Reiser
til
Cala Mesquida

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 895 000

Reiser til Cala Mesquida

Cala Mesquida

Cala Mesquida er en fredelig og avkoblende liten by på Mallorcas nordøstside. Den lyse sandstranden med et krystallklart vann er perfekt for snorkling.

Byen består av private villaer, noen få hoteller og et par butikker, for øvrig finnes det bare små jordbruk og grønne fjell. Her får du en ferie langt unna hverdagsjaget. Det nærmeste større stedet er det fargerike Cala Ratjada som ligger åtte kilometer sørover.

Hotell med valgmuligheter

Samtidig finnes det mye å gjøre på hotellene. På Viva Mesquida har du et stort bassengområde med badeland for de minste, treningsrom, tennisbane og minigolf. På 5-stjerners Vanity Suite i kategorien De Luxe finnes tennis, pilates, yoga og spinning. Luksuriøs avkobling får du i hotellets spa.

Spaserturer og sykkelturer

De vakre omgivelsene innbyr også til fotturer eller turer på sykkel som du kan leie på hotellet. For å gjøre spaserturene lettere finnes det en lang trebro som går over sanddynene og ned til stiene langs havet.

Oppdag Mallorca med leiebil

Vil du oppleve andre deler av Mallorca er en leiebil det beste tipset. Med den kan du kjøre til blant annet Drakegrottene i Porto Cristo, perlefabrikken i Manacor, fjellandsbyene på vestkysten, storbyen Palma eller badelandet Western Waterpark.

Ferietilbud i/på Cala Mesquida

Hotell - Cala Mesquida

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Cala Mesquida Vise alle hotell på Mallorca