Gode tips om Curaçao

Curaçao utgjør, sammen med øyene Aruba og Bonaire i Karibien, noe som kalles for ABC-øyene. Her finner du krystallklart vann, naturopplevelser og snorkling i verdensklasse.

Hotellfavoritter i og omkring Dubai

I Dubai finner du alt du kan ønske deg. Fine strender, imponerende hotell og førsteklasses shopping. Med så mange flotte hotell å velge mellom, kan det likevel være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg. Her er en liste med fem favoritter til både familier og voksne som reiser uten barn.

Dubai - et hjemsted for verdensrekorder

De forente arabiske emiraters mest fremtredende emirat er den stolte eier av tittelen "verdens største" i flere kategorier. Nedenfor kan du utforske Midtøstens Las Vegas-rekorder.

5 ting å gjøre i Dubai

Dubai har noe for alle. Her finnes herlige strender, fantastiske hotell, shopping i verdensklasse, ørken rundt hjørnet og lekker mat. Her lister vi opp 5 ting du ikke må gå glipp av når du besøker Dubai.

Melia Hotels på Kapp Verde

Melia Hotels and Resort har flere flotte hotell på Kapp Verde. Disse hotellene har noe som passer for alle, uansett om du reiser med eller uten barn.

Atlantis Hotels & Resorts - toppvalg på Fuerteventura

Fuerteventura lokker med et utrolig turkist hav, brede strender og et varmt klima året rundt. Her finner du også fantastiske hotell som gir ferien din en ekstra gullkant – to av dem ser du her.

De beste strendene på Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk har utallige drømmestrender, og her kan du lese mer om de strendene vi synes er de vakreste.

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken øy er best?

Sommer hele året med 2700 soltimer, temperaturer som sjelden kryper under 20 grader og strender så langt øyet kan se. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor øyene lokker så mange besøkende. Vanskeligere kan det være å velge hvor du skal reise. Hvilken øy er best? Gran Canaria eller Tenerife? Her får du hjelp til å velge hvilken øy som passer for deg.

Kanariøyene for to – stor tipsguide

På Kanariøyene finner du alle ingredienser for en vellykket ferie på to manns hånd. Det gjelder uansett om du reiser med partneren, søsteren eller tennistreneren. Og uansett om du er ute etter småluksuriøs avkobling, nye inntrykk, kulinariske høydepunkt eller fartsfylte aktiviteter. Her er tipsguiden som hjelper deg å finne det som passer for dere.

Miniguide til Seychellene

Seychellene står øverst på manges liste over drømmereiser. Her hjelper vi deg med å velge øy og finne den fineste stranden, og vi forteller deg om andre ting du kan gjøre i dette paradiset.

Tips til deg som reiser alene

Tenk å kunne velge reisemål, hotell og hva du skal gjøre i ferien uten at du trenger å ta hensyn til noen andre enn deg selv. Å reise alene har mange fordeler og er en voksende trend. Her har vi samlet sammen hotelltips og svar på spørsmål som kan dukke opp underveis i planleggingen!

Phu Quocs beste strender

Drøm deg bort til sol og bad i tropiske omgivelser. Vi gir deg de beste strandtipsene til ferien på Phu Quoc.

Lanzarote med barn

Kanariøya Lanzarote har herlige strender, barnevennlige hotell og masse aktiviteter for hele familien. Her får du en oversikt over hva du ikke må gå glipp av når du reiser til Lanzarote med barn.

Hotell på Kanariøyene der all inclusive er inkludert

Vil du vite nøyaktig hva ferien kommer til å koste og at det alltid finnes mat som hele familien liker? Da kan det være lurt å bestille et hotell der all inclusive er inkludert i prisen. Her ser du et utvalg av hotell på Kanariøyene der all inclusive er inkludert i prisen.

Billige sydenturer – her er periodene du skal reise

Tilgang og etterspørsel styrer prisene på det meste – også på sydenferier. Når færre vil begi seg ut i verden er det lett å gjøre gode kupp. Her har vi samlet noen enkle tommelfingerregler for hvilke perioder som er de beste for deg som er prisbevisst og har mulighet til å reise utenom sesong.

Kombinasjonsreise i Thailand – få maks ut av ferien

Drømmer du om små thailandske paradisøyer med hvite strender og konstant hengekøyemodus? Eller er det fargerike markeder, stort utvalg av restauranter, barer og luksushotell du lengter etter? Føles det umulig å velge? Rolig, det trenger du ikke. Du kan få både avkoblende strandliv, thailandsk hverdag og pulserende byliv på en og samme reise.

En guide til Koh Lanta

Med sine herlige strender, avslappede stemning og magiske solnedgang er det ikke rart at Koh Lanta er blitt manges favorittøy i Thailand. I denne guiden får du våre beste tips om Koh Lantas strender, utflukter og hotell.

Europas 10 beste strender

Synes du lange sandstrender med langgrunt vann er det beste, eller foretrekker du steinstrender og rullende bølger? I Europa og ved Middelhavet finnes det strender for enhver smak. Vi har samlet noen av sommerens favoritter her.

En guide over Santa Maria

Santa Maria er en fargerik badeby på øya Sal på Kapp Verde. Her finner du flotte hotell, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Hva er det du ikke må gå glipp av i denne fine byen? Her er vår guide til Santa Maria.

Malta med barn - tips for hele familien

Malta er et herlig reisemål for barnefamilier. Her finner du våre beste tips når du reiser til vakre Malta med barn

Øyhopping på Kapp Verde

Drømmer du om å utforske flere av øyene på Kapp Verde? Hvis du allerede befinner deg på Sal er dette et godt utgangspunkt for å begi seg ut på øyhopping. Reis på spennende utflukter og utforsk alle de skjulte perlene Kapp Verde byr på. Her finner du de beste tipsene til øyhopping på solsikre Kapp Verde.

All inclusive-hotell på Kapp Verde – 6 tips

Noe av det vanskeligste før en reise er regne ut et daglig budsjett. Du spør deg selv hva all den gode maten, kald drikke, is og utflukter kommer til å koste deg underveis. Med all inclusive er du garantert å ikke gå glipp av noe uten å måtte tenke på hva det koster. Bare utflukter kommer i tillegg. Her får du en guide til de beste hotellene!

Kapp Verde med barn

Kapp Verde er kjent for sine endeløse strender og herlige hotell, men hvordan er det å reise til Kapp Verde med barn? Her kommer noen gode tips før familiereisen til Kapp Verde.

Familievennlige hotell på Kapp Verde

Er du ute etter en familieferie der bra bosted, mye sol og avkobling skal står i fokus? Da bør du ta en titt på Kapp Verde utenfor Senegals kyst! Her ønskes barn velkommen med åpne armer, tempoet er rolig og man lever etter mottoet ”No stress”. Her er tips til våre beste familiehotell.

Noen av Kapp Verdes beste strender

Noen av Kapp Verdes beste strender finner du på øya Sal. Glem solsenger som står for tett, å få en dusj av naboens solspray eller slåssing om plassen før solen går opp. Her er det freden som råder, du kan gå lenge uten å møte en eneste person og risikoen for trengsel eksisterer ikke.

Luksuriøse RIU-hotell i vinter

RIU er vårt mest luksuriøse RIU-hotell. De ligger alltid ved stranden, servicen er førsteklasses og det store utvalget av mat holder høy kvalitet. Her tipser vi om vinterens herligste bosteder på Kanariøyene, Kapp Verde, og litt lengre unna som Maldivene og Zanzibar.

Thailands beste strender – 10 tips

Thailand har noen av verdens vakreste strender. Turkist vann rammes inn av lys sand og vaiende kokospalmer. Her lister vi opp noen av våre favorittstrender i ulike deler av Thailand.

Pakkeliste for badeferien

Hvilken pakketype er du? Den strukturerte som i god tid før reisen vasker, stryker og kjøper et lite reiseapotek du kan ta med. Eller åpner du kofferten kvelden før reisen og kaster oppi det som ligger øverst i garderoben? Uansett, det finnes mange gode knep for å pakke raskt og smart. Med vår pakkeliste for badeferien så pakker du på et blunk.

Barnevennlige hotell i Thailand - 5 tips

At Thailand er enormt barnevennlig det har vi visst lenge. Strendene er langgrunne, ingen trenger å fryse, det er lett å reise rundt på egen hånd og barna tas imot med åpne armer. Men det kan være vanskelig å finne det perfekte familiehotellet blant de utallige bostedene som tilbys. Her lister vi fem storfavoritter blant barnefamilier.

Snorkling i Hellas

Hellas’ turkise vann og hundrevis av øyer har alle forutsetninger for fantastisk snorkling, men hvor skal du dra for å finne den beste snorklingen?

Voksenhotell i Thailand – 12 tips

Strender, byer og fantastiske smaksopplevelser har lokket voksne og par til Thailand i flere tiår. Landet er kjent som et prisgunstig reisemål med eksotisk miljø, spesielt populært for romantiske ferier, bryllupsreiser og bryllup. Bare se på hotellet Let’s Sea Hua på bildet over! Er du ute etter kvalitetstid med dine nærmeste, slippe kranglete barn, folkemasser eller bare skape felles minner for livet skal du se hit – her er en guide til de beste voksenhotellene i Thailand!

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.

Badeland i Hellas – våre beste tips

Dere har hundrevis av skoledager med lekselesing og utallige timer foran pc-skjermer i bagasjen. Da er det godt å kunne slappe av med lek og moro. Her får du en guide til noen av de beste badelandene i den greske øyverdenen!

Bulgarias beste strender – 8 tips

En ferie i Bulgaria betyr billige priser og fine strender – og da snakker vi ikke bare om Sunny Beach. Duni, Nessebar og Golden Sands er alle tre strender som har sin karakteristiske sjarm. Her tipser vi om åtte strender for alle smaker.

Hotell ved stranden på Rhodos – fem favoritter

Rhodos er den største av Tolvøyene, noe som gjør den til en av de mest allsidige, ikke minst når det kommer til alle gylne strender du kan besøke. Vi har tidligere tipset om de beste utfluktene øya har å by på, men hvis du er ute etter strender og krystallklart vann trenger du ikke å dra langt fra hotellene våre. Soldyrkeren, badeløven, fotofantasten og speedo-elskeren, se hit – her er de beste strandnære hotellene på Rhodos!

Ta med barna på spa i ferien

En avkoblende spa-pause føles kanskje ikke som en naturlig del av din fartsfylte og aktive familieferie. Før nå! På våre hotell får du det beste av begge verdener. Det bredeste hotelltilbudet for familier gjør at du med god samvittighet kan dumpe partneren din – i det minste for en liten stund i en av våre spa-avdelinger. Her kommer de beste tipsene til hotell med spa for barn!

Våre kunders beste hotelltips for familien

Har du vanskelig for å bestemme deg for hvilket familiehotell du skal velge? Les hvilke hotell kundene våre anbefaler og hva de satte pris på nettopp på det hotellet.

Hvor er det varmest i vinter?

Av og til føler man bare for å slippe alt man har i hendene og si: ”Nei, nå drar jeg til varmen!” Men hvor er det egentlig varmest? Her er vinterens varmeste liste.

Luksushotell på Kypros

Komfortabelt, 5-stjerners service og gourmetmiddager i solnedgangen. Alt dette får du på en av Middelhavets mest solsikre øyer, med Europas reneste badevann! Her ser du fem av våre absolutt mest luksuriøse hotell på Kypros – både eksklusive voksenhotell og fantastiske familieanlegg, for store og små livsnytere.

Hotell i Hellas med privat basseng

Drømmer du om en Hellasferie der du har et privat basseng i tilknytning til rommet? Her har vi samlet sammen syv tips til hotell der du kan bestille rom med privat basseng! Velg blant øyer som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos og Zakynthos.

Kypros i bilder

Våre reiser til Kypros tar deg med til en av Middelhavets mest solsikre øyer, med myke sandstrender og krystallklart, turkist vann. La deg inspirere av våre bilder fra Kypros og drøm deg bort til din neste ferie.

Reise til Kypros med barn – 3 ulike ferier

Pålitelig solskinn, masse aktiviteter og barnevennlige langgrunne strender. Deretter kan du selv legge til sykkelutflukter, båtturer eller late dager ved bassenget. Som du ser er det mye å gjøre på Kypros med barn. Her har vi samlet våre beste tips om tre ulike barnevennlige reiser til Kypros.

De beste familiehotellene på Kypros

Familievennlige Kypros er et av Middelhavets mest solsikre steder. Øya har alle ingredienser for den perfekte ferien med barn, med smaker som tilfredsstiller selv de minste og mest kresne gjestene. Hva sier du til strender, slott og antikke severdigheter? Legg til parker, vannaktiviteter, muséer, båtturer og is i store mengder. Det holder for å skjemme bort hvem som helst. Her får du en oversikt over de mest familievennlige hotellene på Kypros.

@611 – klubben for alle hemmelige agenter

På @611, en av TUI Blue For Families barneklubber, kan nesten hva som helst skje. Bli med på en dag da barna forvandles til hemmelige agenter som både avslører tyver og redder kveldens sjokoladeparty. Vårt eget personale forteller om hvordan de skaper et uforglemmelig ferieminne med masse smil og latter.

Privat villa med basseng på Kypros

Har du vurdert å leie hus på Kypros? Med oss kan du bestille hele pakken, både en privat villa og fly. Vi har flere villaer å velge mellom, noen med fire soverom og plass til opptil 8 personer! Du kan blant annet velge å bo i en villa med havutsikt eller med tilgang til barneklubb på nærliggende hotell. Les videre for våre beste tips!

En dag i Bamseklubben

Bli med på en dag på TUI Blue For Families Bamseklubb! Vårt eget personale forteller hvordan de sørger for at hver dag med TUI blir et uforglemmelig ferieminne. For barna kan en hvilken som helst dag på Bamseklubben bli feriens beste eventyr.

Kreta i bilder

Vakre Kreta har lange strender, sjarmerende landsbyer, koselig byer og antikk kultur. Her finnes det noe for absolutt alle. Nedenfor viser vi noen av perlene som du ikke må gå glipp av neste gang du er på denne naturskjønne øya.

Voksenhotell i Hellas

Enten du reiser med partner, din beste venn eller med din mamma så kan det av og til være deilig å bo på et hotell som retter seg mot voksne. Her har vi samlet noen av våre mest populære voksenhotell i Hellas!

Familievennlige hotell i Hellas

Hvordan finner man egentlig et hotell som passer for hele familien? Her kommer våre tips til familievennlige hotell i Hellas som har det lille ekstra.

TUI Sensatori på Rhodos – Hellasferie i luksusinnpakning

Ikke et vondt ord om det gamle romantiske bildet av Hellas, det med hvite landsbyer, sovende katter og svartkledde gamle damer. Det er også fint, men dette er noe HEEELT annet. Vil du nyte en luksuriøs og toppmoderne Hellasferie – les videre og bli kjent med Rhodos’ mest spektakulære hotell TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa.

Våre kunders favoritthotell på Rhodos

Vakre strender, sitruslunder og sjarmerende fjellandsbyer – det er ikke rart at Rhodos ofte ligger i toppen blant Hellas-elskernes favorittreisemål. Har du vanskelig for å velge hotell? Her kan du lese litt mer om våre kunders egne favoritter på Rhodos!

5 instagram-vennlige steder på Kreta

Mange undersøkelser rundt reisende viser at vi finner mer og mer inspirasjon via Instagram. Vi vil dra og ta det bildet vi har sett her, og vi vil gjerne vise vennene våre de fine bildene vi tar. Mange reiser kun for å ta den selfien ved Eiffeltårnet, sitte på en spesiell palme med tærne i et turkist hav og stå på et surfebrett i solnedgangen. Her tipser vi om 5 Instagram-biler du ikke må gå glipp av hvis du besøker Kreta.

Aktiviteter på Kypros - 7 tips for alle aldre

Kypros har noe for alle. Myke sandstrender, krystallklart vann, høye fjell, vakre fotturer, god mat, fantastiske hotell, vingårder og pittoreske landsbyer og byer. Her kommer til noen tips til hva du kan se og oppleve på denne fantastiske øya.

Våre kunders favoritthotell på Kypros

På Kypros finner du alt fra moderne familiehotell, luksuriøse spa-hotell og eksklusive voksenhotell til private villaer med basseng. Her har vi samlet syv hotell der kundene våre virkelig stortrives, alle har fått over 8 (av 10) i kundevurdering.

5 voksenhotell på Kypros

Lengter du etter en avslappet ferie med krystallklare bad, herlige middager og kvalitetstid? Da er nok et av våre barnefrie hotell på Kypros noe for deg. Uansett om du reiser med kjæresten, bestevennen eller mamma. Les videre for våre beste tips!

Limassol – byliv og strender i ett

Leter du etter bypuls, strandliv og en historisk sjarmerende atmosfære i samme ferie? Limassol er en favoritt blant middelhavsreisemål som har både middelaldergater, designbutikker og trendy strandklubber.

Våre kunders favoritthotell på Samos

Våre kunder elsker Samos, og det synes på de høye kundevurderingene! Her har vi samlet fem hotell der kundene våre trives og er fornøyde, alle har fått over 8 av 10 i kundevurdering.

5 boutique-hotell i Hellas

La din neste Hellasreise gå til et boutiquehotell. Fine hotell med personlig service og en unik atmosfære. Her finner du en oversikt over våre favoritter når det gjelder boutiquehotell i Hellas i sommer.

Luksushotell i Hellas

Hvis du noen gang skal skjemme deg bort ordentlig, så er det vel i ferien? Og ettersom du leser her er du sikkert ute etter et eksklusivt hotell i Hellas! Heldigvis har vi flere luksushotell du kan velge mellom. Her er forslag til noen førsteklasses hotell der du i tillegg kan bestille rom med privat basseng. Mer luksuriøst enn dette blir det neppe!

Å reise med barn til Sardinia

Sardinia blir ofte kalt Europas Maldivene. Strendene er kritthvite, vannet er turkist og dessuten veldig klart. Her Har TUI noe for alle og Sardinia er utmerket hvis du reiser med barn. Langgrunne strender, fine familiehotell og mye å utforske.

The Hangout – foreldrefritt i ferien

En trebrygge i kveldsbelysning i den varme middelhavsnatten. Men hva er det som skjer der ute? Det er tenåringsklubben The Hangout som har Movie Night. Ett av mange morsomme ting som våre TUI Blue For Families-hotell arrangerer for ungdom mellom 12 og 15 år

20 hotell – 20 opplevelser

Vi på TUI liker å fortelle om alt vi kan love deg på våre TUI Blue For Families-hotell, våre Blue Star-hotell og våre par-hotell TUI Sensimar. Men selv om vi setter like krav til hotellene våre er de alle unike på hver sin måte. Totalt har vi 20 TUI Blue For Families-hotell, og dermed tilbyr vi også 20 unike opplevelser dersom du ser bort fra det som er felles.

Familiehotell v/stranden

TUI BLUE FOR FAMILIES-HOTELLENE har alt du kan ønske deg for en ferie med barn – fra store bassengområder til barneklubber, aktiviteter, restauranter og treningstimer. I tillegg til fantastisk beliggenhet. Her finner du noen tips til TUI Blue For Families-hotell som ligger rett ved stranden.

De beste hotellene med badeland

Når ble du så seriøs? Det finnes mange grunner for voksne på familieferie til å velge hotell med badeland. Her finner du noen av grunnene.

5 grunner til at ferier er bedre med TUI

Borte bra, men hjemme best… stemmer det virkelig bestandig? Absolutt ikke. På TUIs familiereiser kan borte være mye bedre enn bra… Alt fra grillkvelden, svømmeskolen og trening til å helt enkelt å våkne om morgenen kan bli litt bedre når du er borte.

De beste swim out-hotellene for barneferien

Et flott hotell med avkobling og familieaktiviteter legger grunnlaget for den perfekte ferien med barn. Du våkner, uthvilt, viklet inn i lakenet og strekker på deg. Middelhavets salte dufter henger igjen fra i går da dere kom frem. Familien er endelig samlet på swim out-hotellet.

9 grunner til å besøke TUI Blue For Families (+1 bonus)

Det er viktig at hele familien blir fornøyd med ferien. På TUI Blue For Families får både barn og voksne avkobling med gullkant. Her lister vi opp hvorfor TUI Blue For Families er det beste valget for en perfekt familieferie.

Severdigheter på Kreta – 10 tips

Kreta er Hellas største øy og den har utrolig mye å tilby, alt fra paradisstrender til vingårder. Her er våre 10 utvalgte tips til denne fantastiske øya.

Hit bør du reise med familien i år

Er dere i gang med planleggingen av årets familieferie og lurer på hvor dere bør legge ferien? Vi har samlet noen destinasjoner som passer for hele familien.

Slik er det å dra på ferie på Mauritius

Kritthvite strender, kokspalmer, avkobling og et turkist hav. For mange er Mauritius en drømmedestinasjon. Vi har møtt Emma og Johan som var på Mauritius i januar. Her forteller de om reisen, og hvordan du får mest mulig ut av vakre Mauritius.

Barbados – et perfekt reisemål for en romantisk ferie

Blendene hvite strender, turkist vann og tropisk vegetasjon. Barbados har virkelig alt du kan forvente deg av et karibisk paradis, og litt til. Svøm med skilpadder, besøk botanisk hager og avslutt dagen på klippene ved Northpoint foran en magisk solnedgang. Det er helt klart til Barbados du skal reise for å få en virkelig romantisk reise med kjæresten din.

5 kule badeland i Europa

Det er få ting som klarer å lokke frem det lekne hos både store og små som nettopp vann. Hvis vannet i tillegg kombineres med høy hastighet, kraftige strømninger og store høyder, har endorfinen en tendens til å øke og humøret stiger til topps. Her har vi samlet noen av Europas kuleste badeland – alle gir deg garantert ekte lykkerus!

5 grunner til å besøke Barbados

Det er kanskje ikke supervanskelig å finne grunner til å besøke Barbados. Mange plasserer nok Karibias mest solrike øy, med sine kritthvite strender og knallblått hav, høyt på listen over drømmereisemål. Men, hvis du mot formodning må overtales, kommer det her 5 gode grunner til å bestille Barbados neste gang du skal på ferie.

Beach Clubs

Jeg har knapt rukket å tørke etter badet, den ene foten ligger i solen mens resten av kroppen ligger i herlig halvskygge. Jeg skumleser Beach Clubens meny med alt fra pizza til grønnkålsalater. Og i øyekroken ser jeg at en servitør er på vei. I sommer oppdaget jeg sjarmen med Beach Clubs, og jeg lengter tilbake hver morgen det er overskyet og null grader.

Verdens 10 fineste strender

Det finnes utallige strender å velge mellom når man skal på ferie. Noen er på jakt etter kritthvite strender og krystallklart vann for å snorkle, mens andre drømmer om de perfekte forholdene for surfing. Her er våre reiseeksperters egne favorittstrender. Finner du din favoritt her?

Palma de Mallorca og Ibiza by – små storbyer med mye liv

Vi tar pulsen på de spanske favorittøyene Mallorca og Ibiza og deres respektive hovedbyer. Begge to er utmerkede valg når du vil ha en urban vri på din sol og bad-reise. Les videre for å få de beste tipsene om hva du ikke må gå glipp av.

Øyer du kan dra til fra Khao Lak

I Khao Lak har du lange korallstrender uansett hvor du snur deg. Det finnes også øyer i nærheten dit du kan dra på utflukt for å dykke, snorkle eller bare for å se deg omkring. Dykkeparadisene Similan Islands og Surin Islands tilhører en marin nasjonalpark, og på Koh Kho Khao er luften full av fuglesang og bølgebrus.
Marianne M. Marianne M.

Templer du kan besøke i nærheten av Khao Lak

Å besøke et tempel er nesten et must under ferien din i Thailand. Ta en pause fra solen og utforsk en annen side av Thailand. Noen templer er kunstverk av gull, mosaikk og håndmalte tak.
Marianne M. Marianne M.

En utflukt til Koh Kho Khao

Å kombinere Khao Lak med Koh Kho Khao kan være den perfekte thailandsreisen. Opplev liv og røre i Khao Lak og reis deretter til fred og ro på den lille øya Koh Kho Khao der ordet stress ikke eksisterer.
Marianne M. Marianne M.

Pakkeliste for deg som reiser med barn

Du har allerede gjettet det – og du har rett. Å reise til syden eller generellt utenlands med ett eller flere barn krever litt mer planlegging enn ellers. Men ikke fortvil, se på det som en investering i harmoni under selve reisen, det er definitivt verdt det. Her finner du gode tips til hvordan du skal pakke til sydenferien med barn.
Marianne M. Marianne M.

Gran Canaria med barn – de beste tipsene

Sommeren 2018 ville familien Liv prøve noe nytt, og de valgte å dra med TUI til Gran Canaria. De bodde på Tres Vidas, ett av fem hotell på området Bahia Feliz. Familien så frem til late dager med sol og bad, kombinert med oppdagelsesferder rund omkring på øya. Her kommer dere beste tips til reisen samt opplevelser på Gran Canaria med barn.
Marianne M. Marianne M.

Sri Lanka er det hotteste reisemålet i 2019

Hvert år presenterer Lonely Planet sin liste Best in Travels. I 2019 topper Sri Lanka listen over land du ikke må gå glipp av og København tar hjem førsteplassen når det gjelder byer.
Marianne M. Marianne M.

Bo bra på Centara hotels i Krabi

Centara Hotels and Resorts er kjent for sin høye standard og bra beliggenhet. Hotellene passer både familier og par som vil ha et bra bosted med god service. Her lister vi opp tre fantastiske Centara-hotell i Krabiområdet som har det lille ekstra. Alle hotellene ligger innen 30 minutter fra Krabis flyplss.
Marianne M. Marianne M.

Surf jorden rundt – reisetips utenlands for både nybegynnere og proffe surfere

Sett sammen en egen surfereise eller pass på å ta noen surfeleksjoner i den neste ferien din. Vi tipser om noen av verdens beste steder for å surfe. Her finnes det noe for alle, både nybegynnere og profesjonelle surfere.
Marianne M. Marianne M.

10 av Kanariøyenes beste strender – tipsene du ikke vil gå glipp av

På Kanariøyene finnes det strender for alle og enhver. Her kommer 10 tips til både kjente og ukjente strender på de fire mest populære Kanariøyene.
Marianne M. Marianne M.

Road trip på Gran Canaria – lei bil og utforsk øya

Vakre serpentinveier og mektige utsikter – check. Pittoreske landsbyer med genuine lokal kultur – check. Sjarmerende markeder å rusle rundt på – check. Ja, du ser det jo selv. Gran Canaria er som skapt for en road trip med leiebil. Uansett hvor du kjører er det fint, men vi gir deg likevel noen gode tips til veier, stopp og severdigheter.

Utflukter med barn i Khao Lak

Det finnes mye å se og oppleve i Thailand, men av og til kan det være vanskelig å finne utflukter som passer for familier med små barn. Her kommer noen tips til barnevennlige utflukter nær Khao Lak.
Marianne M. Marianne M.

Hvordan er Den Dominikanske republikk?

Den dominikanske republikk ligger i Karibia og kjennetegnes av hvite, lange paradisstrender, turkist vann, regnskogkledde fjell og fosser. Men hvordan er det å feriere på Den dominikanske republikk? Vi møtte to av våre reisende for å snakke mer om reisemålet, hva du bør tenke på og hva du ikke må gå glipp av når du er der.
Marianne M. Marianne M.

Seychellene eller Mauritius?

Mauritius og Seychellene er to drømmereisemål i Det indiske hav. Men en paradisøy er mye mer enn sandstrender og palmer som vaier i den herlige havbrisen. Her får du en kort guide om likheter og ulikheter mellom Mauritius og Seychellene som kan hjelpe deg til å velge rett tropisk øy.
Marianne M. Marianne M.

Thailand – det perfekte reisemålet med barn

Thailand kan være et av verdens mest barnevennlige land å reise i. Jeg har reist med mine barn til Thailand i åtte år, og vil fortsatt tilbake for å oppleve mer.
Marianne M. Marianne M.

Opplev mer av Thailand

Drømmer du om å få mest ut av ferien i Thailand? Uavhengig av om du ønsker å tilbringe feriedagene dine på ett og samme sted, eller om du heller vil utforske landet fra nord til sør, er dette en destinasjon som byr på langt mer enn sol og bad. Reisen fra Norge til Thailand er lang. Sørg for å reise hjem med minner som varer livet ut.
Marianne M. Marianne M.

Øyhopping i Hellas – Korfu, Kefalonia og Zakynthos

Øyhopping blant de Joniske øyene i Hellas er noe du kommer til å huske lenge. Fly til den grønne øya Korfu, ta båten til Kefalonia og avslutt reisen ved de kritthvite strendene på Zakynthos. Her gir vi deg tips til øyhopping i den greske øyverdenen, og vi hjelper deg å planlegge ruten.
Marianne M. Marianne M.

Bo i egen bungalow i Thailand

Tenk deg å våkne til bølgeskvulp, liste deg ut i soloppgangen, sette tærne rett i sanden og ta et morgenbad i havet. Mange som reiser til Thailand drømmer om å bo i sin egen bungalow rett på stranden nettopp for å kunne gjøre dette.
Marianne M. Marianne M.

Mamma Mia! Hvilken øy?

Vi vet hvor filmen ble spilt inn. ”Mamma Mia! – here we go again” kom cirka 10 år etter den første filmen. Den gangen ble filmen spilt inn i Hellas og de vakre scenene med glitrende hav og dramatiske klipper fikk både en og annen til å bestille en reise i filmens spor. Så hvor går reisen denne gang?

Lanzarote eller Fuerteventura – hvilken øy skal du velge?

Mange som skal reise til Kanariøyene og som ønsker en litt roligere øy velger mellom Lanzarote og Fuerteventura. Begge steder byr på fine strender, turstier og en pålitelig skinnende sol. Men fakta er at begge øyene har likevel sine egne gullkorn.
Marianne M. Marianne M.

Velg en reise med Solkvoten – få mest sol per flytime

Okay, dette er litt nerdete – vi innrømmer det. Det finnes helt klart andre ting enn bare soltimer og flytid som gjør reisemålet verdt å oppleve. Likevel syntes vi det var morsomt når vår reisespaner Astrid lanserte Solkvoten – en matematisk beregning av hvor du får mest sol per flytime. Les her hva hun kom frem til.
Marianne M. Marianne M.

Sri Lanka – mulighetenes land

Når et lands natur, kultur og utvalg av opplevelser kjennetegnes av mangfold, åpnes muligheten for å skreddersy ferien etter eget ønske. Velkommen til Det indiske havs smaragdgrønne øy Sri Lanka – mulighetenes land
Marianne M. Marianne M.

Øyhopping i Hellas — Rhodos – Tilos – Kos

Hvorfor nøye seg med bare en øy i Hellas? Å dra på øyhopping i den greske øyverdenen er enkelt, og du får oppleve veldig mye på en reise. Start på den store øya Rhodos, fortsett til koselige Tilos og avslutt på vakre Kos. Øyhopping passer for alle, og du kan tilpasse reisen etter hva du og reisefølget ditt har lyst til å se og gjøre.
Marianne M. Marianne M.

5 tips før reisen din til Malta

Malta ligger i Middelhavet, nær Sicilia. Du kan reise hit hele året og øya passer både for deg som er på jakt etter en ny weekenddestinasjon eller sol- og badeferie i sommerhalvåret. Krystallklart vann, små koselige gater og nydelig mat.
Marianne M. Marianne M.

Alcudia Pins eller Caldera Beach – hvilket skal du velge?

To av våre mest populære familiehotell, TUI Blue Alcudia Pins og TUI Blue Caldera Beach ligger i ulike land, likevel kan det være vanskelig å velge mellom disse to familiefavorittene. Klarer du ikke å velge? Les videre så hjelper vi deg til å ta valget.
Marianne M. Marianne M.

En guide til Gran Canarias beste strender

Forbered deg til sol- og badeferien på Gran Canaria med vår lille strandguide. Øya har strender som glitrer i gull, vulkanstrender og strender med hvit korallsand. Partystrender, surfestrender og rolige strender der barna kan leke i vannkanten. Du kan bade midt i Las Palmas, eller lete deg frem til en bortgjemt vik blant klippene. Bli med på jakten etter nettopp din favorittstrand.
Marianne M. Marianne M.

Derfor må du oppleve øyparadiset Kapp Verde

På en afrikansk øy i Nord-Atlanteren, like utenfor Senegal-kysten, venter tropisk klima, solskinn og eksotiske strender du alltid har drømt om å besøke. Vi snakker selvfølgelig om vakre Kapp Verde og det herlige reisemålet Boa Vista, med eventyrlige hoteller, fargerike hus og avslappende atmosfære.

Kroatias beste øyer – en guide til Kroatias skjærgård

De siste årene har Kroatia seilt opp som et favorittreisemål blant mange solhungrige nordmenn, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her venter nemlig krystallklart vann, matretter inspirert av det Italienske kjøkkenet, rimelige priser og varme uforglemmelige sommerkvelder.

5 infinity-basseng du ikke må gå glipp av

Den følelsen du får når du ser ut over bassenget som virker uendelig når det flyter sammen med horisonten er ubetalelig. Infinity-basseng, et delikat evighetsbasseng der vannet renner over en eller flere kanter og skaper en vakker visuell effekt av at vannet ikke tar noen ende. Nedenfor har vi listet opp noen av våre utvalgte hotell og et cruiseskip med herlige infinity-bassenger for en badeopplevelse med gullkant.
Marianne M. Marianne M.

Sjekkliste før reisen – de beste tipsene for en vellykket ferie

Alt er pakket og klart. Taxien er bestilt. Og du sjekker en siste gang: billetter, mobilladere og passet. Ja, alt er klart. Man hva gjør du hvis noe skjærer seg og ferien risikerer å havarere allerede før den har startet? Her gir vi deg noen viktig tips til hvordan du sikrer en vellykket ferie.
Marianne M. Marianne M.

Seiling i den greske øyverdenen

De seilte fra Sverige til den greske øyverdenen for første gang i 2012. Siden da har seilbåten på 38 fot ved navn SallyRuth blitt liggende igjen. Møt Jan Olof Reimerson og Lisa Lempert, seilentusiastene som mener at seiling i Hellas er noe av det beste livet har å tilby.
Marianne M. Marianne M.

Sicilia eller Sardinia i sommer – vi hjelper deg å velge!

Sicilia og Sardinia har flere likheter; kort flytid, vakker natur, strender, livlige turiststeder og kulturhistoriske byer. Og Spagetti Vongole og Aperol Spritz smaker like godt på begge øyene. Så for å skille øyene fra hverandre må vi spørre oss hva vi vil ha mest av. Med denne hurtigguiden vil vi hjelpe deg i valget av hvilken av Italias store øyer, Sicilia og Sardinia, du skal reise til.
Marianne M. Marianne M.

Derfor velger stadig flere Gran Canaria om sommeren

Det er sommer hele året på Gran Canaria sies det. Og selv om statusen som trofast vinterfavoritt ikke kommer til å bli fratatt, er det stadig flere som velger å reise til Gran Canaria i sommerhalvåret. Men hva er det som lokker nordmenn til Gran Canaria, istedenfor mer klassiske sommerdestinasjoner?
Marianne M. Marianne M.

Ut å reise med hele slekta? Hit skal du reise!

Hvis du planlegger å reise med hele familien, lurer du mest sannsynlig på hvilke reisemål som passer for alle, og hvor du finner de beste bostedene for store reisefølger. Her får du tips om noen av TUIs beste TUI Blue For Families-hotell som passer for alle aldre. Du får i tillegg tips om restauranter og utflukter, og noen gullkorn som jeg syns du skal besøke på morgenturen.
Marianne M. Marianne M.

Finn riktig hotell på Mallorca

På TUIs hjemmesider kan du velge mellom over hundre hotell på Mallorca – fra familievennlige feriebyer til sjarmerende småhotell, treningsreiser og superluksuriøse boutiquehotell. Utfordringen er bare å finne det riktige for deg! Derfor tipser vi om noen av de beste hotellene for ulike ønsker og behov.

Kroatias beste strender

Kroatia har en 180 mil lang kyst mot Adriaterhavet som kantes av strender med krystallklart vann. Men hvordan ser strendene ut, og finnes det egentlig noen sandstrender i Kroatia?

Kreta eller Rhodos? Vi hjelper deg å velge!

Den greske øyverdenen har flere tusen øyer. De fleste er små og til og med ubebodde. For øyer med mange strender, byer, vakker natur og genuine fjellandsbyer skal du velge en av de større øyene. Kreta og Rhodos er nr. 1, respektive nr. 2 i Hellas når det kommer til størrelse og landets mest populære reisemål. Vet du når du vil reise og hva du skal gjøre i ferien så kan disse tipsene hjelpe deg med å velge riktig øy.
Marianne M. Marianne M.

Hellas med barn

Barnevennlige Hellas lokker mange barnefamilier hvert år og det er lett å forstå hvorfor. Lange brede strender, koselige landsbyer, fine hotell og nærhet til det meste. Her tipser jeg om mine favorittøyer, de beste strendene for barn og herlige utflukter du ikke må gå glipp av.
Marianne M. Marianne M.

Mallorca: 7 tips til strandnære utflukter og reisemål

Her kan du lese våre 7 beste tips til strandnære utflukter og reisemål rundt omkring på Mallorca, øya som har noe for alle. På Mallorca finner du alt fra den fredelige fiskerlandsbyen Porto Colom til Es Trenc-stranden med karibiavibber. For den eventyrlystne kan vi tipse om fjellvandring og vanneventyr, eller kanskje det frister mer med en dagsutflukt med leiebil og opplev alt Mallorca har å by på!
Marianne M. Marianne M.

Verdens beste øyer

Reiselivsmagasinet Condé Nast Travellers-lesere kårer hvert år sine favorittøyer. Topp 20-listen fra 2017 inkluderer alt fra Thailands Koh Samui og Bora Bora i Fransk Polynesia til Malta i Middelhavet. Vi kan godt forstå hvorfor disse øyene ligger på topp, og vi tilbyr reiser til flere av favorittene. Kanskje du finner nettopp din drømmeøy på lista?

3 eksperttips for en vellykket familieferie!

Å gjøre familieferien til en herlig opplevelse for alle involverte trenger ikke å være så komplisert. Det finnes mange gode triks for å få alt fra pakkingen og flyturen til transfer, og hotellet til å gå så hyggelig og enkelt som du håpet på. Her er tre enkle tips for en vellykket familieferie!

7 fantastiske basseng du burde oppleve

Et virkelig flott basseng er høyt oppe på manges ønskelister med hensyn til ting som må finnes på hotellet. Vi har listet opp 7 forskjellige hotell, som alle har et basseng utenom det vanlige.

Små og store snorklingstips verden rundt

Snorkling er en fantastisk ferieaktivitet som alle kan prøve. Gamle og unge, sjøløver og landkrabber. Her er noen tips om hvor du skal dra hvis du vil finne Nemo og Dory!

Beskytt barnet ditt mot solen i ferien

Å ta med barna sine til et varmere sted og la dem plaske i strandkanten, bygge sandslott og ligge i bassenget til de får svømmehud, er manges definisjon på en drømmeferie. Men mange foreldre bekymrer seg for den sterke solen og hvordan de skal beskytte barna sine på best mulig måte. «De må alltid ha hatt og nesten alltid ha langermet. Majken må være i skyggen så langt det lar seg gjøre.», sier Hanna Sjøberg, mor til Sonja, 4 år og Majken, 1 år.

5 tips for en langweekend med sol og bad

La støvsugeren hvile et par dager og kom deg bort og nyt solfylte kaffebarer og varme spaserturer langs kysten. Her er noen tips om weekendsreiser til Middelhavet, der du også kan sole deg og svømme.

10 gode grunner til å velge Alcudia Pins

Er ikke sommerferien helt planlagt eller bestilt ennå? Trenger du tips til hvor du skal reise, bo eller hva du skal gjøre? Da er det bare å følge med, for her kommer 10 gode grunner til hvorfor du bør velge TUI Blue Alcudia Pins.

Reisedagbok: Tenerife en uke i november

Når regn, vind og slaps kom om hverandre, og novembermørket kjentes tungt ut, hoppet jeg og den lille familien min på flyet til Tenerife. Når du opplever mye, både fantastisk utsikt og gleden i små svømmetak går en uke fort. Les reiseguiden min om svømmebasseng, strandlek og utflukttips.

Ferie i Spania – ja takk!

Sol, god mat og en liten høneblund midt på dagen. Finnes det noen grunner til ikke å reise til Spania? Ikke som vi kan komme på, i alle fall. Her er noen av våre beste tips til ferielandet framfor noen.

Ville, vakre Algarve

Algarve kysten byr på golfreiser i europeisk toppklasse, lange sandstrender, romantiske småbyer, vakre kalksteinsklipper og genuine fiskerestauranter.

Karibias beste strender

Hvite sandstrender og turkist hav – ja visst. Men strendene i Karibia har mye mer enn det. Blant annet rompunsj, calypso, no stress og nyfanget hummer. Her er tips til åtte karibiske drømmestrender du kan varme deg på i vinter.
Marianne M. Marianne M.

Romantikk på Zakynthos

En reise på tomannshånd er ofte romantisk nok i seg selv, men det skader aldri å krydre romantikken med litt ekstra luksus. Her forteller Filip og Erika om sin romantiske ferie på TUI Blue Caravel, der både rom med eget basseng, fantastiske bufféer og muligheten til å være sammen gir ferien det lille ekstra. I tillegg får du vite hvordan TUI Blue Caravel er motstykket til havfiske i Lofoten.

Flytider til utvalgte varme reisemål i vinter

Vi bor nå en gang nær Nordpolen og det får visse konsekvenser. Blant annet at vi må reise et stykke for å komme til tropisk regnskog og temperaturer rundt 30 grader. Men det er heldigvis mulig å finne varmen og den gode sommerfølelse på nærmere hold også. Her får du en oversikt over flytidene til noen av vinterens fantastiske reisemål.
Marianne M. Marianne M.

Så høyt er saltinnholdet i Middelhavet

Hvor salt er egentlig Middelhavet? Det korte svaret på spørsmålet er at saltinnholdet er 3,8 % i snitt, noe som gjør det til ett av verdens salteste åpne hav. Et litt lenger svar er at det varierer avhengig av hvor og på hvilket dyp du måler. Saltinnholdet i østre Middelhavet er betydelig høyere enn i vestre, og felles for alle hav er at vannet som regel er saltere på store dyp enn ved på overflaten. Er du nysgjerrig på hva som gjør Middelhavet så salt? Vi dykker litt dypere.
Marianne M. Marianne M.

Jacuzzi på hotellrommet

Det blir stadig mer populært å dra på spa-reiser. Og det er kanskje ikke så rart, for hva er vel mer avslappende enn å sette seg ned i et varmt og behagelig boblebad? Det er ikke bare mørke og kalde dager en Jacuzzi kan muntre opp – boblene kan til og med gjøre det lettere for deg å koble helt av i ferien. Og for deg som er ute etter den ultimate lykkefølelsen, hvorfor ikke booke et rom med privat Jacuzzi?

Våre topp 5 familiehotell i sommer

Uansett hvor du vil reise med familien i sommer, har vi et hotell som passer for deg. På våre populære familiehotell TUI Blue For Families og Blue Star er det godt å være – for alle generasjoner, store og små. Vi guider deg til våre topp 5 hoteller for den perfekte familieferien.

Mauritius eller Maldivene?

Hvis du sier Maldivene, eller Mauritius for den saks skyld, tenker mange på palmekledde strender og azurblått hav. Og i begge tilfellene er det riktig. Så hva er egentlig forskjellen mellom de to eksotiske øygruppene, og hvilken skal du reise til?

Fantastiske opplevelser i Mexico

Vaiende palmer, hvit sand, turkist vann og guacamole i lange baner. Med en plassering mellom den Mexicanske Gulfen og Det karibiske hav er Mexico et ekte strandparadis. Her gir vi deg de beste tipsene til opplevelser du ikke må gå glipp av.
Marianne M. Marianne M.

5 lekre hotell for en luksusferie i vinter

Drømmer du om å unne deg en ekte luksusferie? Til et hotell der hver eneste detalj føles eksklusiv og utvalg – alt fra regndusjen på badet, til rettene på restaurantmenyen og lakenene i senga? Noen ganger er det nok bare å drømme, men hvis du vil gjøre drømmen virkelig finner du her fem tips til flotte luksuriøse hotell for både familier og voksne som reiser uten barn. Alle kan i tillegg bestilles som en komfortabel pakkereise.

Hvilken Kanariøy passer best for deg?

Strender, varme vinder og massevis av sol finner du på alle de 6 store Kanariøyene, men hvilken øy passer best for deg? Les vår guide til de solfylte, kjente og kjære øyene.

Menorca – et lite stykke Karibia i Middelhavet

Vakre Menorca er et spansk paradis i Middelhavet. Uansett hvor på øya du velger å reise, er du aldri langt unna en kritthvit sandstrand, turkisblått hav og frodig natur. Vi gir deg våre best tips til hva du bør oppleve når du besøker den lille øyperlen.

Punta Cana – her får du alt servert!

Punta Cana i Den dominikanske republikk er reisemålet for deg som foretrekker å bare slappe av uten å legge for mye planer i ferien. Her bor du midt på en karibisk sandstrand. Å ta et bad, snorkle eller spise grillet hummer trenger ingen direkte planlegging. Like enkelt er det å gå på spa, spille golf og oppleve fossefall og kolonibyer. Enkelt og luksuriøst på samme tid.
Marianne M. Marianne M.

En guide til Thailands 10 beste øyer

Hvor har du tenkt å bruke bikinien og badeshortsen neste gang? I Thailand finnes det øyer som passer for alle. Uansett om du vil nyte et jungeleventyr, partystemning eller bare slappe av, så har Thailand det som skal til.
Marianne M. Marianne M.

Her er Kanariøyenes ukjente øyperler

Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote er nok de øyene vi oftest forbinder med Kanariøyene. Mange glemmer derimot at øygruppen faktisk består av hele syv øyer. Vi gir deg et innblikk i to av de spanske øyene som kanskje ikke er like kjente, nemlig La Gomera og La Palma. Er du eventyrlysten og glad i naturopplevelser? Da er en av dissse drømmedestinasjonene noe for deg!

Få sommerfølelsen tilbake på Gran Canaria

Gran Canaria er nordmenns soleklare feriefavoritt i vinter. Den spanske øya kan by på alt fra drømmestrender med krystallklart vann til shopping i hovedstaden Las Palmas. Gjennomsnittstemperaturen ligger på godt over 20 grader, så badetøy og solkrem er et «must» uansett når du reiser hit.

Riu Palace – luksuriøse strandhotell med utmerket service

Riu Palace-hotellene ligger alltid ved stranden og tilbyr innkvartering av høy standard og komfort. Beliggenheten er ofte den beste på reisemålet, og service, mat og drikke er av høyeste kvalitet. Og kanskje det viktigste av alt – du som kunde er alltid i fokus.

Thailand eller Mexico – hva skal du velge?

Å velge reisemål for en tropisk vinterferie er ikke lett. Alt ser jo like fristende ut på bildene, så hvordan skal du vite hva som er best? Her får du hjelp når vi sammenligner to av de mest populære eksotiske ferielandene, Thailand og Mexico, som viser seg å både ha likheter og store forskjeller.
Marianne M. Marianne M.

Kanariøyene eller Kapp Verde? Vi hjelper deg å velge!

Kanariøyene og Kapp Verde, to av de største øygruppene i Atlanterhavet, har både likheter og ulikheter. Man kan nesten si at øygruppene har samme geografiske opplegg, i vest er øyene grønne og fjellrike, i øst er det mer lavland med lange sandstrender. Men det er også mye som skiller dem. Nedenfor finner du en guide som kanskje vil hjelpe deg å ta et valg når du skal bestille reise til vinteren: Kapp Verde eller Kanariøyene?
Marianne M. Marianne M.

Kapp Verde – når du virkelig vil slappe av

Ønsker du et varmt og solsikkert reisemål der avslapping står øverst på prioriteringslisten? Da vil Kapp Verde falle i smak. Velkommen til en sjeldent vakker øygruppe i Atlanterhavet – der solen alltid skinner.
Marianne M. Marianne M.

Opplev dykking! Tips til nybegynneren

Er du blant dem som har lyst til å dykke men ikke helt vet om du tør? Her får du de beste nybegynnertipsene av Janna, som ble dykkefrelst etter å ha prøvd dykking i Rødehavet.
Marianne M. Marianne M.

Derfor får du “rosinfingre” når du bader

Mange teorier forsøker å forklare fenomenet rosinfingre med at huden suger vann og derfor svulmer opp, men hva er det egentlig som skjer?
Marianne M. Marianne M.

De 8 beste strendene i Hellas

Med flere enn 6000 øyer i den greske øyverdenen finnes det naturligvis også utallige strender. Men hvilken gresk strand er egentlig best? Det er selvfølgelig opp til hver enkelt å bedømme hvilken som er ens personlige favoritt. Vi har laget en liste som inneholder 8 av våre favorittstrender i Hellas. Strendene er unike på hver sin måte, men felles for dem alle er at der er vel verdt et besøk.
Marianne M. Marianne M.

Finn boutiquehotellet med rett atmosfære på Mallorca

Shopping, takbarer og hotell som oser av design og herlig atmosfære. I den lille storbyen Palma de Mallorca finner du alt en trendbevisst storbyelsker kan ønske seg. Vi guider deg til de beste boutiquehotellene.
Marianne M. Marianne M.

Visste du at Bamseklubben fyller 35 år i år?

Bamseklubben fyller 35 år i 2017! Bamseklubben er TUIs populære klubb som barn 3–5 år kan være med i når de bor på våre TUI Blue For Families-hotell. Å fylle 35 år er ganske stort, og hva er vel mer passende enn å feire det med en egen app? Siden mai finnes Bamseklubb-appen i din app-store. Laster du ned denne kan du og barna dine oppleve Bamseklubbens verden både før, under og etter ferien.
Marianne M. Marianne M.

5 gode grunner for å reise til Aruba

Flere og flere reiser går til Aruba i Karibien, for til tross for størrelsen har Aruba ingen problemer med å måle seg med de andre karibiske øyene når det gjelder strender, mat, kultur og fornøyelser. Aruba er perfekt for en reise med noen du er veldig glad i, uansett om det er partneren eller bestevennen.
Marianne M. Marianne M.

Reisetips til Mallorca

Anslagsvis 15 millioner turister besøker Mallorca hvert år. Det betyr at det finnes mange flotte steder å besøke og morsomme ting å gjøre. Men det kan også være vanskelig å finne rosinen i pølsa – disse små perlene som de som har vært her mange ganger foretrekker. Her får du insidertips fra en stamgjest.
Marianne M. Marianne M.

Tips til sommerens mest barnevennlige strender

Det finnes mange ulike strender: sandstrender, steinstrender, langgrunne strender og strender der det blir fort dypt. Noen har høye bølger, andre ingen bølger i det hele tatt. Det kan være litt av en jungel å finne den perfekte stranden for deg som reiser med barn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest barnevennlige strender.
Marianne M. Marianne M.

En hurtigguide over Balearene

Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera. Fire spanske øyer som nok er mest kjent hver for seg, men sammen med over 100 mindre klippeøyer utgjør de Balearene – en øygruppe som tilbyr alt fra kjente turistmål til uoppdagede perler. Her finner du fantastiske strender og spektakulær natur, men også historiske severdigheter og et pulserende natteliv. Hvilken øy passer best for deg? Her får du en rask oversikt over Balearene.
Marianne M. Marianne M.

Vi hjelper deg å velge reisemål i sommer

Har du vanskelig for å bestemme deg for hvor du skal reise i sommer? Ta det med ro, du er ikke alene. I dag er valgfriheten så stor at det noen ganger kan være vanskelig å velge. Derfor blir det vanligere å kutte alternativer, rendyrke utvalget med andre ord. Så langt har vi ikke tenkt å gå, vi liker det store utvalget vårt med noe for alle. Det vi derimot kan gjøre er å forsøke å hjelpe deg til å ta en beslutning ved å gi deg noen forslag.
Marianne M. Marianne M.

Velg leilighetshotell på Kreta i sommer

Noen ganger er det deilig å kunne velge selv hvordan dagen skal struktureres. Hva, hvor og når du skal spise og på egen hånd oppleve naturen og lokalmiljøet. Når du bor i leilighetshotell er mulighetene mange. Vi har derfor samlet litt inspirasjon til hva du kan gjøre på Kreta og nevner i tillegg tre leilighetshotell som passer for alle aldre.
Marianne M. Marianne M.

Blue Star - populære hotell for alle

Kundenes vurdering av våre Blue Star hotell på [Kreta](https://www.tui.no/feriereiser/hellas/kreta/ "Reise til Kreta") er et tydelig tegn på at hotellene er populære. Her trives familiene, og de ønsker seg gjerne tilbake. Felles for Blue Star-hotellene er at de er velkjente, passe store og velegnet for både voksne og barn.

Reis til Thailand om sommeren

For mange er Thailand det perfekte reisemålet om vinteren, men det er absolutt noen fordeler ved å reise dit om sommeren. Flybilletter og hotell er billigere, og skal du reise med barn er det praktisk å gjøre det i sommerferien. Men først og fremst er Thailand et fantastisk reisemål for voksne i sommermånedene.

Florida - 20 ting du ikke må gå glipp av

Florida er fornøyelsesparker som Disney World og Universal, men også milelange strender, shopping og gjestfri lokalbefolkning. Her tipser vi om noen av ”mustene” i solskinnsstaten, fra Miami og Orlando til Everglades og Key West.
Marianne M. Marianne M.

Punta Cana - et ekte paradis

Det svinger rundt Punta Cana – de hvite strendene på Coconut Coast i Den dominikanske republikk. Palmene vaier i den herlige havbrisen og på spisestedene langs stranden danses det merengue og bachata. Du flyr hit med rutefly og du kan velge blant Punta Canas beste all inclusive-hotell.
Marianne M. Marianne M.

Kypros har Middelhavets reneste badevann

Ifølge EUs miljøbyrå EEA har Kypros det reneste badevannet i Europa. Vi som reiser dit kan glede oss over klart, blått vann og sikt ned til 20–30 meters dyp.

Halkidiki – mer enn bare oliven

Du har sikkert besøkt den greske øyverdenen – Kreta, Rhodos, Kos eller båtloffet til noen av de små perlene i Middelhavet. Med alle de fine øyene å velge mellom er det lett å glemme fastlandet. Men Halkidiki er så absolutt verdt et besøk!

Generasjonsreise til Kreta med bursdagsfeiring

Når familiens overhode fyller 70 år og hun i tillegg har vært gjest på det samme hotellet siden 1991, det er det bare ett sted dagen kan feires! Her forteller Kristine Gram om generasjonsreisen til hotell Kedrissos på Kreta.
Marianne M. Marianne M.

Få maks ut av Maltareisen – tips, spørsmål & svar

Malta er som et stort museum uten tak, fordi øya er så full av stemningsfulle festninger, palass og bymurer. Men du må ikke være opptatt av kultur for å trives her, like mange drar hit for sol, bad, dykking og partynetter. Her får du en bruksanvisning til denne vakre øya midt i Middelhavet.
Marianne M. Marianne M.

5 ting du ikke visste om Kapp Verde

Feriefavoritten Kapp Verde er mest kjent for sine lange strender og varme klima. Men øyriket består ikke bare av sol, varme og behagelig bris. Vi har laget en liste over fem ting du bare kan oppleve på Kapp Verde.

Nyttårsreiser – fra Mexico til Thailand

Nyttårsaften er den siste kvelden i året. Når klokken slår midnatt forlater vi det gamle og ønsker det nye velkommen. Det flotte er at det varer et helt døgn. Alt begynner og slutter i Polynesia i Stillehavet der det nye året starter først og slutter sist. Her får du noen tips til nyttårsreiser som passer for deg, enten du vil dvele ved det gamle eller lengter etter 2017.

Andalucía med den spanske solkysten

Unnskyld klisjeen, men den spanske solkysten i Andalucía har virkelig noe for alle. Her finnes det klassiske charterreisemål som Torremolinos og Fuengirola, der muligheten er stor for at morfar allerede på 1970-tallet kjøpte en sombrero til å henge i stua. Men det finnes også trendy og småluksuriøse reisemål som Marbella og skandinavernes nye favorittby Nerja.
Marianne M. Marianne M.

Costa de la Luz - 3 gode reisetips!

På Costa de la Luz kan du oppleve den ekte, spanske stemningen. Dette er nemlig spanjolenes eget favorittreisemål med lange sandstrender, små fiskerbyer og veldig god mat.

Eksotiske Marokko

Eksotiske dufter og farger kombinert med moderne hotell og store bassengområder. Det er TUIs Marokko i et nøtteskall. Hit skal du dra hvis du liker shopping, franskinspirert mat og vakre mosaikkpalass. Er du ute etter windsurfing og golf har du også kommet rett. Klimaet minner om norsk vår og prisnivået er overraskende lavt.
Marianne M. Marianne M.

Robinson på Maldivene

Enkelte ting er verdt å feire med noe helt spesielt. Kanskje dere skal på bryllupsreise, feire et rundt år eller bare vil unnslippe den grå hverdagen med en ferie litt utenom det vanlige.  Du blir ikke skuffet på Robinson Club Maldivene.

TUI Sensimar Cabo Verde

TUI Sensimar Cabo Verde ligger på øya Sal og er vårt nye hotell for voksne på Kapp Verde. Hotellet har en nydelig beliggenhet, rett ved den fine, hvite sandstranden Algodoeiro nord for Santa Maria. Her får du garantert en avslappende ferie med masse sol og varme!

La deg inspirere av Sri Lanka

Sri Lanka byr på alt fra langgrunne sandstrender, regnskog og templer til safariparker.

Familietips i Istria

Vakre, grønne Istria dufter av Italia, men ligger faktisk i Kroatia. Reis hit med familien hvis du vil kombinere en Bamseklubbferie med sykling, bading og nydelig mat fra regionens eget spiskammer!
Marianne M. Marianne M.

5 grunner til å velge Montenegro

Du flyr direkte og det tar bare 3 timer å fly til lilleputtlandet ved Adriaterhavet. Her finner du strender, lokaldyrkede delikatesser og grønne fjell som forklarer hvorfor alle beskriver Montenegro som det nye Kroatia.
Marianne M. Marianne M.

Strandleker for barn

Barn som skråler og ler i vannet i ferien. Du kan vel se det for deg? At barn er fulle av lek og latter og elsker å bade er noe vi alle vet. Men hva vil de helst gjøre når de er på stranden? Vi har spurt noen barn om hva de liker aller best.