Hotell Mallorca

Her finner du vårt utvalg av hotell på Mallorca. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Mallorca alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Mallorca

Leter du etter det beste hotellet på Mallorca for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Mallorca.

Familiehotell på Mallorca

Mallorca er et perfekt reisemål for de som reiser med barn! Mulighetene for sol, bading og fornøyelser gjør oppholdet hyggelig og morsomt for hele familien. Sjekk ut hotellene våre Blue Star Viva Blue og Blue Star Paraiso de Alcudia, som begge er familievennlige overnattingssteder.

De beste hotellene for voksne på Mallorca

Er du ute etter et hotell som passer godt for voksne på Mallorca? Da kan vi anbefale TUI Blue Rocador, som er et rolig hotell for de som reiser uten barn. Her ønskes gjester fra 16 år velkommen.

Hotell med badeland på Mallorca

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland på Mallorca er Globales Bouganvilla som er et Splash-hotell. Her er det vannsklier og moro for alle aldre!

Billige hotell på Mallorca

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Mallorca, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Er du ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Mallorca.