Hotell Spania

Her finner du vårt utvalg av hotell i Spania. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Spania alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Spania

Leter du etter det beste hotellet i Spania for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Spania.

Familiehotell i Spania

Er du ute etter et familiehotell i Spania, kan vi anbefale TUI Blue Flamingo Beach Resort. Her er det noe for hele familien!

De beste hotellene for voksne i Spania

Er du ute etter et hotell for voksne i Spania? Da kan vi anbefale Blue Star Protur Playa Cala MillorMallorca, som ønsker gjester fra 16 år velkommen. Riu Nautilus i Torremolinos er også et godt tips, og her ønskes gjester fra 18 år velkommen.

Hotell med badeland i Spania

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland i Spania er SplashWorld-hotellet Globales BouganvillaMallorca. Dette er et stort all inclusive-hotell med badeland.

Billige hotell i Spania

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Spania, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Spania.