Reiser
til
Calpe

Pris fra

...

Våre hotell

4 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 200,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkning45 560 000

Reiser til Calpe

Calpe

I småbyen Calpe møter du gammelt og nytt, by og strand, romerske ruiner og musikkbarer. Beliggenheten gir deg sjansen til å krydre ferien med golf, fornøyelsesparker, kultur, fotturer og byliv.

Calpe ligger 6 mil nord for Alicante og er blant de mindre av sørkystens solfylte feriemagneter. På begge sider av den høye klippen Penon de Ifach ligger strender og uteserveringer – i gamlebyen kan du rusle langs svingete smug.

Strender ved foten av klippen

Sandstrendene som strekker seg ved siden av Penon de Ifach-klippen er både lange og brede. Marinaen er omgitt av sjømatrestauranter og små butikker, mens stranden ved siden av har mottatt EUs Blue Flag for sitt rene og klare vann. Hvis du følger stien langs kysten, kommer du til den andre stranden, som er omgitt av høye hotellbygninger.

Smug og kirker

Om kveldene lyser lykter og lysstier i de trange smugene i gamlebyen, og portene åpnes for tapasbarer og vinboder. Kirker med mosaikkfasader og romerske ruiner venter rundt nesten hvert gatehjørne. Den nye delen av byen har en marina med restauranter, og ved kaia ligger utfluktsbåtene på rad.

Lei bil og se mer

Calpe ligger godt til for å utforske Costa Blanca. Lei en bil og ta en biltur på egenhånd, eller bestill en utflukt der du får alt servert. Til fornøyelsesmetropolen Benidorm tar det bare en halvtime med bil, og til Alicante tar det en time. Du kan også ta en utflukt til Ibiza, båtene går fra Calpes naboby Denia.

Ferietilbud i/på Calpe