Reiser
til
Slano

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkningca. 600

Reiser til Slano

Slano

Finn roen i den idylliske landsbyen Slano og bad i den skjermede buktens magiske blå vann. Du kan velge mellom to velutstyrte resorthotell med mange fasiliteter og halvpensjon eller all inclusive. Det tar bare en time til Dubrovniks severdigheter og folkeliv.

Slano er en liten fiskerlandsby og badeby som ligger innerst i en dyp bukt, skjermet fra Adriaterhavets bølger. Strender av grus og rullestein kanter hele bukten og vannet er krystallklart.

Total avkobling

Kalksteinshus, kirketårn og pinjetrær rammen inn strandpromenaden langs bukten. Følelsen av avkobling er total. I hele byen finnes det ikke mer enn et halvt dusin restauranter og småbutikker, men ved byens største badestrand Karmelska ved småbåthavnene er stemningen livlig i høysesong.

Bad (nesten) hvor du vil

Å ta seg et bad er aldri vanskelig ettersom nesten hele bukten kantes av smale rullesteinstrender med klart, blått vann. Hotellene våre har egne strender med solsenger og spisesteder.

Bo med halvpensjon eller all inclusive

Lengst inn i bukta ligger det fantastiske 5-stjernes hotellet Admiral Gran, der halvpensjon er inkludert i prisen. Velger du Hotel Osmine nærmere buktens munning har du all inclusive. På begge hotellene finnes det spa og mange andre fasiliteter.

Dubrovnik-rivieraen som helhet

Her bor du lengst sør i den kroatiske regionen Dalmatia, nær grensen til Montenegro. Klimaet er solsikkert og ettersom kysten består av klipper og rullesteinstrender er vannet gjennomsiktig og klart blått på en magisk måte. I innlandet dyrkes det sitrusfrukt, oliven og vin.

Verdensarven Dubrovnik

Minst en gang i løpet av ferien må du besøke den unike byen Dubrovnik. Dens middelaldersentrum omgis av en to kilometer lang ringmur som du kan gå på. Blant de trange smugene finner du ikke bare mangehundreårige palass, klostre og kirker, men også eksklusive østersbarer og merkevarebutikker. Dubrovnik står på UNESCOs verdensarvliste og er helt enkelt en av Middelhavets mest fascinerende byer.

Ferietilbud i/på Slano