Reiser
til
Tucepi

Pris fra

...

Våre hotell

5 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Makarska
  • Pizzaca. 60,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkningca. 1700

Reiser til Tucepi

Tucepi

Tučepi er et passe stort strandreisemål der du finner det beste fra Kroatia samlet på ett sted. Strender, småbåthavn, trivelige restauranter og vakre gågater. Over hustaket ser du den grønne naturen og den mektige fjellkjeden Biokovo. Her kan du blant annet bo på vårt topp moderne TUI Blue eller på et lite familieeid leilighetshotell.

Tučepi ligger rett sør for landsbyen Makarska. Den lange strandpromenaden som er kantet av pinjetrær er perfekt for spaserturer og løping langs rullesteinstranden med klart, turkisfarget vann. Marinaen kryr av seilbåter og like ved ligger mange restauranter og småbutikker. Velger du å bo på TUI Blue Jadran i utkanten av byen, kan du nyte en vakker beliggenhet.

Stemningsfulle Makarska

Vi anbefaler en utflukt til Makarske som ligger kun 5 kilometer unna. Byen er et turistsentrum på Makarska-rivieraen, med alt fra vannsport til kveldsliv. Samtidig er det en levende småby med pittoresk havn og stemningsfulle gamle kvartaler med grønnsaksmarked, vakkert dekorerte kirker og flere små museer.

Regionen Dalmatia som helhet

Sørlige Kroatia er kjent for sin vakre natur. Fra det klare blå havet stiger små og store øyer opp og langs land stuper bratte fjell ned i vannet. Overalt vokser duftende rosmarin og om våren blomstrer villginsten.

Hvit kalkstein og økologisk mat

Den hvite kalksteinen fra øya Brac brukes overalt, både i bygninger og steinlegging. Sett på avstand ligner det marmor. Hvis du har lyst til å prøve dalmatiske spesialiteter skal du oppsøke en konob. Det er en genuin restaurant der mat og lokale råvarer serveres til meget rimelige priser.

Ferietilbud i/på Tucepi