Reiser
til
Playa Santiago

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra San Sebastián
  • Enkel middagca. 150,-
  • Øl (cl)ca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 22 000

Reiser til Playa Santiago

Playa Santiago er en rolig oase nedenfor fjellene på La Gomeras sørside. Her kan du vandre i vakre omgivelser, spasere langs den lille strandpromenaden, bade ved lavastranden og ikke minst spille golf. Hotellet driver nemlig La Gomeras eneste 18-hulls golfbane som er din nærmeste nabo.
Den sjarmerende lille øya La Gomera ligger bare 50 minutter med båt fra Tenerife. Likevel er det som å komme til en annen verden. Klimaet er like bra som på de andre Kanariøyene og det finnes rikelig med små badestrender, bra hotell, sjarmerende strandpromenader og elegante restauranter samt en genuin atmosfære med idylliske landsbyer istedet for høye hotell og masseturisme.

Den lille badebyen Playa Santiago Playa Santiago ligger i sør ved en langstrakt strand av svarte lavasteiner. Her tilbys det en del vannaktiviteter og det finnes et dykkersenter. Den vakre, hvite bebyggelsen skaper en harmonisk følelse, og langs strandpromenaden finner du noen av La Gomeras beste restauranter. Like utenfor landsbyen kan du besøke den vakre lille kirken El Salvador del Mundo med treskjærerkunst fra 1600-tallet.

Golfhotell med mange fasiliteter Hotell Jardin Tecina ligger på en klippe nær havet. Det er en stor resort med fasiliteter som trimrom, boblebad og tennisbane. Øyas eneste 18-hulls golfbane ligger like ved og drives i hotellets regi.

Vakre vandringsstier
La Gomera er også et perfekt reisemål for deg som liker naturopplevelser og å vandre med utsikt mot hav og dalfører. Til tross for at øya bare er to mil i diameter, er det høyeste fjellet hele 1485 moh. I nasjonalparken Garajonay ligger en eldgammel laurbærskog som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og her finner du mange av de fineste turstiene.

Se deg om med leiebil
Du kan forhåndsbestille leiebil og kjøre rundt til vandringsstier, badestrender og små landsbyer.

Andre utfluktstips

  • Hvalsafari der du kanskje også får se delfiner og havskilpadder.
  • Øyrundtur til fots og med buss
  • Guidet botanisk vandring i den unike laurbærskogen

Slik kommer du hit Reisen hit går via naboøya Tenerife der flyet lander. Ca. 20 min med buss fra flyplassen, deretter en fergetur på ca. 50 min til La Gomera der det venter en transport på ca. 1 time til Playa Santiago.

Ventetid i Los Cristianos Avhengig av flyets ankomsttid oppstå det alltid ventetid (opptil flere timer) før fergeturen. I så fall kan du deponere bagasjen på terminalen slik at du kan se deg om i Los Cristianos' sjarmerende havn.

Ferietilbud i/på Playa Santiago

Hotell - Playa Santiago

1 hotell