5 voksenhotell på Kypros

Lengter du etter en avslappet ferie med krystallklare bad, herlige middager og kvalitetstid? Da er nok et av våre barnefrie hotell på Kypros noe for deg. Uansett om du reiser med kjæresten, bestevennen eller mamma. Les videre for våre beste tips!

TUI Sensimar Bay by Atlantica

TUI Sensimar Bay by Atlantica utenfor Limassol er det servicen som står i fokus. Her blir du godt passet på, både på hotellrommet og på strandtavernaen som også er inkludert i all inclusive. For å sette en ekstra gullkant på tilværelsen anbefaler vi rom med havutsikt.

Bassenget på TUI Sensimar Bay Atlantica

Atlantica Golden Beach

På All Inclusive-hotellet Atlantica Golden Beach bor du på første parkett mot havet. Hotellet har en stor hage med solsenger, og det er god plass til avslapping. Det er bare en taxitur til til Pafos by med fiskehavn, restauranter og butikker.

 Bassenget på Atlantica Golden Beach

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel tilhører ett av våre mer romantiske voksenhotell på Kypros! Akkurat som Atlantica Golden Beach ligger hotellet i Pafos på Kypros’ vestkyst. Her kan du enkelt kombinere hvilestunder i skyggen med kostnadsfrie treningstimer og skjønnhetsbehandlinger i hotellets spa. Det går en fin strandpromenade fra hotellet inn til sentrum.

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel

Sunrise Jade

5-stjerners Sunrise Jade er en av våre hotellnyheter for sommeren 2019. Beliggenheten er perfekt, rett ved stranden og med gåavstand til sentrum. Her får du nybygget luksus med all tenkelige fasiliteter, flere restauranter, fint spa og rom med swim out for deg som vil ha litt ekstra luksus i ferien.

Sunrise Jade

Tasia Maris Beach

Hotell Tasia Maris Beach, ligger ved en av de mange lyse og fine strendene ved Nissi Beach. Her råder en avslappet stemning og bassengområdet er rolig. Utenfor hotellet ligger stranden og havet. Det er bare en kort spasertur til folkevrimmel og shopping. For å gjøre livet ekstra behagelig finnes all inclusive som tillegg.

Tasia Maris Beach