Reiser
til
Kolocep

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Anslått gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 80,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkningca. 150

Reiser til Kolocep

Kolocep

Skjulte badebukter, furuskog og grotter med krystallklart vann. Velkommen til Kolocep! En vakker liten øy med bare 150 innbyggere og et område på i underkant av tre kvadratkilometer. Du bor stille og fredelig, men kan lett komme deg til Dubrovnik med ferge eller vanntaxi.

Kolocep tilhører øygruppen Elafiti, der Kolcoep er den minste av tre bebodde øyer. Det er ingen biltrafikk her, og et rolig tempo hersker. Du tar deg enkelt frem til fots på turstier som svinger gjennom olivenlunder, furuskog og ruiner fra historiske kirker. Løypene er også egnet for sykling.

Tursti mellom landsbyene

Øyas to byer Donje Celo og Gornje Celo ligger ved to av de største badebuktene, begge med sandstrand. Mellom byene strekker det seg en tre km lang sti hvor du kan ta hyggelige kveldsturer. I hver by finnes det et par restauranter nede ved vannet.

Skjulte badebukter, grotter og krystallklart vann

I tillegg til strendene i byene, finnes det også mange skjulte badeplasser langs kysten. På nordsiden kan du finne skjulte grotter som er klemt mellom fjellveggene. Blue Cave, med sitt krystallklare vann, er den mest berømte, og denne kan du også svømme inn i. Hvis du vil utforske kysten litt nærmere, kan du leie kajakk og padle rundt øya.

TUI Blue Kalamota Island

Øya kalles Kalamota av lokalbefolkningen, og har vårt TUI Blue For Two-hotell har derfor fått navnet TUI Blue Kalamota Island. Oppe på en klippe ved havet, omgitt av barskog, ligger en av hotellets restauranter Villa Rose. På dette vakre stedet arrangeres det flere bryllup hver sommer.

Ferietilbud i/på Kolocep