2017-12-18

Våre topp 5 familiehotell i sommer

Uansett hvor du vil reise med familien i sommer, har vi et hotell som passer for deg. På våre populære familiehotell TUI Family Life og Blue Star er det godt å være – for alle generasjoner, store og små. Vi guider deg til våre topp 5 hoteller for den perfekte familieferien.

Felles for alle hotellene er at de ligger på noen av våre mest populære reisemål, nemlig Spania, Hellas og Kroatia. Her kan barna møte verdens sterkeste (og snilleste) Bamse, plaske i store basseng og få voksenfri i egne barneklubber. De voksne kan lene seg tilbake med en forfriskende juice, og kjenne solstrålene varme. Og for dem som liker å være i aktivitet finnes det også gode treningsmuligheter både på og utenfor hotellområdene. Kundenes vurdering av hotellene viser at de trives her – og vil reise tilbake hit.

Her er listen over våre topp 5 familiehotell i sommer:

1. TUI Family Life Aegean Park by Atlantica TTTT+

All inclusive, badeland, Swim Out-rom og sportslige aktiviteter er stikkordene for det moderne TUI Family Life Aegean Park by Atlantica TTTT+ på Rhodos. Her bor du like ved stranden i den greske feriebyen Kolymbia, og landskapet rundt hotellet er vakkert og variert. Som med alle våre TUI Family Life-hotell kan du også delta på de verdenskjente gruppetimene til Les Mills, enten du vil finne balanse og indre ro eller kjenne pulsen stige. Hotellet har også et søsterhotell som nærmeste nabo, TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica TTTT+, som får oppgradert og ny fasede til sommeren.

2. Blue Star Medora Auri TTTT

Blue Star Medora Auri TTTT ligger i den Kroatiske byen Podgora, nærmere bestemt ved den fantastiske Makarska-rivieraen. På den private stranden nedenfor hotellet kan du ta en dukkert i det klare vannet, eller slappe av på en av de myke madrassene på lounge-terrassen. Du kan stresse ned med massasje på hotellet, og vil du være i aktivitet finner du et eget treningsrom med nydelig utsikt over rivieraen. Kaffe og vinbar er tilgjengelig på området, og restauranter og butikker ligger kun et steinkast unna.

3. Blue Star Paraiso de Alcúdia TTTT

Blue Star Paraiso de Alcúdia TTTT trenger du ikke velge mellom et stort bassengområde, en barnevennlig strand eller shopping – her har du alt rett utenfor døren! Hotellet ligger sentralt på Mallorcas mest populære reisemål, Alcúdia, og her kan du delta på ulike aktiviteter på dagen og se show om kvelden. Det er kaffe- og vinbar på hotellet, der du også kan få tak i noe godt attåt, som små bakervarer og snacks. Og vil du spise ute, har du kort vei til hovedgaten med både restauranter, barer og butikker.

4. TUI Family Life Bellevue Resort TTTT

I Kroatias sjarmerende fiskelandsby, Rabac, finner du TUI Family Life Bellevue Resort TTTT. Her bor du like ved den idylliske strandpromenaden, som egner seg like godt til løping om morgenen så vel som en rolig kveldstur med hele familien. All inclusive, barneklubber og treningstimer er inkludert på det nyrenoverte hotellet, og den badeglade kan glede seg over et stort og variert basseng-utvalg. Vil du dra på en utflukt har du flere valgmuligheter, enten du vil oppleve nærområdet til fots eller utforske andre deler av halvøya med bil eller båt.

5. TUI Family Life Caldera Beach by Atlantica TTTT

I den landlige småbyen Gerani, på vakre Kreta, finner du TUI Family Life Caldera Beach by Atlantica TTTT. Hotellet ligger rett ved stranden og deler fasiliteter med søsterhotellet TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica TTTT+ – så her er det god plass til hele familien! Uansett hvilken del av hotellet du velger å bo i, kan du finne hvilepulsen den ene dagen og delta på en av de mange aktivitetene den andre. På det store hotellområdet har du tilgang til flere basseng og barer, og for de små er det svømmeskole og barneklubb. Platanias pulserende byliv ligger bare 2 kilometer unna.

Vi håper du har fått inspirasjon til årets sommerferie med dem du er glad i. Og hvis du vil kan du se flere av våre populære familiehotell Blue Star- og Family Life-hoteller i sommer.