Handlevogn
58 Aktiviteter
Sort by:
Formentor med båt fra Mallorcas nord- og østkyst
Utflukter og dagsturer

Formentor med båt fra Mallorcas nord- og østkyst

Plassert på det nordlige Mallorca, er Pollença-området et av de vakreste områdene på øya. Her kan du ta en båttur over til den elegante kystbyen Port de Pollença, besøke et marked og tilbringe litt tid på Formentor-stranden. Vi stopper også ved utsiktspunktet Es Colomer.Vi starter med å spasere rundt på bondens marked hvor du får føle smaken av det virkelige Mallorca. Deretter fortsetter vi til Formentor. Underveis kan du nyte den vakre naturen. Vi stopper ved Es Colomer hvorfra det er en fantastisk utsikt over alle klippene på halvøya. Etterpå er det tid for avslapping på Formentor-stranden. Den smale stranden er kantet med furuskog og turkist vann.Vi tar båt til Port de Pollença. Strandpromenaden er kantet med luksuriøse villaer og hoteller fra tidlig 1900-tallet. Du finner også flere gode fiskerestauranter.

Gratis kansellering
Guidet Rundtur
Heldagstur på Mallorca med Port de Soller og Sa Calobra
Utflukter og dagsturer

Heldagstur på Mallorca med Port de Soller og Sa Calobra

Det er noe spesielt med denne utflukten til Nord-Mallorca. I løpet av dagen reiser vi med buss, tog, trikk og båt til Soller, Port de Soller, Sa Calobra og Lluc. I tillegg har du en kjent lokalguide som viser deg rundt. Juan, en av guidene våre, sier: Jeg ble født og oppvokst på Mallorca og har bodd i Soller-regionen i årevis. Du får se steder som de fleste besøkende går glipp av.Vi hopper på det århundre gamle Soller-toget med mahognipanel og messingbeslag, og kjører sikksakk gjennom de furukledde Tramuntana-fjellene som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er en opplevelse som oser av nostalgi. Ettersom toget er elektrisk, er det også en mer bærekraftig måte å reise på. Vi tar også trikken som forbinder Soller og Port de Soller og underveis passerer vi appelsinlunder og trange gater. Hvis du ønsker noen insider tips, kan lokalguiden anbefaler deg en restaurant der du kan få en smak av øyas velsmakende retter.Med tid på egen hånd til lunsj, har du en flott mulighet til å smake på de produktene Soller er kjent for – appelsiner, iskrem og de høyt ansette røde Soller-rekene. Reisen fra Port de Sollert til Sa Calobra gjøres med katamaran. Du får tid på egen hånd på stranden som er omgitt av klipper. Lenger inn ligger den uberørte bukten – Torrent de Pareis.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Dragegrottene, perlefabrikken med et digitalt museum og et lokalt marked
Utflukter og dagsturer

Dragegrottene, perlefabrikken med et digitalt museum og et lokalt marked

På denne turen får du se tre av Mallorcas høydepunkter. Vi besøker øyas Majorica-perlefabrikk, rusler rundt blant bodene på bondens marked i Sant Llorenç og dykker ned i dypet av de berømte Dragegrottene. Xisca, en av lokalguidene våre, sier: "Til og med før du setter foten din inn føler du at noe virkelig spektakulært ligger foran deg". Grottesystemet er en verden av hemmelighetsfulle grotter og underjordiske innsjøer vekket til live av musikk og lysshow. Det første stoppet er Majorica-fabrikken som muligens lager de fineste imiterte perlene i verden. Se produksjonsprosessen før du tar en titt på perlesmykkene i butikken på stedet. Xisca sier: "Designene er kreative og utsøkt utformet, og det er derfor Majorica-smykker er en så populær bursdags- eller julegave på øya".Deretter går turen til det ukentlige markedet i en landsby. Her kan du rusle mellom boder med alt fra suvenirer til aromatiske urter og vellagrede oster. Det er et flott sted å prøve lokal mat, som Mallorcas berømte svinekjøtt med svart gris. Krydret sobrassada, en smørbar paprikapølse, er en flott suvenir som kan tas med hjem – og da hjelper du samtidig de lokale produsentene. Siste stopp på programmet er Dragegrottene. De ble dannet for mer enn 5 millioner år siden og består av fire grotter og en stor innsjø, gjort desto mer magisk av det spesialdesignede lysanlegget og en klassisk musikkonsert fra en kvartett midt i grottene.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Østre Mallorca med Arta-grottene og en aloe vera-plantasje
Utflukter og dagsturer

Østre Mallorca med Arta-grottene og en aloe vera-plantasje

Gratis kansellering
Språk:

de, en, pl 

Vingårdsbesøk med vinsmaking og lunsj på Mallorca
Utflukter og dagsturer

Vingårdsbesøk med vinsmaking og lunsj på Mallorca

Denne turen tar deg med til hjertet av Mallorcas vindistrikt for å smake på fruktene til en liten familieeid vingård. Vi reiser til den vakre byen, Santa Maria del Cami og besøker Bodega Ramanyà for en guidet omvisning som avsluttes med en lokal lunsj. Xisco, en av lokalguidene sier: "Familien står for det landlige Mallorca. De er underholdende og forteller deg om øyas historie gjennom samlingen av jordbruksgjenstander". Underveis til øyas druedyrkingsområde, Binissalem, vil den dyktige guiden fortelle deg om øyas viner. Dette området ligger nær foten av Tramuntana-fjellene og, sier Xisco, "den fruktbare jorden og det solfylte været gir de lokale vinene en spesiell smak". Ved å besøke en familiedrevet bodega, bidrar du til en mer rettferdig fordeling av inntektene, ettersom noen av de største produsentene av mallorkansk vin har vingårder i nærheten. Mens du er på vingården får du lære om druesorter, høsting, aldring og tapping. Du kan også ta en titt på samlingen med gjenstander fra tidligere tider som ble brukt til dyrking av druer og dyrking av jorden. Så kommer den beste delen, du får smake på tre viner etter eget valg sammen med en velsmakende lunsj som er laget av lokale råvarer. Prøv brød, olivenolje, oster, posteier og mye mer – som skyldes ned med noen av vinkjellerens beste viner.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Guidet tur i Hamsgrottene med besøk i Dinosaurland
Utflukter og dagsturer

Guidet tur i Hamsgrottene med besøk i Dinosaurland

Det er ikke mange familieutflukter på Mallorca som slår denne kombinasjonen med Hamsgrottene og Dinosaurland. Det er en spennende og dramatisk reise inn i øyas forhistorie, der Genesis og Titanosaur vil gi deg hakeslepp. Marga, en av lokalguidene våre, sier: "Denne turen gir fantasien fritt spillerom når du går fra en av Mallorcas eldste attraksjoner, de 10 millioner år gamle Hamsgrottene, til en av de nyeste, det nyåpnede Dinosaurland".Hamsgrottene kan være millioner av år gamle, men de ble først oppdaget i forrige århundre. Siden den gang har de blitt en av øyas største attraksjoner. Mens vi utforsker de tre hovedgrottene, får du lære om øyas opprinnelige innbyggere. Den halvåpne runde grotten, Round Cave, med sin botaniske vegetasjon, har et jura-preg over seg – og man blir nysgjerrig på hva som er inne i den. I den blå grotten, Blue Cave, forteller en audiovisuell timelapse-dokumentar kalt Genesis historien til Mallorca fra Big Bang til i dag. Og Classic Cave, som er et nettverk av 12 kamre som er fulle av mystikk. Det er også et beroligende venetiansk-inspirert musikkshow. Neste stopp på programmet er Dinosaurland, der du kan rusle rundt blant mer enn 100 rekreasjoner av dinosaurer i full størrelse, inkludert den mystiske Titanosaurusen som er mer enn 50 meter lang. Noen anser den for å ha vært den største arten. Barna kan også leke at de er paleontologer, kose seg med spill og puslespill eller tegne. Dette er en flott dag ute for hele familien.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, da, en, fi, +6  fr, nl, it, no, pl, sv

Valldemossa & Mallorcas vestkyst
Utflukter og dagsturer

Valldemossa & Mallorcas vestkyst

Strendene ligger langt fra Valldemossa – og det er nok noe av grunnen til at byen har bevart sin tidløse skjønnhet. På denne halvdagsutflukten besøker vi en historisk høylandsby samt den nærliggende herregården Son Marroig for å utforske dens imponerende hager og episek utsikt over havet langs vestkysten av Mallorca. Ramon, en av de lokale guidene våre, sier: "Son Marroig er verdt et besøk på grunn av sin historie alene, men beliggenheten er så romantisk at mange mallorkanere gifter seg her".Son Marroig er en kjærlighetshistorie i seg selv. Den var en gang eiet av en østerriksk erkehertug, Ludwig Salvator. Han elsket utsiktene over Sa Forada og havet – de er så vakre at de er regnet blant de 10 vakreste kystutsikter i verden. Du får lære alt om han under en guidet omvisning i palasset, som har en spennende samling med gjenstander om han – han var en kjent naturverner, en mann forut for sin tid. Du kan også ta noen selfies på den hvite marmorpaviljongen der de elskende sier "I do". En svingete og naturskjønn kjøretur unna ligger Valldemossa. Her kan du spasere i de plantekantede trange gatene og besøke Charterhouse. Det var her den klassiske komponisten Frederic Chopin bodde en vinter, og det kan skryte av tidsriktige salonger og et vakkert bibliotek. Det blir tid til å stoppe for en kaffe i en lokal familiedrevet kafé. Ramon legger til: "Landsbyene i Tramuntana-fjellene er så godt bevarte at de har en plass på UNESCOs verdensarvliste".

Gratis kansellering
Språk:

de, en, pl 

Marked & Formentor fra Mallorcas sørkyst
Utflukter og dagsturer

Marked & Formentor fra Mallorcas sørkyst

Denne utflukten fanger Mallorcas magi ved å kombinere to spesielle attraksjoner. Vi besøker et bondemarked og den forrevne kystlinjen til Cape Formentor, og får en smak av atmosfæren i en landsby og øyas vakre landskap.Mallorcas markeder er kjent for sin morsomme og travle atmosfære. Bruk en formiddag på å rusle gjennom et av de mest populære ukentlige bondemarkedene. En rekke aromaer fra fruktbodene, nybakte lokale bakverk og lokal mat vil kile sansene dine. Gå gjennom de brosteinsbelagte gatene til markedet for en fargerik scene sentrert på torget. Lokale oster og spekemat, lærvarer og klær – det er så mye å se på.Deretter tar vi turen til Pollença Bay, der vi går om bord i en båt og seiler til Es Colomer. Det er en av de mest spektakulære utkikkspostene på Mallorca, og du vil ha ledig tid til å oppdage dette vakre stedet på nordsiden av Cape Formentor-halvøya.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Showet Exhibit på Son Amar med transport
Gå ikke glipp av
Utflukter og dagsturer

Showet Exhibit på Son Amar med transport

House of Son Amar har brakt spektakulær underholdning til kysten av Mallorca i over 45 år. I år er den tilbake større enn noen gang. Med en rollebesetning av artister og akrobater fra det verdensberømte Cirque du Soleil og musikk som er satt sammen av Europas beste DJ-er, er Exhibit et helt nytt show som kommer til å imponere publikum. Når du går inn i hagen til den storslåtte mallorkanske herregården blir du møtt av et Bellagio-fonteneshow i Las Vegas-stil før du slår deg ned i teatret. Du kan velge sitteplasser kun for showet, eller legge til alternativet med cava og sjokolade, eller velge VIP-opplevelsen – du får de beste setene i komfortable sofaer og Moët & Chandon-champagne.Når showet begynner kan du forvente massevis av glitter og glam når artistene kombinerer livemusikknumre, klassisk kabaret og akrobatiske bragder i et stjernespekket show som hele familien vil nyte.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Tramuntana-fjellene og Palma – utflukt med en trehjulet motorsykkel med transport
Gå ikke glipp av
Aktiviteter

Tramuntana-fjellene og Palma – utflukt med en trehjulet motorsykkel med transport

En av de kuleste turene på Mallorca. Du vil garantert elske det, for her opplever du mye på en dag. Denne to-personers motorsykkelopplevelsen gir deg katedralen i Palma, Illetas og marinaen i Puerto Portals. Det blir også snorkling ved en skjult lagune i Paguera, et stopp ved Port d'Andratx og lunsj i den pittoreske fjellandsbyen Tramuntana i Es Capdella.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Tramuntana-fjellene og Palma – utflukt med en trehjulet motorsykkel
Gå ikke glipp av
Aktiviteter

Tramuntana-fjellene og Palma – utflukt med en trehjulet motorsykkel

En av de kuleste turene på Mallorca. Du vil garantert elske det, for her opplever du mye på en dag. Denne to-personers motorsykkelopplevelsen gir deg katedralen i Palma, Illetas og marinaen i Puerto Portals. Det blir også snorkling ved en skjult lagune i Paguera, et stopp ved Port d'Andratx og lunsj i den pittoreske fjellandsbyen Tramuntana i Es Capdella.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Showet Exhibit på Son Amar – billett
Gå ikke glipp av
Utflukter og dagsturer

Showet Exhibit på Son Amar – billett

House of Son Amar har brakt spektakulær underholdning til kysten av Mallorca i over 45 år. I år er den tilbake større enn noen gang. Med en rollebesetning av artister og akrobater fra det verdensberømte Cirque du Soleil og musikk som er satt sammen av Europas beste DJ-er, er Exhibit et helt nytt show som kommer til å imponere publikum. Når du går inn i hagen til den storslåtte mallorkanske herregården blir du møtt av et Bellagio-fonteneshow i Las Vegas-stil før du slår deg ned i teatret. Du kan velge sitteplasser kun for showet, eller legge til alternativet med cava og sjokolade, eller velge VIP-opplevelsen – du får de beste setene i komfortable sofaer og Moët & Chandon-champagne.Når showet begynner kan du forvente massevis av glitter og glam når artistene kombinerer livemusikknumre, klassisk kabaret og akrobatiske bragder i et stjernespekket show som hele familien vil nyte.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Introduksjon til Mallorca

Det er en grunn til at Mallorca er den mest populære øya i Middelhavet. Det er mye å velge mellom, alt fra å slappe av på karibisk-lignende strender til å rusle rundt i middelalderbyer eller kjøre langs dramatiske kystveier. I nord kommer du til å bli forelsket i byene Alcudia og Pollença, mens i vest er det Valldemossa, Deià og Sóller som får oppmerksomheten din. Hovedstaden Palma er en gammel by med middelaldergater, kronet av en gotisk katedral ved havet. Øya byr også på vannaktiviteter for alle smaker.

De seks beste aktivitetene på Mallorca

1. Utforsk vestre Mallorca

Den vestre delen av øya kjennetegnes av spektakulære landskaper og sjarmerende fjellandsbyer. Her finner du også øyas mest utilgjengelige strand. Og alle ligger midt i Serra de Tramuntana som står på UNESCOs verdensarvliste. Byen Valldemossa med sitt kartusianerkloster, kongelige palass og trange gater omkranset av planter, er et must å se i tillegg til Deià og Sóller. Sistnevnte er knutepunktet for et romantisk tog som går i sikksakk gjennom fjellene i trevogner. Du kan også ta en tretrikk til havnen og båt videre til Sa Calobra-stranden som ligger i ly av klippene i bunnen av en kløft.

2. Besøk den nordlige delen

Alcudia og Pollença i nord er to av Mallorcas vakreste byer. De ligger kun 20 minutters kjøretur fra hverandre, og i tillegg ligger de innenfor rekkevidde av Cape Formentor, en halvøy med forrevne klipper og hemmelige bukter samt en bortgjemt strand – en spektakulær halvmåneformet og fredet strand omgitt av furutrær. Den beste måten å utforske Alcudia på er å gå langs middelaldermurene, mens Pollença kan beundres ved å gå de 365 trappetrinnene blant sypresser opp til Calvari-kapellet, som ligger på toppen av bakken.

3. Beundre Palmas katedral

Det er vanskelig å gå glipp av Palmas største severdighet og attraksjon. Den enorme, gullfargede gotiske katedralen La Seu tårner opp over byens havnefront. Den er sentrum for en gammel bydel som fortsatt er delvis beskyttet av gangbare middelaldermurer. Alle veier fører inn til katedralen. Et annet gotisk mesterverk som er verdt å se er Llotja-laugshall. Innimellom finnes det barer, restauranter og kaféer for enhver smak. Ensaïmada, den lokale favorittkaken, passer utmerket til en kaffe. Du finner også butikker som selger alt fra lokale fiskersko til designervesker.

4. Nyt ulike vannaktiviteter

På Mallorca har du uendelige muligheter til å nyte vannet. Badeland er spesielt populært blant familier. Western Park i Magaluf og Aqualand El Arenal er to bra alternativer. Katamaranturer er også populært. Hvis du vil se haier, maneter og annet maritimt liv på nært hold, kan du dra til Palma Aquarium og Marineland. De fleste aktivitetene er vanligvis tilgjengelige med opphenting/levering på hotellet.

5. Se en forestilling

Når solen går ned, begynner festen på Mallorca. En av de mest populære showene er "Pirates Adventure", der gymnaster fra OL og verdensmesterskap oppfører en spennende forestilling med fekting. Det har vært en suksess! Et annet populært alternativ er "House of Son Amar", et blendende show med dans, sang og akrobatikk i en elegant mallorkansk herregård.

6. Ridning på Rancho Grande

Rancho Grande er en familiefavoritt som viser den tradisjonelle mallorkanske landsbygda. Det er den største hesteranchen på øya og den tilbyr et bredt utvalg av opplevelser, alt fra rideturer i solnedgangen til vognturer gjennom landskapet. Det finnes også en liten dyrepark for barn. Etter en travel dag er levende musikk og en grillfest en fin måte å avslutte dagen på.