Reiser
til
Podgora

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80,-
  • Øl (50 cl) ca. 17,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkningca. 3000

Reiser til Podgora

Podgora

Podgora er et langstrakt badested med en kilometerlang strand og krystallklart vann. I marinaen dupper innbyggernes fiskebåter side om side med tilreisende yachter. Langs strandpromenaden ligger det mange restauranter, markedsboder og små butikker. Vårt fine Blue Star-hotell har fin beliggenhet ved gågaten og stranden.

Her trives både familier og de som reiser uten barn. I sommer kan du bo på nyoppussede Blue Star Medora Auri som ligger nær stranden og i gåavstand til havnen. Her finnes to fine bassengområder, familieaktiviteter og treningstips du kan gjøre på egen hånd.

Sjarmerende strandpromenade

Langs hele den lange stranden går det en strandpromenade, som er elegant utformet med bronseskulpturer, benker, blomsterbed og hvite kalksteinsrekkverk. Den opprinnelige fiskerlandsby ligger litt opp i skråningen, nærmest havet er det flest hoteller, private villaer og små butikker.

God mat ved havet

Blant Podgoras restauranter finnes det mange rustikke tavernaer der du kan bestille blekksprut, blåskjell, stekt fisk og smørstekte grønnsaker. Men det finnes også steder med internasjonal meny for de som foretrekker pizza, pasta eller cæsarsalat. De fleste har utebord under palmene ved havet.

Opplev mer

Ønsker du å utforske mer av Makarska-rivieraen er det 9 km til den viktigste byen Makarska og 67 km til den gamle romerske byen Split. Du bor også nær Biokovofjellenes nasjonalpark der det finnes gode stier for både fotturer og terrengsykling.

Regionen Dalmatia som helhet

Sørlige Kroatia er kjent for sin vakre natur. Fra det klare blå havet stiger små og store øyer opp og langs land stuper bratte fjell ned i vannet. Overalt vokser duftende rosmarin og om våren blomstrer villginsten.

Hvit kalkstein og økologisk mat

Den hvite kalksteinen fra øya Brac brukes overalt, både i bygninger og steinlegging. Sett på avstand ligner det marmor. Hvis du har lyst til å prøve dalmatiske spesialiteter skal du oppsøke en konob. Det er en genuin restaurant der mat og lokale råvarer serveres til meget rimelige priser.

Ferietilbud i/på Podgora