Reiser
til
S'Algar

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk og katalansk
  • Befolkningca. 93 500

Reiser til S'Algar

S'Algar

Ikke noe vondt om avlsappingsøvelser, men spørsmålet er om ikke denne feriebyen Menorca er en bedre kur mot stress. Atmosfæren blant lave, hvite hus ved havet får deg rett i avslappingsmodus. Det gjør også vårt fine hotell i kategorien Voksne & venner.

S’Algar er et rolig feriested av det slaget som noen synes er for rolig andre herlig avstressende. Den ligger sydøst på Menorca og har bare noen få restauranter og butikker. Til gjengjeld oser hele byen av harmoni når man spaserer forbi hvite ferievillaer, fine hager og høye palmer ved havet.

Utforsk Mahon

Slev om byen er rolig bor du ikke i «the middle og nowhere», men sentralt. Det er bare en drøy mil til flyplassen og like langt til øyas spennende hovedstad Mahon. En bussreise dit koster mindre enn en kaffe og tar 20 minutter. Der kan du oppleve gamlebyens gater, merkeshopping, markedstorg og Destillerias Xoriguer, det kjente gin-destilleriet fra 1700-tallet som ligger midt i den sjarmerende havnen.

Voksenhotell ved havet

Det er mye å gjøre på vårt 4-stjerners voksenhotell Portblue Salgar, med stort basseng ved havet, elegant sea club, restaurant og tilgang til tennis og sykkelutleie på et nabohotell. Les mer i hotellpresentasjonen nedenfor.

Se deg om på grønn Menorca

Menorca er roligere og har mindre turisme enn naboøya Mallorca. Rundt hele øya finner du badebukter med krystallklart vann, noen når man kun med båt eller til fots. Stort sett hele øya er naturfredet og har blitt utnevnt til biosfærreservat av UNESCO.

Trekking, mountainbike og ridning

Liker du å røre på deg er Menorca perfekt. Cami de Cavalls, tydelige markerte stier der du kan gå, ri eller sykle, strekker seg langs kysten. Mountainbikes kan leies mange steder. Bestiller du en ridetur eller vandring med guide får du oppleve det beste av øya på en enkel måte.

Forhåndsbestill leiebil

Med leiebil kan du rulle forbi valmueenger og beitende kuer, spise skalldyrlunsj i Ciutadellas gater, bade i en bortgjemt vik og shoppe i Mahon. Større enn det er ikke Menorca. Du kan bestille leiebil for en eller flere dager allerede hjemmefra.

Ferietilbud i/på S'Algar

Hotell - S'Algar

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i S'Algar Vise alle hotell på Menorca