Reiser
til
Cala Mayor

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 6190

Reiser til Cala Mayor

Cala Mayor

Cala Mayor passer for deg som ønsker å kombinere sol og bad i hyggelige omgivelser med storbyliv, shopping og kultur. Cala Mayor ligger bare fem kilometer vest for storbyen Palma med sin fine sandstrand og et av øyas mest kjente kunstmuseer. Flere av våre hotell ligger rett ved stranden og passer for deg som reiser uten barn.

I det litt kuperte feriestedet er den fine, lille sandstranden selve hjertet mens hovedgaten Joan Miró er pulsåren. Kunstelskere kan tilbringe en hel dag på Joan Miró-museet som inneholder både malerier, skulpturer og personlige gjenstander fra hans atelier.

Spis italiensk eller tapas

På en høyde over Palmabuktas glitrende vann ligger Mariventpalasset der den spanske kongefamilien ferierer. Like ved ligger den førsteklasses italienske restauranten Il Paradiso med fantastisk havutsikt fra terrassen og svenske eiere (bestill bord). Blant et titalls andre restauranter anbefaler vide populære kjøttrestaurantene La Rueda og Can Pedro samt mallorkinske restauranter med paella og tapas.

Shopping på veien til Palma

Porto Pi, et av Mallorca største shoppingsentre, ligger bare et par kilometer utenfor Cala Mayor. Tre etasjer med butikker, barer, spillehaller og kinoer og restauranter. Lokalbussene inn til sentrale Palma passerer Porto Pi på veien.

Dager og kvelder i Palma
Bussen til Palma de Mallorca tar bare 15 minutter. Der ligger det severdigheter som katedralen La Seu, citaellet Almudaina og de de originale husene i Art Noveau-stil rundt Plaza Mayor. Samt et fargerikt kveldsliv med tapasrestauranter, barer og klubber i gamlebyens gater og langs strandpromenaden Paseo Maritimo.

Flere utfluktstips

  • Markedet i Inka
  • Dragegrottene ved Porto Cristo
  • Vingårdstur med prøvesmaking

Oppdag Mallorca med leiebil

Lei en bil og let deg frem til østkystens små badebukter og vakre fjellandsbyer.

Både charter og rutefly

I sommerhalvåret er det høysesong på Mallorca og da kan du fly hit med våre komfortable charterfly på mindre enn fire timer. I tillegg kan du hele året velge våre pakkereiser med hotell, rutefly og fleksibel reiselengde. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt onlinesenter via TUI-appen, telefon, e-post eller SMS.

Ferietilbud i/på Cala Mayor