Hotell Roma

Her finner du vårt utvalg av hotell i Roma. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Roma alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Roma

Leter du etter det beste hotellet i Roma for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et luksuriøst boutiquehotell.

Familiehotell i Roma

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! I Roma finnes det mye å gjøre for både store og små, og valget av hotell kan ha mye å si for opplevelsen. Er du ute etter et familiehotell i Roma, kan vi anbefale The Building. Dette hotellet ligger sentralt med gangavstand til byens severdigheter, og har basseng og terrasse med solsenger og loungemøbler.

De beste hotellene for voksne i Roma

Er du ute etter et hotell for voksne i Roma? Da kan vi anbefale Elizabeth Unique, som er et moderne og elegant hotell med boutique-preg. I nærheten finner du shoppinggaten Via del Corso, som passer perfekt hvis du er ute etter å shoppe litt i ferien!

Billige hotell i Roma

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Roma, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Roma. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Roma.