Reiser
til
Porto Colom

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 80,-
  • Øl (50 cl)ca. 25,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SpråkSpansk
  • user-family Befolkning45 560 000

Reiser til Porto Colom

Porto Colom er en fredelig, genuin liten fiskerlandsby i Mallorcas største naturhavn på østkysten. Havnen er full av fiskebåter og hit kommer sjømenn, lokalbefolkning og besøkende med bil. Velg mellom prisgunstige hotell for voksne og familievennlige leiligheter.

Følelsen av sjarm og ekte fiskevær preger den lille byen Porto Colom. I det gamle havneområdet ligger det fargerike naust, båtbyggeri og gamle tradisjonelle fiskebåter, mens seilbåter og moderne motoryachter er fortøyd i den nyere delen av havnen. Besøkende kommer hit fra mange deler av øya, tiltrukket av den koselige atmosfæren og maten på mange av de gode restaurantene langs brygga

Flere fine strender
Ca. 500 meter utenfor sentrum ligger Porto Colom største sandstrand, Cala Marcals, i en bukt. Langs bukten ligger det små restauranter og et mindre utvalg av vannaktiviteter tilbys. Du kan også ta båt til de nærliggende strendene i Cala d'Or og Cala Figuera, eller velge noen av de andre mindre strendene i nærheten av Porto Colom.

Laid-back og rolig
Porto Colom er et reisemål for deg som ønsker å slappe av, unngå feriestress og få en smak av det ekte Mallorca. Det er et godt utvalg av barer og restauranter, de mest populære ligger i havneområdet. Derimot savnes det nattlige utelivet. Laid-back atmosfæren gjelder også på hotellene og to av dem er inkludert i vår kategori Fred og ro

UtfluktstipsSightseeing i Palma de Mallorca Marineland blant sjøløver og delfiner
* Sjørøvershow med middag

Lei bil og opplev mer
Langs kysten finner du flere små bukter og landsbyer. Tar du veien innover på øya kommer du ca. ti minutter senere til byen Felantix med marked, vinbodegaer og et populært søndagsmarked. Hvis du fortsetter nordover langs kysten kommer du til Porto Cristo, hvor de berømte hulene i Drach med spektakulære dryppsteinsformasjoner ligger. Les mer om leiebil her »

To ferier i en
Vil du ha mest mulig ut av ferien kan du velge ett reisemål den første uken og et annet reisemål den andre uken. Velg mellom fler enn 15 reisemål over hele Mallorca.

Ferietilbud i/på Porto Colom

Hotell - Porto Colom