All inclusive gjør ferien enklere da all mat og drikke er inkludert i prisen.

Se frem til innbydende buffeter, grillmat og desserter! Blir du sulten i løpet av dagen, finnes det ofte småretter, is og frukt tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte herlige feriedager i solen. Herlig?

All inclusive-tilbudet varierer fra hotell til hotell. Se respektive hotell for mer informasjon.

Gebyrfri ombooking på nye bestillinger på pakkereiser med charterfly

Vi i TUI ønsker at du skal kunne se fremover og glede deg til ferien akkurat som vanlig. Derfor gir vi deg nå gebyrfri ombooking - hvis du vil endre dato, reisemål eller hotell, opptil 14 dager før avreise. Da kan du føle deg trygg og fortsette å planlegge drømmeferien din.

 • Les mer om vilkår for gebyrfri ombooking

  Du har mulighet til å endre reisen din én gang inntil 14 dager før avreise.

  • Gjelder kun nye bestillinger f.o.m. 10. mars 2020, på pakkereiser med charterfly, med avreise mellom 1. april 2020 og 31. mars 2021.
  • Gjelder ikke reiser med rutefly, cruise eller kun flyreiser.
  • Dersom reisen du endrer til har en lavere pris enn din opprinnelige reise, får du ikke tilbake differansen. Hvis reisen koster mer, betaler du mellomlegget.
  • Den nye reisen du endrer til må være en pakkereise med charterfly, med avreise senest 31. mars 2021.
  • For utflukter og andre tillegg i forbindelse med reisen, gjelder vanlige endrings- og avbestillingsregler.

  Kontakt kundeservice for å endre reisen på tlf 67 11 50 00

All inclusive-hotell
Nå får du opptil 30% rabatt. Gjør ferien enkel og kom til dekket bord hver eneste dag!

Få tips og inspirasjon

Hotell i Hellas der all inclusive er inkludert

Å ikke trenge å uroe seg for at reisekassen strekker til, gjør at du kan slappe ekstra av i ferien. Slik er det når du bestiller et all inclusive-hotell, der både mat og drikke er inkludert. Her har vi samlet sammen noen av våre beste hotell i den greske øyverdenen der all inclusive er inkludert. Velg mellom Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.

Hotell på Kypros der all inclusive er inkludert

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurt, brød og kullgrillet kjøtt, Det kypriotiske kjøkkenet har innflytelse fra hele Middelhavet, og også Midt-Østen. Tenk deg å kunne fråtse i disse godsaken uten å trenge å tenke på hva det koster. Her har vi funnet frem ulike hotell på Kypros der all inclusive er inkludert.

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.

Hva betyr all inclusive – intervju med en ekspert

Når du velger all inclusive er alle måltider og drikke inkludert. Men hvis du synes det er vanskelig å planlegge et måltid for fire personer – tenk deg da å daglig planlegge tre bufféer til hundrevis av gjester! Derfor passet jeg på å spørre Ange Rivero som jobber på Nordotel om hvordan de sikrer alle favorittretter og samtidig byr på nye matopplevelser på Bahia Feliz på Gran Canaria.

Alle TUIs hotell med all inclusive

Nedenfor ser du alle hotell TUI har med all inclusive inkludert i prisen. Velg ønsket land og om du vil reise sommer/vinter.

Vanlige spørsmål om all inclusive

Nedenfor svarer vi på de vanligste spørsmålene i forbindelse med våre all inclusive-reiser.

 • Hva er all inclusive?

  All inclusive betyr at alt av mat og drikke betales når du bestiller hotellet ditt. I noen tilfeller kan også enkelte aktiviteter være inkludert i denne prisen.

 • Hva er inkludert i all inclusive?

  Frokost, lunsj, middag og drikke til måltidene er alltid inkludert når du bestiller all inclusive. Dette omfatter drikkevarer som vann, brus, lokalt øl og vin. Småretter og gratis drikke fra minimum en bar på hotellet er også alltid inkludert i prisen.

 • Hvor er det beste all inclusive-hotellet?

  Vi har hoteller med all inclusive på nesten alle destinasjonene våre og disse er av høy kvalitet. Noen av de mest populære hotellene med all inclusive er i Tyrkia, Hellas og Spania.

 • Kan man bestille restplass med all inclusive?

  Ja, det kan man! Mer informasjon om våre restplasser med all inclusive finner du her.

 • Er det vanlig å tipse på all inclusive?

  Det er ikke pålagt å tipse når du bor på all inclusive, men det blir alltid satt pris på. Ved å tipse servicepersonalet vil de som jobber der føle at arbeidet de utfører er av betydning.