Reiser
til
Camp de Mar

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 1500

Reiser til Camp de Mar

Camp de Mar

Den lille badebyen Camp de Mar sydvest på Mallorca passer for deg som vil slappe av ved stranden i en fredelig havbukt, og samtidig bo komfortabelt med all inclusive og mange fasiliteter. Herfra er det ikke langt til flere av øyas beste golfbaner. Det er bare noen mil til storbyen Palma.

Underveis fra Palma passerer du store reisemål som Palma Nova og Santa Ponsa før du ankommer Camp de Mar. I en vakker skjermet bukt med lys sandstrand ligger en håndfull moderne hotell, noen restauranter, kaféer og småbutikker. Mer er det ikke, men hvis du vil bo på et all inclusive-hotell i fin natur så har du kommet til rett sted.

Fin strand i en bukt

Den idylliske stranden ligger omgitt av grønn pinjeskog. Sanden er lys og finkornet og vannet barnevennlig langgrunt. I en skjermet bukt bare fem kilometer vestover ligger elegante Port d'Andratx, der luksusyachter og fiskebåter ligger side om side. Å slå seg ned ved strandpromenaden og se på folk er fin underholdning, både på dagtid og om kvelden.

Golf på Mallorca

Vil du spille golf på ferien kan du knapt bo bedre på Mallorca. Fra hotellet er det bare 350 m til Club de Golf Andratx, en av øyas beste 18-hullsbaner, og innen kort kjøreavstand ligger det også fem andre golfklubber.

Opplev øya med leiebil

Hvis du liker å dra på utflukt på egen hånd er Camp de Mar perfekt som utgangspunkt. Det er bare to og en halv mil til Palmas shopping, palass, museer og tapasbarer. Like nært er det til variert natur. Camp de Mar ligger rett sør for Sierra de Tramuntana, fjellkjeden som går langs hele Mallorcas vestkyst. Her ligger småbyene spredd i et kupert landskap med vakker utsikt uansett hvor du snur deg. Bestill leiebil gjennom oss allerede hjemmefra så sparer du både tid og penger.

Utfluktstips

  • Katamarantur, en dag på havet
  • Fjellandsbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Dryppsteinsformasjonene i Dragegrottene

Bestill utflukter eller kjøp billetter under fliken Min reise eller i TUI-appen.

To ferier i en

Vil du få maksimalt ut av ferien kan du velge et reisemål den første uken og et annet reisemål den andre uken. Velg mellom fler enn 15 reisemål over hele Mallorca.

Ferietilbud i/på Camp de Mar