Reiser
til
La Gomera

Pris fra

...

Våre hotell

4 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra San Sebastián
  • Enkel middagca. 150,-
  • Øl (cl)ca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 22 000

Reiser til La Gomera

La Gomera

Den sjarmerende lille øya La Gomera ligger bare 50 min med båt fra Tenerife. Likevel er det som å komme til en annen verden. Turstier gjennom vakre laurbærskoger, små badestrender og en genuin atmosfære er noen av nøkkelordene for å beskrive denne fredelige øya.

La Gomera er Kanariøyenes nest minste øy, men den byr på mange opplevelser for deg som liker storslått natur, fotturer og idylliske småbyer. Klimaet er like bra som på de andre Kanariøyene og det finnes mange små badestrender, bra hotell, sjarmerende strandpromenader og delikate restauranter. Men den genuine atmosfæren er merkbar, med landsbyer og småbyer istedenfor høye hotell og masseturisme.

Naturskjønne turstier

La Gomera er kanskje best kjent for sine vakre turstier der du har utsikt over hav og daler. Til tross for at øya bare er ca. 2 mil i diameter, er det en fjellrik vulkanøy, hvis høyeste topp er 1485 moh. Øya har mer enn 60 mil med turstier som går gjennom tusenårige skoger, palmedaler og forbi mørke lavastrender. I nasjonalparken Garajonay, hvis urgamle laurbærskog står på UNESCOs verdensarvliste, går flere av de fineste turstiene. For å få mest mulig ut av opplevelsen, kan du bestille en botanisk vandring som ledes av en kunnskapsrik guide.

Se deg rundt på øya

I tillegg til de fine turstiene på La Gomera, er øya perfekt for å leie en bil og dra på utflukter til små landsbyer og strender med rolig atmosfære. Fra utsiktspunktet Los Roques kan du se solnedgangen over Agandoklippen og andre vidstrakte utsikter over klipper og raviner. Den idylliske landsbyen Agulo, cirka en halv time med bil fra San Sebastian, er et av våre andre tips.

Strender på La Gomera

Strendene på denne vulkanøya består av svart lavasand eller småstein, og byr på krystallklart vann og små genuine strandtavernaer der du kan bestille grillet snapper og annen fersk fisk. Playa de Santiago er øyas mest populære strand, men den er likevel forholdsvis liten.

Våre reisemål

  • San Sebastian– La Gomeras pittoreske lille havneby byr på trange smug, kirker, romantiske restauanter og 1400-tallshus
  • Playa Santiago – fredelig reisemål på sørsiden av La Gomera, med hvite sukkerbithus og en fin strandpromenade. Hotellet vårt ligger på en klippehylle og har øyas eneste golfbane.
  • Valle Gran Rey – strandreisemål nedenfor klippeveggene, hvite landsbyer og en del med terrasseavlinger. Her kan du kombinere strandliv med dagsturer langs turstiene oppe i fjellene.

Kombinere med Tenerife

Vil du ha enda mer ut av ferien kan du bestille en kombinasjonsreise med en uke på La Gomera og en uke på Tenerife. Du velger fritt blant reisemål og hotell på øyene.

Reisen til La Gomera

Reisen hit går via naboøya Tenerife, der charterflyet fra Norge lander. En kort busstransfer (ca. 20 min) og ferge (ca. 50 min) tar deg til La Gomera.

Vi tilbyr covid-19 test kostnadsfritt

Når du skal reise med oss til La Gomera, så vil vi i TUI tilby deg kostnadsfri covid-19 test som er nødvendig å vise frem når du sjekker inn på hotellet ditt. Les mer om testen her.

Ferietilbud i/på La Gomera