Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.

Derfor bør du reise på en romantisk cruiseferie

Det finnes mange gode grunner til å bestille et romantisk cruise neste gang du skal på ferie. Ikke nok med at du kan velge mellom en rekke forskjellige former for cruise med varierte aktiviteter og destinasjoner, det er kanskje også langt rimeligere enn hva du tror.

Cruise til Roma - våre 5 beste tips

Frister det med et cruise men også en reise til Roma? Da er et cruise til Roma svaret! Det finnes flere cruise med stopp i den vakre, historiske byen. Les videre for tips om cruise til og fra Roma, informasjon om havnen Civitavecchia og tips til hva du kan gjøre når du tilbringer en dag i Italias hovedstad.

7 aktiviteter du ikke trodde fantes på et cruise

Moderne cruiseskip beskrives ofte som en ”flytende resort”., men faktum er at uttrykket egentlig ikke er nok det heller. Spesielt ikke hvis du ser på alt du kan gjøre om bord. Her kan du lese om 7 kule aktiviteter og opplevelser som du mest sannsynlig ikke forventer deg å oppleve om bord på et cruise.

Cruise med barn – de beste tipsene

Vannsklier, familiedisko og mat som alle liker. Og nye spennende steder å gå i land hver dag. Feriebudsjettet har du steinkontroll på – det meste er jo inkludert i prisen. Hvis du, som mange andre barnefamilier, vurdere å reise på familiecruise men synes at det er vanskelig å velge blant alle cruisene skal du se fortsette å lese.

Isprinsesse i Karibia

Trodde du at den eneste forbindelsen mellom Karibia og is var paraplydrinker? Da må du tro på nytt. Kunstløpersken Clara Callne fra Sverige jobber heltid med isshow på et luksuriøst cruiseskip.

Symphony of the Seas – verdens største cruiseskip

I mars 2018 gjør hun sin jomfrureise – verdens største cruiseskip Symphony of the Seas. Egentlig handler det ikke om hvem som er størst, men skal man få plass til en park, flere ormåder, et 20-talls restauranter og masse annet, ja da må man ganske enkelt bygge et enormt stort cruiseskip.
Marianne M. Marianne M.

Å jobbe som styrmann – bak kulissene på et cruise

Da Lovisa Forssberg fikk styre sitt første store skip på Sjövärnskåren ungdomsleir var det noe som klikket. I dag tjenestegjør hun som styrmann om bord på Mariner of the Seas, hvis cruiseruter tar henne til Nagasaki i Japan og til Mexicos strender. 14 uker til havs er ikke alltid lett, men når hun får styre det 138 279 tonn tunge skipet i havnen angrer hun ikke et sekund på sitt yrkesvalg.
Marianne M. Marianne M.

Cruise i Middelhavet – 6 ting du ikke må gå glipp av

Historie, fantastiske utsikter, god mat og vakre strender – det er ikke rart at Middelhavet er favorittreisemål om sommeren. Her har vi samlet seks ting du kan oppleve når du er på cruise i Middelhavet.
Marianne M. Marianne M.

Hva skjer på et cruise?

Daniel Custemo er selger hos TUI i Sverige og har vært på mer enn 30 forskjellige cruise. Her forteller han om hva som foregår på skipet.

Cruise i Karibien med Harmony of the Seas

Verdens største cruiseskip, Harmony of the Seas, seiler sin første sesong i Karibia i vinter. Gjør deg klar for en fullspekket opplevelse med mange kontraster!