Reiser
til
Bahía Feliz

Pris fra

...

Våre hotell

6 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 80,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 840 000 (Gran Canaria)

Reiser til Bahía Feliz

Bahía Feliz

Ferielandsbyen Bahia Feliz ligger rett ved havet. Her omgis du av grønne palmer, åpen utsikt mot havet, strandpromenade og hotell med alle fasiliteter du kan drømmer om.

Den lille stranden består av rullestein og like ved begynner en lang, fin strandpromenade som du kan følge hele veien til naboreisemålet Playa del Aguila og San Agustin. Ved det lille torget Plaza Canaria finnes det restauranter og småbutikker.

Tre hotell innen TUI Blue For Families

Innen TUI Blue For Families finnes det flere bassengområder og restauranter. På områdets eget spa kan du bestille massasje og skjønnhetsbehandlinger eller trene i basseng kun for mosjonssvømming. Hotellene du kan velge mellom er Tres Vidas, Las Pitas og i vinterhalvåret også Orquide. Alle tre er inkludert i vårt flaggskup TUI Blue For Families, med alt hva det innebærer av kostnadsfrie barneklubber, treningstimer, aktiviteter og kveldsunderholdning.

Flere familievennlige hotell

Litt for seg selv på en høyde ligger leilighetshotellet Monte Feliz med sitt eget bassengområde, restaurant og andre fasiliteter. Av våre hoteller i Bahia Feliz, ligger familiehotellet Playa Feliz nærmest havet. Hotellet har et eget bassengområde med barnebasseng og en egen restaurant. Fra og med sommeren 2021 blir Playa Feliz et TUI Blue For Families-hotell, og er igjen full tut en del av vår ferieby Bahia Feliz.

Forhåndsbestill leiebil

Med leiebil står du fritt til å utforske øya. Alt fra fjellandsbyer, golfbaner, badeland og den spennende storbyen Las Palmas ligger innen rekkevidde.

Ferietilbud i/på Bahía Feliz