Reiser
til
La Santa

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 200,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 500

Reiser til La Santa

La Santa

La Santa er stedet for deg som vil bruke ferien til å trene. I La Santa kan du bo på Kanariøyenes mest velutstyrte sportshotell, like ved stranden og med bassenger, restauranter og en naturlig saltvannslagune noen minutter unna. Det er altså opp til deg om reisen skal bli en treningsleir, en solferie eller en herlig blanding av begge deler.

La Santa ligger nord på Lanzarote, der åpne lavasletter møter havet. Hotell Club La Santa har en egen odde viet til mosjon, lek, helse og avkobling.

Mer enn 30 sportsfasiliteter

Eierne har bygget et komplett treningsanlegg med et stort utvalg av aktiviteter. Blant fasilitetene finnes blant annet en gressfotballbane, ti tennisbaner, basket- og volleyballbaner, treningsrom og tre 50-metersbassenger. Du kan gå på dansetimer og yoga (både inne og ute), og du kan øve på svingen i golfsenteret. Like store valgmuligheter har du når det gjelder avkobling. Hva sier du til et stort plaske- og lekebasseng, spa, flere restauranter og anlagte sandstrender i den lagunelignende bukten.

Alle aktiviteter er inkludert

Her kan du trene og konkurrere fra morgen til kveld, eller bare få en ekstra aktiv sol- og badeferie med tennisbaner, aerobictimer og sykkelturer innimellom. Valget er ditt og hele det store utvalget av avtiviteter er inkludert i prisen.

To sjarmerende nabobyer

Selve byen La Santa ligger tre kilometer fra hotellet. Det er en liten, genuin by ved havet, med hvite to-etasjers hus, kanariske trebalkonger og en håndfull restauranter og småbutikker. Ytterligere syv kilometer unna ligger den sjarmerende byen Tinajo, der utvalget er større men fortsatt begrenset.

Vulkanøya Lanzarote som helhet

Vulkaner og lavasletter gjør Lanzarotes landskap helt unikt. I nasjonalparken Timanfaya kan du ri kamel til Montañas del Fuego "ildfjellet" og spise kratergrillet kjøtt på restaurant El Diablo.

Hvite hus i tradisjonell stil

Kunstneren César Manrique har bidratt sterkt til at Lanzarote skiller seg fra de andre Kanariøyene. Hans regler for arkitekturen har bevart øyas tradisjonelle stil, der hvite fasader brytes mot grønne, bruke eller blå tredetaljer. Han satte også sitt preg på severdigheter som Jameos del Agua, en grønn, en restaurant og konsertsal rundt en underjordisk innsjø i et system av lavgrotter.

Forhåndsbestill leiebil

Det er enkelt å komme seg rundt med leiebil, avstandene er korte og veiene bra. Gjennom oss kan du bestille leiebil for en eller flere dager allerede hjemmefra.

Ferietilbud i/på La Santa