Golfreiser Spania

Golfreiser til Spania byr på golfopplevelser i et behagelig klima, en kort flytur fra Norge. Når du ser solen skinne på greenen og kjenner havbrisen, vet du at du har kommet til et ekte golfparadis!

Hotelltips

De beste reisemålene for golfturer til Spania

De solfylte golfbanene i SotograndeCosta del Sol, som Valderrama og Real Club de Golf Sotogrande, byr på spill i vakre omgivelser. På golfbanene på Costa Blanca kan du nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene. De grønne dalene og fjellene på Mallorca er også flotte omgivelser å spille golf i.

De fantastiske reisemålene på Kanariøyene er perfekte hvis du vurderer å dra på golfferie til Spania! Banene på Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura er tilrettelagt for fantastiske runder med golf i varierte landskap. Her kan du spille omringet av sanddyner, omgitt av palmetrær, på kanten av et gammelt vulkankrater og ved havet.

De beste hotellene for golfreiser til Spania

TUI har mange eksklusive hotell i nærheten av golfbaner som er perfekte for golfturer til Spania. På Gran Canaria ligger hotellet Riu Palace Meloneras, omtrent en kilometer fra golfbanene Golf Maspalomas og Lopesan Meloneras. På Lanzarote ligger Riu Paraiso fem minutters kjøring fra Lanzarote golfbane. Blant hotellene på Tenerife ligger Blue Star Marylanza Suites & Spa rett ved siden av golfbanen Golf Las Américas. I golfspillernes paradis Golf del Sur, som ligger på sørspissen av Tenerife, kan du velge mellom flere forskjellige golfbaner og tre flotte hotell. På Costa del Sol kan du bo på det luksuriøse femstjerners hotellet SO Sotogrande i Sotogrande, som har en egen 27-hulls golfbane og utmerket beliggenhet nær Valderrama golfbane. På Mallorca anbefaler vi det fantastiske hotellet Zafiro Palace Andratx, som ligger ved siden av golfbanen Golf de Antrax i vakre Camp de Mar.

Greenfee og starttider for golfturer i Spania

Du kan enkelt planlegge golfspillingen på forhånd ved å bestille greenfee og starttider gjennom vår partner Greenfee365.

Bestill en reise og spill golf i Spania

Golfreiser til Spania byr på mer enn bare golf! Her venter opplevelser som kombinerer lidenskap for sporten, fantastiske omgivelser, deilig mat og en avslappende ferie. Du kan glemme hverdagens kjas og mas og fordype deg helt i favoritt-sporten! I vår værguide for Spania, kan du se forventet vær og temperatur på forskjellige reisemål i Spania måned for måned.

Les våre tips for en golftur til Gran Canaria og sjekk også ut vår golfreise-side. Er du ute etter flere hotell, kan du se vår side for hotell i Spania.