Reiser
til
Benidorm

Pris fra

...

Våre hotell

8 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 200,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 66 830

Reiser til Benidorm

Benidorm

Benidorms skyline med hoteller langs sandstranden er ganske kjent. Men bak den glitrende fasaden ligger det mer genuine Spania. I den brosteinsbelagte gamlebyen, for eksempel. Her finnes restauranter som serverer paella og grillede sardiner. Med langgrunne strender og fornøyelsesparker passer Benidorm også godt for barnefamilier.

Benidorm har flere strender midt i byen. Playa Levante er den livligste, med flere rader solsenger og parasoller – og vannscootere for dem som vil ut på havet. Du kan gå strandpromenaden bort til den andre stranden, Playa Poniente. Mellom disse strendene ligger den lille stranden Mal Pas.

Gamlebyen

Den eldste bydelen ligger på en odde mellom strendene, og det er her du bør gå for å bestille sterke chorizo og god paella. På begge sider av gamlebyen er det brede gater med butikker og restauranter. Om kvelden er det et yrende liv med show, levende musikk og karaokebarer ved Levantestranden.

Badeland og dyrepark

Hvis du reiser med barn er det tre fornøyelsesparker i nærheten. Aqualandia er et stort badeland attraksjoner for alle aldre. Ønsker dere å se eksotiske dyr ligger Terra natura i nærheten, Mundomar fokuserer på dyr som lever i havet.

Utfluktstips

Vi anbefaler å bruke en dag i Alicante, en fin by med marina, museer, middelalderslott og solfylte torg med kaféer og små butikker. Kunstnerbyen Altea ligger bare et par mil unna, til havnebyen Valencia er det ti mil. Du kan bestille leiebil samtidig med reisen.

Ferietilbud i/på Benidorm