Hotell på Kypros der all inclusive er inkludert

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurt, brød og kullgrillet kjøtt, Det kypriotiske kjøkkenet har innflytelse fra hele Middelhavet, og også Midt-Østen. Tenk deg å kunne fråtse i disse godsaken uten å trenge å tenke på hva det koster. Her har vi funnet frem ulike hotell på Kypros der all inclusive er inkludert.

1. TUI Blue Nausicaa Beach

Vårt populære familiehotell TUI Blue Nausicaa Beach ligger rett ved havet, og i gåavstand fra Fig Tree Bays sentrum. Her kan du bade fra brygger rett ved hotellet, og foretrekker du strand er det bare et par hundre meter til sandstranden. Som på alle våre TUI Blue For Families-hotell finner du barneklubber, treningstimer, underholdning, Bamse og mye mer.

Family Style Dining på Taverna
I tillegg til buffémåltidene er restaurant Taverna inkludert en gang i uken. Her serveres kypriotisk meze (lokale småretter) på felles fat som hele familien deler på, vi kaller det Family Style Dining. I løpet av dagen bys det på snacks, is og frukt.

TUI Blue Nausicaa Beach i Fig Tree Bay.
TUI Blue Nausicaa Beach i Fig Tree Bay.

2. Blue Star Atlantica Mare Village

Et eksklusivt hotell i rolige omgivelser som passer både familier og par. Vil du har litt ekstra luksus kan du bestille et rom med direkte utgang til basseng i Privilege-delen. Blue Star Atlantica Mare Village har to bassengområder der ett av dem ligger rett ved den langgrunne stranden. Bamse kommer på besøk flere ganger i uken og det arrangeres aktiviteter for de som ønsker det.

Tre à la carte-restauranter

All ære til bufféer, men her er også middag i tre à la carte-restauranter der du kan velge mellom italiensk, gresk eller grill inkludert. Naturligvis kan du også hente snacks, drikke og kaffe med tilbehør hele dagen.

Blue Star Atlantica Mare Village i Ayia Napa.
Blue Star Atlantica Mare Village i Ayia Napa.

3. SuneoClub Atlantica Sancta Napa

SuneoClub Atlantica Sancta Napa er et prisgunstig hotell nær både Ayia Napas sentrum og Limanaki-stranden. Med mye aktiviteter og underholdning er dette et hotell med livlig atmosfære. Men naturligvis går det like bra å bare slappe av ved bassenget. Hotellet får ofte skryt for sin gode mat og høye servicenivå!

Vegetariske alternativer
Alle bufféer som serveres på hotellet har vegetariske alternativer. Flere ganger i uken er det temakvelder og show-cooking. Her kan du nyte maten på hotellets utendørsterrasse!

SuneoClub Atlantica Sancta Napa i Ayia Napa.
SuneoClub Atlantica Sancta Napa i Ayia Napa.

4. Blue Star St. Elias Resort

Blue Star St. Elias Resort ligger oppe på en høyde med fin utsikt over Protarasbukten. Hotellet har et stort utvalg basseng, både rolige og mer fartsfylte med vannsklier. Vil du bli kvitt litt energi finnes det et treningsrom og ønsker du å koble av kan du nyte en spabehandling.

Ultra All Inclusive
Ultra All Inclusive, kaller hotellet selv. Her er det stor variasjon på maten og barna har egen buffé. Det tilbys dessuten syvsoverfrokost. Velg om du vil spise middag i hovedrestauranten Lemon Tree eller i tavernaen Meze by Elliniko.

Blue Star St. Elias Resort i Fig Tree Bay.
Blue Star St. Elias Resort i Fig Tree Bay.

5. Pernera Beach Hotel

Pernera Beach Hotel ligger rett ved en fin sandstrand, litt utenfor Fig Tree Bay. På hotellet finner du to basseng der det ene er for voksne og det andre for hele familien. De yngste gjestene kan avkjøle seg i barnebassenget. Ønsker du manikyr eller massasje er du velkommen til å besøke hotellets spa.

Bufféer og rabatt på à la carte
Det er bufféer til alle måltider og i mellom serveres snacks, kuleis og ettermiddagskaffe, eller te med kaker. Velger du å spise middag i à la carte-restauranten Thalassa får du 25 % i rabatt.

Pernera Beach Hotel i Fig Tree Bay.
Pernera Beach Hotel i Fig Tree Bay.