2019-05-12

Reise til Kypros med barn – 3 ulike ferier

Pålitelig solskinn, masse aktiviteter og barnevennlige langgrunne strender. Deretter kan du selv legge til sykkelutflukter, båtturer eller late dager ved bassenget. Som du ser er det mye å gjøre på Kypros med barn. Her har vi samlet våre beste tips om tre ulike barnevennlige reiser til Kypros.

Alle barnefamilier er ikke støpt i samme form. Noen liker å være på hotell som er hele feriebyer med splash-basseng, show, treningstimer og store middagsbufféer. Andre familier trives best på et lite bed and breakfast der hotelleieren serverer nyplukkede fikener til frokost. Og vil kanskje etterpå dra ut på eventyr med sykler og en leiebil. Det fine med Kypros er at her finnes det noe for alle. Her guider vi deg til den barneferien på Kypros som passer nettopp for din familie.

1. Bamseklubb og vannsklier

Slapp av eller velg din favoritt på en hel palett av aktiviteter. På Kypros kan du bo på resorthotell som TUI Family Life med store bassenger og flere restauranter. Du kan gå på treningstimer, lære deg å crawle eller lese en bok mens barna er i Bamseklubben. Etter en koselig middag sammen ved havet, kan du se på show med de minste mens tenåringene er på utendørskino. Og best av alt – det er bare noen få skritt hjem til den deilige hotellsengen. SplashWorld-hotellene med egne badeland er et annet tips for deg som vil ha en herlig all inclusive-ferie med familien.

Hotelltips:
TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort – med Kypros’ største basseng ved Nissi Beach
TUI Family Life Nausicaa Beach – moderne leiligheter i Fig Tree Bay
Nausicaa Villas – bo i villa med tilgang til aktivitetene på TUI Family Life
SplashWorld Tofinis – hotell med eget badeland i Ayia Napa

Utfluktstips:
På TUI Family Life er det så mye å gjøre at du kan fylle ferien med aktiviteter på hotellet. Problemet er bare å velge…..

Mer inspirasjon:
9 grunner til å besøke TUI Family Life

2. Byliv, strender og utflukter

Byfølelse og strandliv på samme ferie – ja det kan du faktisk få på Kypros. Limassol er Kypros’ bidrag til listen over reisemål med shoppinggater, designbutikker og gourmetrestauranter – bare et steinkast fra strender. Den lange avenyen lans havet er bilfri og barnevennlig, og i utkanten av byen ligger langgrunne Ladyes Mile Beach. Pafos er et annet reisemål der du får et glimt av livet utenfor turistområdene. Mange genuine kypriotiske restauranter, små strender og klippebad kjennetegner byen.

Hotelltips:
Blue Star Atlantica Oasis i Limassol – mye for pengene
Kefalos Beach Village – rolig beliggenhet like utenfor Pafos

Utfluktstips:
Utflukt med sjørøverbåten Black Pearl
Badelandet Aphrodite i Pafos
Båtutflukt for familier

Mer inspirasjon:
Limassol – byliv og strender i ett

3. Lite hotell og eventyr på egen hånd

Er du ute etter et litt mindre hotell finnes naturligvis det også på Kypros. Atmosfæren og interiøret er personlig og ofte får du en smak av genuin kypriotisk gjestfrihet. Med en leiebil (som du bestiller hjemmefra) er det enkelt å utforske de vakre Troodosfjellene. Dere kan også leie sykler eller gå en tur langs skiltede stier og ta en pause for lunsj i en liten fjellandsby med bakerier og keramikkverksteder. Via TUI-appen kan dere spørre guidene på stedet om insidertips! Hvis dere er mange som reiser sammen, finnes det villaer med plass til opptil 8 personer og basseng der hele slekten eller vennegjengen får plass.

Hotelltips:
Thalassines Villas – villa med eget basseng for opptil 8 personer rett ved stranden
Simos Magic Beach – rolig beliggenhet ved stranden i Ayia Napa

Utfluktstips:
Lei en bil og dra til Troodosfjellene
Lei sykler og dra på dagsutflukt

Mer inspirasjon:
Egen villa med basseng på Kypros
Vin- og fotturer i Troodosfjellene
Her finner du alle TUIs reiser til Kypros

Bad fra klipper på Kypros.
Å leie bil og dra på oppdagelsesferd er et høydepunkt.