Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.

Maten på Mallorca er fantastisk. Tapas, grillet fisk, herlige salater, lufttørket skinke og blekksprut er bare noen av delikatessene. På våre all inclusive-hotell velger du selv fra herlige bufféer hva du vil spise til lunsj eller middag. Kanskje du vil spise is før tapas – det er ikke noe problem!

SuneoClub Lagomonte

SuneoClub Lagomonte ligger i Alcudia på Mallorca med fantastisk beliggenhet. Hotellet ligger ved en kunstig innsjø og har en privat øy der et av hotellets to bassenger ligger. Det går kostnadsfri buss flere ganger om dagen til den vakre sandstranden.

SuneoClub Lagomonte har en kunstig innsjø og en egen øy.
SuneoClub Lagomonte har en kunstig innsjø og en egen øy.

All inclusive på SuneoClub Lagomonte

Her er frokost-, lunsj- og middagsbuffé inkludert, samt at du har tilgang til bassengbar og Snack Island der drikke, snacks og enkle retter serveres fra lunsj til middag.

Globales Bouganvilla

Hotell med nytt badeland og all inclusive – velkommen til Globales Bouganvilla. Hotellet ligger rett utenfor vakre Sa Coma på Mallorca, har to store basseng og området er stort så det føles aldri trangt. Hele ferien har du fri tilgang til badelandet med vannsklier for alle aldre.

BAssenget på På Globales Bouganvilla, Mallorca
På Globales Bouganvilla kan du kombinere fartsfulle turer i badelandet med avkobling.

All inclusive på Globales Bouganvilla

All inclusive inkluderer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Enkle retter som pizza, hamburgere, pølse med brød, sandwicher og frukt og is til barna serveres i baren hele dagen. Det serveres også kveldssnacks etter middag og frem til midnatt.

Belvedere Park

Familievennlige Belvedere Park nær Cala Mayor mellom Palma og Palma Nova. Her er det et stort bassengområde, lekeplass, internasjonal barneklubb og flere ganger daglig går det en kostnadsfri buss til stranden og Palma Nova.

Hotell Belvedere Parks store bassengområde.
Hotell Belvedere Park har stort bassengområde og herlige grøntområder

All inclusive på Belvedere Park

I restauranten serveres det frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Ved bassengbaren finner du småretter og snacks, og i pizzeriaen serveres det pizza og pasta fra lunsj til sen kveld.

Riu Playa Park

Herlige Riu Playa Park ligger sentralt i Playa de Palma. RIU-hotellene er kjente for sin elegante design, gode service og førsteklasses mat. To basseng, aktiviteter for barn og voksne, treningsrom og en transfertid på bare 20 minutter.

Bassenget på Riu Playa Park, Mallorca.
Riu Playa Park, nær strand og bypuls.

All inclusive på RIU Playa Park

Frokost-, lunsj- og middagsbuffé serveres i hovedrestauranten med temamiddag to ganger i uken. Snacks og ettermiddagskaffe serveres i bassengbaren på dagtid.

Insotel Cala Mandia Resort

På hotell Insotel Cala Mandia Resort utenfor landsbyen Porto Cristo finnes det blant annet flere bassengområder, vannsklier, sjørøverskip og spa. Hotellet ligger i et rolig området og er inndelt i fire deler med fire ulike bassengområder. Du finner en badebukt nabo med hotellet der vannet er turkist og klart.

En vakker badebukt på Mallorca.
Insotel Cala Mandia Resort ligger ved en vakker badebukt.

All inclusive på Insotel Cala Mandia Resort

Frokost- lunsj- og middagsbuffé serveres i to ulike hovedrestauranter, en utendørs og en innendørs. Restauranten Flower Power er inkludert i prisen og serverer lokale retter og tapas. Mellom måltidene serveres det småretter, is og drikke hele dagen.

Playa de Muro Suites

Familievennlige Playa de Muro Suites ligger mellom naturparken S'Albufera og den vakre Playa de Muro-stranden. Her er det et stort bassengområde med vannsklier, internasjonal barneklubb, treningsrom og nærhet til stranden.

Bassengområdet på Playa de Muro Suites, Mallorca.
På Playa de Muro Suites kan du kombinere alt og litt til.

All inclusive på Playa de Muro Suites

Hovedrestauranten tilbyr stor buffé til frokost, lunsj og middag. Temakvelder og live-cooking er inkludert til middag. Snacks serveres hele dagen i bassengbaren og i lobbybaren om kvelden. Også Splash! Bar serverer mat fra lunsj til middag.

Condes de Alcudia

Populære Condes de Alcudia ligger i fine Alcudia på Mallorca- nær sol, bad og shopping. Kombiner bassengliv med stranden, det finnes mange solsenger og det tilbys aktiviteter på både dag- og kveldstid.

Hotell Condes de Alcudia ligger ved den vakre stranden i Alcudia.
Hotell Condes de Alcudia ligger ved den vakre stranden i Alcudia.

All Inclusive på Condes de Alcudia

En hovedrestaurant som serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Bufféen er stor og variert, mye fersk frukt og dessertbord er fristende. Ved bassengbaren serveres snacks dagen lang.

Riu Bravo

Riu Bravo ligger nær stranden i Playa de Palma. Her finnes tre basseng, bassengbar, det er gåavstand til stranden, beliggenheten er fantastisk og maten lagd med kjærlighet. Vil du ha en mer aktiv ferie finnes både treningsrom, sykkelutleie og tennisbaner.

Bassengområdet på Riu Bravo, Mallorca.
Riu Bravo ligger nær den store og populære stranden i Playa de Palma.

All inclusive på Riu Bravo

Hotellet har en stor bufférestaurant der kokkene bytter tema fra kveld til kveld. Du kan også bestille bord i grillrestauranten ved bassenget eller i den spanske restauranten. Under dagen finnes en snackbar som serverer sandwicher, snacks og drikke.