Reiser
til
Makarska-rivieraen

Pris fra

...

Våre hotell

36 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Makarska
  • Enkel middagca. 80,-
  • Øl l(50 cl)ca. 17,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkning4 171 000

Reiser til Makarska-rivieraen

Makarska-rivieraen

Det tar kun 2,5 time med fly til romerbyen Split og de sjarmerende reisemålene langs Makarska-rivieraen og øyene utenfor. Her ligger en rekke idylliske landsbyer mellom hav og fjell.

Regionen Dalmatia er kjent for sin vakre natur. Tenk pinjetrær, dramatiske fjell, grønne øyer, rullesteinstrender og krystallklart vann. Landsbyene har både trivelige strandpromenader og kulturhistorie. Små koselige restauranter serverer grillet fisk og lokaldyrkede grønnsaker til rimelige priser.

Kroatias beste strandhotell

Rett ved stranden i Igrane ligger våre to fine hotell i kategorien TUI Blue For Two – noen av de beste du kan finne i Kroatia. Alt fra rom til basseng, restauranter, spa og sportsfasiliteter er designet for deg som reiser uten barn. Familiehotellet Blue Star Medora Auri har flott beliggenhet ved strandpromenaden nær stranden i Podgora.

Og om du vil bo på et hotell med strålende havutsikt, ta en titt på vårt [TUI Blue Jadran] (/feriereiser/kroatia/makarska-rivieraen/tucepi/tui-blue-jadran/) som har fått høy kundescore av våre gjester.

Velg mellom flere reisemål

Det finnes flere idylliske små strandbyer som Podaca og Gradac. I Igrane finner du vårt barnefrie TUI Blue-hotell. Liker du mellomstore badebyer med både hverdagsliv og turistområder passer Podgora eller Tučepi. Et enda større utvalg finner du i byen Makarska og på øya Brac. Du kan også velge storbyen Split med alt fra museer og shoppinggallerier til en sjarmerende gammel bydel.

Våre reisemål på Makarska-rivieraen

Tucepi

Tucepi

5 hotell
Fra
Tucepi er et harmonisk feriested med strender, småbåthavn, trivelige resauranter og vakre gågater. Tucepi ligger bare noen kilometer fra byen Makarska.
Podgora

Podgora

3 hotell
Fra
Podgora er et trivelig feriested i hjertet av Makarskarivieraen. Med kilometerlang strand, strandpromenade, restauranter og vårt fine Blue Star-hotell som ligger rett ved stranden.
Makarska

Makarska

5 hotell
Fra
Makarska er et fargerikt badested og småby der du finner alt fra kilometerlange strender til kveldsfornøyelser, genuine restauranter og sjarmerende gamle kvartaler med en livlig markedsplass.
Split

Split

9 hotell
Fra
Split gir deg reiseminner for livet med sin romantiske atmosfære, sitt romerske keiserpalass, kaféer i havnen og trivelige inne i de trange gatene.
Igrane

Igrane

2 hotell
Fra
Igrane er en sjarmerende landsby med rullesteinstrand, trange gater, klokketårn og fiskerestauranter. Våre TUI Blue For Two er blant Kroatias beste bosteder for voksne som reiser uten barn.
Nyhet
Podaca

Podaca

1 hotell
Fra
Podaca er en idyllisk liten by i den sørlige delen av Makarska-rivieraen, med flere rullesteinstrender, genuine restauranter og et rolig tempo. Du bor nær fergen til øya Hvar.
Hvar

Hvar

3 hotell
Fra
Hvar er en naturskjønn øy som er blitt et jetset-reisemål takket være klubblivet og yachthavnen i den sjarmerende havnebyen der trendy restauranter og middelalderpalass igger vegg i vegg.
Brac

Brac

7 hotell
Fra
Brac er Kroatias mest allsidige øy, med strender, turstier, sportsaktiviteter og sjarmerende byer. Velg mellom havnebyen Supetar og Bol ved den gylne stranden Zlatni Rat.
Nyhet
Gradac

Gradac

1 hotell
Fra
Gradac er en rolig og koselig by som ligger lengst sør på Makarska Rivieraen. Her finnes det strender med klart badevann og fine sykkel- og turstier.
Vis alle (9)

Ferietilbud i/på Makarska-rivieraen