikker og restauranter med personlig atmosfære. Mellom bydelene finnes bananplantasjer og mektige klippevegger. Mellom dem er den vakre, grønne dalen som har gitt Valle Gran Rey navnet "store kongens dal".

Terrasseavlinger Opp gjennom århundrene har bøndene bygget imponerende jordbruksterrasser som ligger som trapper opp til de nivåene der dalen går over i stupbratte raviner. Enslige gårder klamrer seg fast som svalereder mellom hyller der det vokser tomater, avokado, vindruer og bananer.

Vakre vandringsstier
La Gomera er også et perfekt reisemål for deg som liker naturopplevelser og å vandre med utsikt mot hav og dalfører. Til tross for at øya bare er to mil i diameter, er det høyeste fjellet hele 1485 moh. I nasjonalparken Garajonay ligger en eldgammel laurbærskog som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og her finner du mange av de fineste turstiene.

Se deg om med leiebil
Med leiebil kommer du deg enkelt til turstier, badestrender og landsbyer.

Andre utfluktstips

  • Hvalsafari der du kanskje også får se delfiner og havskilpadder
  • Øyrundtur til fots og med buss
  • Guidet botanisk vandring i den unike laurbærskogen

Slik kommer du hit Reisen hit går via naboøya Tenerife der flyet lander. Ca. 20 min med buss fra flyplassen, deretter en fergetur på ca. 50 min til La Gomera der det venter en busstransport på ca. 1 time 15 min til Valle Gran Rey.

Ventetid i Los Cristianos Avhengig av flyets ankomsttid kan det oppstå ventetid (opptil flere timer) før fergeturen. I så fall kan du deponere bagasjen på terminalen slik at du kan se deg om i Los Cristianos' sjarmerende havn.

Ferietilbud i/på Valle Gran Rey

Hotell - Valle Gran Rey