Reiser
til
Orašac

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkningca.300

Reiser til Orašac

Orašac

Orašac er en landsby ved havet mindre enn to mil fra Dubrovnik. Trivelig og vakker i seg selv, men den største grunnen til å reise hit er vårt 5-stjernes hotell Sun Garden Dubrovnik. Her bor du rett ved stranden, omgitt av moderne design, spa, basseng og flere restauranter.

Sun Gardens Dubrovnik har et eksteriør som minner om et cruiseskip. Innvendig er det like elegant med futuristiske detaljer, klare farger og lekre terrasser. Hotellet har flere basseng, spa, treningsrom, squashbane, klatrevegg og fire restauranter. Les mer i hotellpresentasjonen nedenfor.

To strender

Når du vil bade i havet finnes det en (svært liten) anlagt grusstrand med krystallklart vann rett nedenfor hotellet. Følger du en sti hundre meter vestover finner du en trapp som går ned til en noe større rullesteinstrand med like fint klart blått vann og gode forutsetninger for snorkling.

Landlig by med vertshus

Selve landsbyen Orašac ligger noen kilometer unna og høyere opp i de frodige fjellene. Det er et koselig men rolig sted med 300 innbyggere, fruktplantasjer, en katolsk kirke og den rustikke restauranten Savonari som serveres kroatiske spesialiteter i en landlig stil.

Dubrovnik-rivieraen som helhet

Her bor du lengst sør i den kroatiske regionen Dalmatia, nær grensen til Montenegro. Klimaet er solsikkert og ettersom kysten består av klipper og rullesteinstrender er vannet gjennomsiktig og klart blått på en magisk måte. I innlandet dyrkes det sitrusfrukt, oliven og vin.

Verdensarven Dubrovnik

Minst en gang i løpet av ferien må du besøke den unike byen Dubrovnik. Dens middelaldersentrum omgis av en to kilometer lang ringmur som du kan gå på. Blant de trange smugene finner du ikke bare mangehundreårige palass, klostre og kirker, men også eksklusive østersbarer og merkevarebutikker. Dubrovnik står på UNESCOs verdensarvliste og er helt enkelt en av Middelhavets mest fascinerende byer.

Ferietilbud i/på Orašac