Reiser
til
Viñuela

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Pizzaca. 80,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 2000

Reiser til Viñuela

Viñuela er reisemålet for deg som vil bo på et litt mindre hotell omgitt av vakker natur. Her kan du nyte stillheten, til tross for at det bare er 20 min med bil ned til kysten og feriestedet Torre del Mar på Costa del Sol.

Fra terrassene på Hotel La Viñuela & Spa har du vakker utsikt over fjellene og innsjøen. Du har basseng og spa innen rekkevidde, og i restauranten serveres det retter med smaker fra det regionale kjøkkenet.

Det er ikke rart at hotellet har fått utmerkelsen Malagas beste landlige hotell.

Med leiebil rund innsjøen

Den kunstige innsjøen La Viñuela er ikke bare vakker men den forsyner også store deler av Costa del Sol med vann. Naturen rundt innsjøen er frodig grønn med oliven, appelsiner, mango og avocado. Det finnes også mange pikniksteder med bademuligheter.

Vi anbefaler å leie bil slik at du enkelt kan dra på utflukter i Andalucía. Kjører du rundt innsjøen kommer du til små, hvite landsbyer som Canillas de Aceituno og Alcaucin. Ta en pause og spaser litt rundt i de trange gatene med blomsterfylte balkonger og små bykaféer.

Reis til kysten

Vil du til havet, så tar det 20 minutter med bil til Torre del Mar. Et badested i liten skala med sandstrand, gågater og mange bra restauranter. Gå ikke glipp av markedshallen og gatemarkedet som arrangeres på torsdager.

Utflukter til Málaga og Nerja

Fortsetter du vestover langs kysten tar det mindre enn en time med bil fra Viiñuela tilo Malaga. Her finner du ikke bare den lange stranden og strandpromenaden Muelle Uno, men også Picassomuseet, vinbarer og shoppingområder.

Ferietilbud i/på Viñuela

Hotell - Viñuela

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Viñuela Vise alle hotell på Costa del Sol