Reiser
til
Igrane

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkningca. 400

Reiser til Igrane

Igrane

I Igrane får du en fin blanding av sol, sand, kroatisk landsbyliv og toppmoderne hotell. Bad i det klare vannet ved rullesteinstranden, rusle i de trange smugene og spis fersk fisk med lokaldyrkede grønnsaker. Våre to voksenhotell TUI Blue For Two er noen av de beste for en parferie i Kroatia.

Igrane er en idyllisk landsby med halvsirkelformet strand og to små havner for fiskebåter og besøkende seilbåter. Følg trappetrinnene opp bakken så kommer du til kirken med det høye klokketårnet som har vært et landemerke for sjøfolk i hundrevis av år.

Ferge til lavendeløya

På kaien ved siden av stranden og det turkise vannet finnes det små butikker og et halvt dusin restauranter, de fleste med fiske som spesialitet. Vil du se mer folkeliv kan ta en dagstur til Makarska (10 km) eller Split (79 km). Du bor nær havnen hvor det går ferger til den landlige øya Hvar, berømt for sin lavendel.

To hotell med voksenfokus

Du kan velge blant 4-stjerners hotellene TUI Blue Adriatic Beach og TUI Blue Makarska. Begge tilhører vårt konsept TUI Blue For Two for voksne som reiser uten barn, og ble totalrenovert så sent som i 2015. Alt fra rom til bassenger, restauranter, spa og sportsfasiliteter er elegant og moderne designet.

Bo i landsbyen eller utenfor

  • TUI Blue Makarska ligger perfekt til på en odde mellom havnepromenaden og en vakker naturstrand.
  • TUI Blue Adriatic Beach ligger rett ved stranden nær nabobyen Živogošće. Fra hotellet tar det 5 minutter å gå til Živogošće, som bare har et par restauranter, og det tar 20 minutter til Igrane.

Regionen Dalmatia som helhet

Sørlige Kroatia er kjent for sin vakre natur. Fra det klare blå havet stiger små og store øyer. Innover i landet er det bratt fjell. Overalt vokser duftende rosmarin og om våren blomstrer villginsten.

Hvit kalkstein og økologisk mat

Den hvite kalksteinen fra øya Brac brukes overalt, både i bygninger og steinlegging. Sett på avstand ligner det marmor. Hvis du har lyst til å prøve dalmatiske spesialiteter skal du oppsøke en konob. Det er en genuin restaurant der mat og lokale råvarer serveres til meget rimelige priser.

Ferietilbud i/på Igrane