Familievennlige hotell i Hellas

Hvordan finner man egentlig et hotell som passer for hele familien? Her kommer våre tips til familievennlige hotell i Hellas som har det lille ekstra.

TUI Blue Atlantica Aegean Park

Her finner du et moderne familieparadis med ekstra av alt! All inclusive er inkludert i prisen, hotellet har et eget badeland, mange rom har direkte utgang til basseng og er designet for barnefamilien.

TUI Blue Atlantica Aegean Park tilbyr svømmeskole, barneklubb, treningsromer og show hver kveld. Det finnes bassenger for alle smaker, alt fra babybasseng, til relaxbasseng. Hotellet ligger ved den fine sandstranden Kolymbia. Det er også nabo med TUI Blue Atlantica Aegean Blue der du også har tilgang til badelandet.

TUI Blue Atlantica Aegean Park har alt du trenger for en vellykket familieferie.
TUI Blue Atlantica Aegean Park har alt du trenger for en vellykket familieferie.

Blue Star Euphoria Resort

Det luksuriøse 5-stjerners-hotellet Blue Star Euphoria Resort ligger på vestre Kreta. All inclusive er inkludert i prisen, hotellet ligger nær stranden og tilbyr swim up-rom. Det finnes et badeland og hotellet kan skryte av Hellas’ største bassenger.

Dessuten er hotellet et treningshotell med stort treningsrom, og tilbyr tennisbaner, treningstimer med instruktør og et spa over to etasjer.

5-stjerners all inclusive på Blue Star Euphoria Resort.
5-stjerners all inclusive på Blue Star Euphoria Resort.

TUI Blue Atlantica Caldera Beach

TUI Blue Atlantica Caldera Beach ligger I den rolige landsbyen Gerani på Kreta. Flere basseng, barneklubb, treningstimer, lekeplass, treningsrom og minigolf finnes på hotellområdet. Søsterhotellet TUI Blue Creta Paradise ligger rett ved, noe som gir store, luftige arealer.

Hotellet ligger rett på stranden og du kan velge om du vil bo i den rolige delen Olympus eller id en mer aktive delen Afrodite.

Du kan også bestille all inclusive og gå til dekket bord hele ferien.

Strand
På Kreta ligger to av åre beste familiehotell ved siden av hverandre.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Blue Star Doryssa Seaside Resort er ett av Samos’ fineste hotell uten tvil. Her tilbys store rom, et bassengområde rett mot stranden, treningsrom, spa, tennis og lekeplass. Velg om du bare vil ha frokost, halvpensjon eller all inclusive.

Du kan bo i village-delen som er bygget som en mystisk gresk landsby med gater, butikker og til og med en kirke, eller i seaside-delen som ligger nærmest aktivitetsområdet.

Ekstra bonus: Transfertiden er bare 5 minutter!

Blue Star Doryssa Seaside Resort er bygget som en gresk landsby.
Blue Star Doryssa Seaside Resort er bygget som en gresk landsby.

TUI Blue Kerkyra Golf

Vårt familiehotell TUI Blue Kerkyra Golf ligger på frodige Korfu. Her finner du flere basseng rett ved stranden, barneklubb, treningsrom, treningstimer, svømmeskole, kveldsshow, tennisbane og en transfertid på bare 10 minutter. All inclusive er inkludert.

Hotellet ligger nær Korfu by og lokalbussen stopper rett utenfor.

TUI Blue Kerkyra Golf har store luftige områder.
TUI Blue Kerkyra Golf har store luftige områder.