Reiser
til
Puerto de Soller

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • Øl (ca. 33 cl)ca. 19,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 12 000

Reiser til Puerto de Soller

Puerto de Soller

Puerto de Soller er et badested vest for den mektige fjellkjeden Sierra de Tramuntana. Her er det ikke langt til flere av øyas mest idylliske utfluktsmål: "kunstnerbyen" Deya, klosteret i Lluc og komponisten Chopins fjellandsby Valldemossa.

Puerto de Soller er et lite badested med butikker, kaféer og mange hyggelige restauranter. Byen ligger i en skjermet bukt med en 700 meter lang strand som kantes av en fin strandpromenade.

Fin strand og småbåthavn

I midten er stranden smalere og består av rullesteiner, men både nord og sør er den en finkornet og romslig sandstrand. I enden av strandpromenaden ligger den velbesøkte småbåthavnen der du kan se både luksuriøse fritidsbåter og mange små fiskerbåter av tradisjonell mallorkansk modell.

Daler med sitronavlinger

Landskapet i området er ganske flatt og kjent for sin vidstrakte appelsin- og sitronavlinger. Man tror at navnet Soller kommer fra et arabisk ord som betyr "gullskål", og ble benyttet som et bilde på dalens gylne frukter

Småbyidyllen Soller

Det tar bare 15 minutter med sporvogn til den sjarmerende småbyen Soller som ligger 4 kilometer unna. Der kan du nyte alt fra vakre palasser og kirker til en botanisk hage og folkelivet på kafeene på Plaça Constitució.

En minnerik togreise til Palma

Den gamle smalsporede jernbanen fortsetter over fjellene til Palma de Mallorca. Det er en tur som kan anbefales på det varmeste, ikke bare for å oppleve Palma, men også på grunn av det fantastisk vakre fjellandskapet som passerer utenfor togvinduet på den timelange reisen.

Oppdag Mallorca med leiebil

Lei en bil og besøk badevikene på østkysten og de vakre landsbyene i fjellene, mulighetene er mange. Du sparer både tid og penger dersom du forhåndsbestiller en leiebil gjennom oss.

To ferier i en

Hvis du vil ha mest mulig ut av ferien kan du velge ett reisemål den første uken og et annet reisemål den andre uken. Velg mellom fler enn 15 reisemål over hele Mallorca.

Ferietilbud i/på Puerto de Soller