Reiser
til
Gradac

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Enkel middagca 150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkning4 171 000

Reiser til Gradac

Gradac

Lengst sør av alle reisemålene på Makarska Rivieraen finner du Gradac. Den lille byen ligger ved foten av Biokov-fjellet og har en slående utsikt over øyene. Langs stranden ligger flere restauranter og barer.

Koselig Gradac passer deg som vil ta det med ro. Her finnes det strender med klart badevann og fine sykkel- og turstier. Det meste i byen ligger langs stranden og ved den lille marinaen. Fra restaurantene kan du velge mellom alt fra internasjonale restauranter og kafeer til tavernaer som serverer tradisjonell kroatisk mat.

Krystallklart vann

Her dreier det meste seg om livet på stranden. Som de fleste strender i Kroatia, består stranden her av småstein, som bidrar til det krystallklare vannet. Her finnes det flere typer vannsport å teste ut, som for eksempel jetski, windsurfing og vannski.

Hotell rett ved stranden

I utkanten av Gradac ligger Hotel Saudade, omgitt av dramatiske fjell. Hotellet har ikke basseng, men hva gjør vel det når Adriaterhavet ligger bare noen få meter fra hotellet? Her kan du nyte solsengene på stranden, enten i solen eller under furutrærne som gir naturlig skygge.

Opplev mer

Den enkleste måten å få mest mulig ut av reisen på, er å bestille leiebil i en eller flere dager. I ditt eget tempo kan du reise blant byene og turiststedene på Makarska Riviera. Det er 40 kilometer til hovedbyen Makarska.

Regionen Dalmatia som helhet

Sydlige Kroatia er berømt for sin vakre natur. Fra det klare, blå havet stiger det opp store og små øyer. Inn mot land reiser de bratte fjellene seg som en størknet tidevannsbølge. Overalt vokser det duftende rosmarin og på våren er det full blomstring.

Hvit kalkstein og økologisk mat

Den hvite kalksteinen fra øya Brac ligner på marmor, sett på avstand. Den brukes overalt, både til bygninger og asfaltering. Ønsker du å prøve dalmatiske spesialiteter, så kan du se etter Konoba. Det er de mest ekte restaurantene, hvor mat med lokalproduserte ingredienser blir servert til svært rimelige priser.

Ferietilbud i/på Gradac