Reiser
til
Playa de Palma

Pris fra

...

Våre hotell

12 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 895 000

Reiser til Playa de Palma

Playa de Palma

Stranden og beliggenheten er Playa de Palmas to største fordeler. Du bor ved en av Mallorcas fineste strender og bare en kort mil fra øyas sjarmerende hovedstad Palma. I høysesong er det mye liv og du finner blant annet flere RIU-hotell blant bostedene våre.

Playa de Palma er et rendyrket feriested full av shoppingmuligheter, vannsporter, restauranter og originale barer. Den lange strandpromenaden strekkker seg gjennom hele Playa de Plama med mange kaféer, puber og isbarer. I høysesongen i juli og august er Playa de Plama et favorittsted for ungdom fra hele Europa og har da et livlig uteliv.

En av øyas fineste strender

Stranden er den fineste i Palmabukta og strekker seg over fire kilometer hele veien mellom naboreisemålene El Arenal i sør og Ca'n Pastilla i nord. Noen deler av stranden er roligere, og har god plass til sandslottbygging, mens andre steder er det tett mellom utleie av solsenger og vannsporter.

Kultur, shopping og fornøyelser

Det er cirka en mil til Mallorcas hovedstad Palma med sitt store utvalg av alt fra museer og barokkpalasser til shopping, tapasbarer og klubber. Det går lokalbusser hele tiden, så det er enkelt å komme dit både dag- og kveldstid. En taxi koster heller ikke all verden.

Utfluktstips

  • Marked i Inka
  • Dragegrottene ved Porto Cristo
  • Vingårdstur med prøvesmaking.

Bestill leiebil hjemmefra** Vil du oppdage dine egne favorittsteder på Mallorca? Du kan leie bil gjennom oss for en eller flere dager, og kjøre rundt på egen hånd blant badebukter, vingårder og små fjellandsbyer.

Både charter og rutefly

I sommerhalvåret er det høysesong på Mallorca og da kan du fly hit med våre komfortable charterfly på mindre enn fire timer. I tillegg kan du hele året velge våre pakkereiser med hotell, rutefly og fleksibel reiselengde. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt onlinesenter via TUI-appen, telefon, e-post eller SMS.

Ferietilbud i/på Playa de Palma