De beste swim out-hotellene for barneferien

Et flott hotell med avkobling og familieaktiviteter legger grunnlaget for den perfekte ferien med barn. Du våkner, uthvilt, viklet inn i lakenet og strekker på deg. Middelhavets salte dufter henger igjen fra i går da dere kom frem. Familien er endelig samlet på swim out-hotellet.

Du tar et par skritt ut på terrassen, gjesper og puster inn den varme og salte havbrisen. Solen treffer føttene på gulvflisene. Du har lyst på frokost, men først et bad. Du går forsiktig ned stigen i bassenget og lar deg avkjøle mens det sakte men sikkert går opp for deg at dere faktisk er på ferie. Du har unnet deg og familien det beste, og det er absolutt verdt det.

Swim out tilgjengelig

Er du strand- eller bassengtypen? Du har sikkert fått spørsmålet en gang og på TUI Blue For Families trenger du ikke å velge. De er på mange måter de best beste hotellene for familien – alltid nær stranden og med mange bassenger, naturligvis både for store og små. Du trenger ikke dra rundt halve jordkloden for å finne familiens egen swim out der du kan bade og plaske. Du flyr til både Rhodos og Kypros på rundt fire timer.

Privat bassengområde – perfekt for familiereiser

Å finne den beste og mest solrike plassen på stranden kan være like vanskelig som å få hverdagen til å gå rundt med henting, levering og kjøring til aktiviteter. Da er det mye lettere å gå ut av rommet og ha ditt eget private basseng innen noen meters rekkevidde. Slipp å bære på et dusin strandvesker, egne håndklær, drikke og snacks.

Stressfri ferie med barn

Hent noe å drikke, gå over til solsengen og len deg tilbake på swim out-terrassen mens barna plasker i vei. Eller ta bomben ved siden av dem. Tilbring så mye eller så lite tid i vannet som du vil, men et hett tips er å i det minste å forlate balkongmøblene på land.

Få boutique og romantikk med hele familien

Å reise med barn betyr ofte tilpasning og kompromisser til andre og hverandre. Den romantiske weekendreisen eller følelsen av boutique-hotell er truet. Men det finnes ingen grunn til å ikke få alt på en gang – sol og bad med familien i en unik, elegant og avslappet atmosfære. Vi tilpasser oss dere, slik at du får tid til å skape minner og høydepunkt sammen med familien.