All inclusive gjør ferien enklere da all mat og drikke er inkludert i prisen.

Se frem til innbydende buffeter, grillmat og desserter! Blir du sulten i løpet av dagen, finnes det ofte småretter, is og frukt tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte herlige feriedager i solen. Herlig?

All inclusive-tilbudet varierer fra hotell til hotell. Se respektive hotell for mer informasjon.

Nyhet! Trygghetspakke uten ekstra kostnad

Å kunne reise igjen er det mange som lengter etter akkurat nå. Derfor lanserer vi trygghetspakke for nye bestillinger med charterfly. Vi spanderer endrings- og avbestillingsbeskyttelsen (verdi 199–399,-) og du har mulighet til å endre dato, hotell og reisemål frem til 14 dager før avreise. Og kanskje det aller beste - du har åpent kjøp frem til 60 dager før avreise! Se flere detaljer under vilkår.

 • Vilkår Trygghetspakke m/åpent kjøp

  TUIs trygghetspakke gjelder for nye bestillinger med charterfly inntil videre. Pakken består av følgende deler:

  • Endrings- og avbestillingsbeskyttelsen inkludert i prisen
   Verdi fra 199,- til 399,- Les mer om vilkår her
  • Retten til å ombooke for 0,-
   Det betyr å endre dato og/eller reisemål valgfritt antall ganger frem til 14 dager før avreise
  • Åpent kjøp
   Gjelder fra da du bestiller reisen til 60 dager før avreise. Du må fortsatt betale depositumet inntil 5 dager etter at du har bestilt reisen. Dersom du skulle angre deg, og det er minst 60 dager igjen til avreise, får du tilbake det innbetalte beløpet, minus en administrativ kostnad på 300,-.
  • Gjelder kun pakkereiser med charterfly
  • Gjelder ikke reiser med rutefly, cruise eller kun flyreiser
  • Du kan ikke endre til en rabattert/prisredusert reise (men derimot får du differansen tilbake dersom vi senker prisen på reisen du opprinnelig bestilte)
  • Tilbudet gjelder kun for nye bestillinger f.o.m. 4. mai 2020

  Kontakt kundeservice for å endre reisen på tlf 67 11 50 00

Få tips og inspirasjon

Hotell i Hellas der all inclusive er inkludert

Å ikke trenge å uroe seg for at reisekassen strekker til, gjør at du kan slappe ekstra av i ferien. Slik er det når du bestiller et all inclusive-hotell, der både mat og drikke er inkludert. Her har vi samlet sammen noen av våre beste hotell i den greske øyverdenen der all inclusive er inkludert. Velg mellom Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.

Hotell på Kypros der all inclusive er inkludert

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurt, brød og kullgrillet kjøtt, Det kypriotiske kjøkkenet har innflytelse fra hele Middelhavet, og også Midt-Østen. Tenk deg å kunne fråtse i disse godsaken uten å trenge å tenke på hva det koster. Her har vi funnet frem ulike hotell på Kypros der all inclusive er inkludert.

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.

Hva betyr all inclusive – intervju med en ekspert

Når du velger all inclusive er alle måltider og drikke inkludert. Men hvis du synes det er vanskelig å planlegge et måltid for fire personer – tenk deg da å daglig planlegge tre bufféer til hundrevis av gjester! Derfor passet jeg på å spørre Ange Rivero som jobber på Nordotel om hvordan de sikrer alle favorittretter og samtidig byr på nye matopplevelser på Bahia Feliz på Gran Canaria.

Alle TUIs hotell med all inclusive

Nedenfor ser du alle hotell TUI har med all inclusive inkludert i prisen. Velg ønsket land og om du vil reise sommer/vinter.

Vanlige spørsmål om all inclusive

Nedenfor svarer vi på de vanligste spørsmålene i forbindelse med våre all inclusive-reiser.

 • Hva er all inclusive?

  All inclusive betyr at alt av mat og drikke betales når du bestiller hotellet ditt. I noen tilfeller kan også enkelte aktiviteter være inkludert i denne prisen.

 • Hva er inkludert i all inclusive?

  Frokost, lunsj, middag og drikke til måltidene er alltid inkludert når du bestiller all inclusive. Dette omfatter drikkevarer som vann, brus, lokalt øl og vin. Småretter og gratis drikke fra minimum en bar på hotellet er også alltid inkludert i prisen.

 • Hvor er det beste all inclusive-hotellet?

  Vi har hoteller med all inclusive på nesten alle destinasjonene våre og disse er av høy kvalitet. Noen av de mest populære hotellene med all inclusive er i Tyrkia, Hellas og Spania.

 • Kan man bestille restplass med all inclusive?

  Ja, det kan man! Mer informasjon om våre restplasser med all inclusive finner du her.

 • Er det vanlig å tipse på all inclusive?

  Det er ikke pålagt å tipse når du bor på all inclusive, men det blir alltid satt pris på. Ved å tipse servicepersonalet vil de som jobber der føle at arbeidet de utfører er av betydning.