Reiser
til
Menorca

Pris fra

...

Våre hotell

23 stk.

Prisnivå

Priseksempel fra Calan Bosch
 • Enkel middagca. 150,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • TidsforskjellIngen tidsforskjell
 • HovedstadMadrid
 • SpråkSpansk
 • Befolkningca. 93 500

Reiser til Menorca

Den frodige øya Menorca skiller seg fra søsterøyene Mallorca og Ibiza på mange måter. Her er alt litt mindre og naturnært. Langs kysten finnes det hundrevis av vakre badebukter, men også lange sandstrender. Du kan slappe av i rolige badebukter og utforske turstier, fiskerestauranter og atmosfæren i sjarmerende småbyer som Mahon og Ciutadella.

Menorca er i stor grad naturfredet, noe som har gjort at det ikke er så mye utbygging. Uansett om du velger et stort eller lite reisemål kommer du til å omgis av lave, hvitkalkede hus med hav, strender og grønn natur rundt hjørnet. Da mange badebuktene har krystallklart vann og er perfekte for snorkling. De svingete stiene mellom pinjetrær i innlandet brukes både for vandringer, ridning og mountainbiking.

En øy for matelskere

Nyfanget fisk fra kullgrillen er en glede du finner på nesten alle restauranter. På det tradisjonsrike gindestilleriet i Mahon kan du prøvesmake gin og likører. Ellers er nok ulike anretninger av hummer, fra gratinert til i kremete supper, Menorcas fremste kulinariske spesialitet. Men vinene og de langtidslagrede ostene ligger ikke langt unna.

Velg reisemål!

Her kan du lese mer om Menorcas strender, feriefornøyelser og beste hotell.

 • Cala'n Bosch – øyas største badested med lyse strender, koselig småbåthavn og mange restauranter
 • Es Canutells – liten naturnær by med fredet badebukt og vårt Family Life-hotell
 • Cala Galdana – sjarmerende lite reisemål med lang hvit strand og bra fiskerestauranter
 • Arenal d'en Castell – nær den fine strandbukten finner du vårt Splash-hotell med eget badeland
 • Punta Prima – rolig reisemål med fin strand nær øyas spennende hovedstad Mahon
 • Son Bou – koselig mellomstort feriested på sydkysten ved Menorcas lengste sandstrand
 • Cala Santandria – sandstrand et par kilometer fra byen Ciutadellas brosteinsgater
  S'Algar – avstressende ferieby ved havet, nær både flyplassen og øyas hovedstad Mahon.

Våre reisemål på Menorca

Arenal d'en Castell

Arenal d'en Castell

0 hotell
Fra
Arenal d'en Castell er et sjarmerende lite reisemål på nordkysten med fin strand i en skjermet bukt nedenfor grønne åser. Her kan du bo på vårt Splash-hotell med eget badeland og all inclusive.
Cala'n Bosch

Cala'n Bosch

10 hotell
Fra
Cala'n Bosch er øyas største badested med to langgrunne badebukter og en marina omgitt av restauranter med uteserveringer. Velg blant mange hotell med fin beliggenhet og morsomme aktiviteter.
Cala Galdana

Cala Galdana

6 hotell
Fra
Cala Galdana er en hesteskoformet badebukt med hvit sand og turkis vann. I havnen finner du gode fiskerestauranter og du kan velge mellom flere hoteller som passer for voksne.
Cala Santandria

Cala Santandria

1 hotell
Fra
Cala Santandria er en vennlig hvitkalket badeby med en vakker strand i en bukt og en fin strandpromenade langs havet. Den hyggelige byen Ciutadela ligger innen rekkevidde for en litt lengre gåtur.
Punta Prima

Punta Prima

2 hotell
Fra
Punta Prima er et lite reisemål ved en av øyas fineste strender og med en avslappet atmosfære. To førsteklasses resorthotell, ett av dem i kategorien De Luxe, det andre er mer barnevennlig.
Nyhet
Son Bou

Son Bou

1 hotell
Fra
Son Bou er et rolig og familievennlig badested ved Menorcas lengste strand. Perfekt beliggenhet på sydkysten for utflukter til fjellandsbyer, turstier og småbyer.
Es Canutells

Es Canutells

0 hotell
Fra
Es Canutells er et lite feriested i landlige omgivelser. Her ligger vårt TUI Family Life med alt fra Bamseklubb til treningstimer, stort bassengområde og all inclusive.
Nyhet
Cala'n Forcat

Cala'n Forcat

2 hotell
Fra
Familievennlige Cala'n Forcat på Menorcas vestkyst har rolige badebukter, langgrunne strender, mange restauranter og fin beliggenhet noen kilometer fra den sjarmerende byen Ciutadella.
Nyhet
S'Algar

S'Algar

1 hotell
Fra
Fredelig og vakker ferieby med hvitklakede hus ved havet og et barnefritt hotell. Du kan slappe helt av, samtidig som det bare tar 20 min med buss til hovedstaden Mahon.
Vis alle (9)

Ferietilbud i/på Menorca