Hotell i Hellas med privat basseng

Drømmer du om en Hellasferie der du har et privat basseng i tilknytning til rommet? Her har vi samlet sammen syv tips til hotell der du kan bestille rom med privat basseng! Velg blant øyer som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos og Zakynthos.

Felles for hotellene nedenfor er at de blant alle sine romalternativer også har rom med privat basseng. Les videre for å få inspirasjon og forhåpentligvis finne det perfekte hotellet til sommerferien i Hellas!

1. Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes, Rhodos

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia passer for deg som vil ha en ferie full av sport og aktiviteter. Hotellet er oppdelt i fire ulike deler. Du kan bo nær aktivitetene eller i en av de roligere delene. Det er bare å velge hva som passer deg best! Villaene med privat basseng ligger i Deluxe-delen med ekstra høy standard.

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia på Rhodos.
Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia på Rhodos.

2. TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa, Korfu

Det spektakulære parhotellet TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa ligger i en grønnkledd åsside i Ermones. Hit drar du for å slappe av sammen med kjæresten din, og kanskje spille litt golf. Rommene med privat basseng har i tillegg herlig havutsikt.

TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa i Ermones på Korfu.
TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa i Ermones på Korfu.

4. TUI Family Life Creta Paradise, Kreta

Familievennlige og førsteklasses TUI Family Life Creta Paradise i Gerani byr på store bassengområder, mengder med aktiviteter, barneklubber og Bamsebesøk. Du velger selv om du vil bo i den fartsfylte Afrodite-delen eller i den roligere Olympus-delen. Vil du sette en ekstra gullkant på ferien kan du bestille en suite med et lite privat basseng.

Privat basseng på TUI Family Life Atlantica Creta Paradise i Gerani på Kreta.
TUI Family Life Atlantica Creta Paradise i Gerani på Kreta.

5. Olea All Suite, Zakynthos

Et 5-stjerners designhotell i Tsilivi med luksuriøse suiter. Olea All Suite er hotellet for deg som verdsetter et rolig bosted, men som samtidig vil bo nær sentrum. Her kan du delta i trenings- og yogatimer. Bestill en suite med privat basseng, så kan du avslutte dagen med å se på solnedgangen fra terrassen din.

Privat basseng på Olea All Suite i Tsilivi på Zakynthos.
Olea All Suite i Tsilivi på Zakynthos.

6. Atlantica Portobello Royal, Kos

Det førsteklasses all inclusive-hotellet Atlantica Portobello Royal passer for deg som elsker aktiviteter og bassenger, her har du ikke mindre enn 13 stykker å velge mellom! Hotellet er bygget som en middelalderby og i matveien kan du nyte både gresk, italiensk og asiatisk.

Privat basseng på Atlantica Portobello Royal i Kardamena på Kos.
Atlantica Portobello Royal i Kardamena på Kos.

7. Proteas Blu Resort, Samos

Voksenhotellet Proteas Blu Resort utenfor Pythagorion ligger rett ved en fin rullesteinstrand. Hotellet byr på en rolig atmosfære med et snev av luksus. En suite med privat basseng og havutsikt er kanskje ikke helt feil?

Privat basseng med havutsikt Proteas Blu Resort på Samos.
Proteas Blu Resort på Samos.

Vil du se flere hotell der du kan hoppe rett ned i bassenget fra hotellrommet? Vi har mange å velge mellom, både med privat basseng og delt basseng. Klikk her for å se alle swim out-hotellene i Hellas