Handlevogn
Mallorca
Mallorca

Spania

Ting å gjøre i Mallorca

Opplevelser i Mallorca

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Heldagsutflukt på Mallorca med Port de Soller og Sa Calobra
Utflukter og dagsturer

Heldagsutflukt på Mallorca med Port de Soller og Sa Calobra

Det er noe spesielt med denne utflukten til Nord-Mallorca. I løpet av dagen reiser vi med buss, tog, trikk og båt til Soller, Port de Soller, Sa Calobra og Lluc. I tillegg har du en kjent lokalguide som viser deg rundt. Juan, en av guidene våre, sier: Jeg ble født og oppvokst på Mallorca og har bodd i Soller-regionen i årevis. Du får se steder som de fleste besøkende går glipp av.Vi hopper på det århundre gamle Soller-toget med mahognipanel og messingbeslag, og kjører sikksakk gjennom de furukledde Tramuntana-fjellene som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er en opplevelse som oser av nostalgi. Ettersom toget er elektrisk, er det også en mer bærekraftig måte å reise på. Vi tar også trikken som forbinder Soller og Port de Soller og underveis passerer vi appelsinlunder og trange gater. Hvis du ønsker noen insider tips, kan lokalguiden anbefaler deg en restaurant der du kan få en smak av øyas velsmakende retter.Med tid på egen hånd til lunsj, har du en flott mulighet til å smake på de produktene Soller er kjent for – appelsiner, iskrem og de høyt ansette røde Soller-rekene. Reisen fra Port de Sollert til Sa Calobra gjøres med katamaran. Du får tid på egen hånd på stranden som er omgitt av klipper. Lenger inn ligger den uberørte bukten – Torrent de Pareis.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Mallorcas hemmeligheter
Utflukter og dagsturer

Mallorcas hemmeligheter

Gratis kansellering
Språk:

de, en, pl 

Vintur på Mallorca
Utflukter og dagsturer

Vintur på Mallorca

Denne turen tar deg til hjertet av Mallorcas vinland, for å smake på fruktene til en kjent familievingård. Vi reiser til den vakre byen, Santa Maria del Cami og besøker Bodega Ramanyà og spiser en lokal lunsj. Under reisen til øyas vindyrkningsregion, vil en guide gi deg et innblikk i historien bak Mallorca-vinen og vingården dere skal besøke.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Valldemossa & Mallorcas vestkyst
Utflukter og dagsturer

Valldemossa & Mallorcas vestkyst

Strendene ligger langt fra Valldemossa – og det er nok noe av grunnen til at byen har bevart sin rustikke skjønnhet. På denne halvdagsutflukten besøker vi en historisk høylandsby samt den nærliggende herregården Son Marroig for å utforske dens imponerende hager og episek utsikt over havet. Son Marroig var en gang eiet av en østerriksk erkehertug, Ludwig Salvator. Han elsket utsiktene over Sa Forada og havet – de er så vakre at de er regnet blant de 10 vakreste kystutsikter i verden. Et stykke derfra ligger selve Valldemossa. Vi besøker Charterhouse og der den klassiske komponisten Frederic Chopin en gang bodde. Gå en tur rundt i de overdådig dekorerte stuene og det vakre biblioteket.Det blir tid til å stoppe for en kaffe i en sjarmerende kafé mens vi nyter utsikten over Tramuntanafjellene som har en plass på UNESCOs verdensarvliste.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Marineland med transport
Gå ikke glipp av
Temaparker

Marineland med transport

Hvis du er ute etter en morsom familiedag utendørs, så er Marineland det rette stedet for deg. Det er Mallorcas eneste vann- og dyrepark, proppet med fornøyelser og attraksjoner som delfin- og sjøløveshow. Det er også show med eksotiske fugler tre ganger daglig.Nyt oppvisningen med de vakre flaskenesedelfinene som viser sine akrobatiske kunster og svømmeferdigheter, og sjøløvene vil også imponere deg med sine evner. I tillegg finnes det fargerike papegøye- og araoppvisninger.Og når det er pause mellom showene, kan du se gjennom vinduet i de store akvariene, besøke en kafé eller ta en tur på stranden. Du kan også besøke pingvinene og tropehuset med slanger og øgler. Her finnes det noe for alle aldersgrupper. Velg PLUS-alternativet for å få Fast Track-inngang til parken, et suvenir-familiebilde og prioritert inngang til alle showene med en eksklusiv sittesone for TUI-gjester. I tillegg får du 10 % rabatt på alle kjøp inne i parken og en kostnadsfri suvenircaps fra Marineland.

Gratis kansellering
Språk:

es, da, en, fi, fr, +4  nl, no, pl, sv

Palma Aquarium med transport
Gå ikke glipp av
Temaparker

Palma Aquarium med transport

Det er ikke så mye som overgår et besøk i Palma Aquarium når du skal på en spennende familieaktivitet. Utforsk Tropical Seas avdelingen, hvor det er 25 akvarier med arter fra havet. I 3D Aquadome kan du nyte en spennende kinoopplevelse med knølhvaler. Det er også to lekeplasser og en splashpark som barna vil elske. Det er også mulig å ta Shark Vision Boat gjennom Big Blue – Europas dypeste haitank. Velg PLUS og få fast-track inngang til parken, billett til Aquadome, en gratis suvenir, en voucher å bruke i Mediterraneo restauranten, og 10% rabatt på alle kjøp inne.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Aqualand Waterpark med transport
Gå ikke glipp av
Billetter og arrangementer

Aqualand Waterpark med transport

Dette toppmoderne badelandet er et perfekt sted for både voksne og barn å tilbringe en dag sammen. Opplev morsomme aktiviteter på Aqualand El Arenal, med transport til og fra hotellet samt inngangsbillett inkludert i prisen.Trosse tyngdekraten i Kamikaze, få adrenalinkick i Anaconda, to vannsklier viklet inn i hverandre der man i et forrykende tempo sklir om kapp. Foretrekker du det litt mer avslappende og rolige, så er kanskje et jacuzzibad, eller den stillerennende Congo River perfekt. Det er også nok plass av til solsenger.De yngste vil elske Kidzworld, et område som tilbyr Adventureland, Dragonland og et eksotisk polynesisk område. Det finnes også et stort utvalg av matserveringer og boder som passer for hele familien. Du kan velge en PLUS-pakke som inkluderer Fast Track-inngang til parken, et oppbevaringsskap og en solseng for hver voksen. Barna får en drikke, en is og en suvenir. Du får også 10 % rabatt på alle kjøp i parken, inkludert slide fast-passet.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Western Water Park – inngang og transport
Gå ikke glipp av
Billetter og arrangementer

Western Water Park – inngang og transport

Det går fort, det er morsomt og det er Mallorcas eneste tema-vannpark. Western Water Park er mer enn bare lek og moro – den er så spennende at du kommer til å løpe fra den ene attraksjonen til den andre. Det er tre ulike temaområder med sklier for både barna og de fryktløse – inkludert The Beast, som har Mallorcas høyeste vertikale fall.Navnene på skliene sier alt. Tornado, Big Hole, Mega Slide, Boomerang og Devil's Tail samt de nye attraksjonene El Latino og El Alano vil få deg til å rope etter mer, mens The Beast's 30- meters fall vil gi deg skrekkblandet fryd – eller frykt. Etter all spenningen kan du ta det med ro i boblebadene eller flyte rundt på Wild River. I Kidzworld kan de minste ha det moro i trygge, overvåkede omgivelser. Det er tre seksjoner for dem. Og de vil elske Tam Tam Splash der gigantiske bøtter med vann velter over alt som befinner seg under. Du kan også kjøpe en PLUS-pakke som inkluderer prioritert inngang, en solseng per voksen, ett oppbevaringsskap per familie og en brus, is og suvenir til barna. Du får også 10 % rabatt på alle kjøp i parken, inkludert hurtigpasset til attraksjonene.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Katamandu familiepark – med transport
Gå ikke glipp av
Temaparker

Katamandu familiepark – med transport

En dag i Katmandu Park gir deg mange kule utendørsaktiviteter og audiovisuelle opplevelser som passer for hele familien. Med vår PLUS-billett får du Fast Track-inngang til parken, ubegrenset tilgang til parkens toppattraksjoner, inkludert The House, Katopia splashpark og myke lekeområder, i tillegg til to runder med 18-hulls minigolf. Katmandu er Mallorcas eneste temapark med attraksjoner som The House, et opp-ned-hus som har en forhekset musikkskog, en isgrotte og et interaktivt akvarium. En svimlende 5D virtual reality simulator, en 4D-kino, et interaktivt Carnival-spill, Lazer Maze og en minigolfbane.Barna kan kjøle seg ned i Katopia splashpark før de tar seg en tur inn iEuropas største myke lekeområde. Dette er en av familiefavorittene på Mallorca.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Mallorca Wind Pirates – PLUS-pakkke
Gå ikke glipp av
Aktiviteter

Mallorca Wind Pirates – PLUS-pakkke

Nyt to timer med spennede vannsport med vår Wind Pirats PLUS-pakke med transport inkludert. Velg tre av følgende aktiviteter – vannsykling, stepboard, kajakkpadling, padlebrett, Hobie 16 katamaran, stort padlebrett, seilbåttur eller windsurfing. Du kan også velge en 20 minutters tur på et elekstrisk brett.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Son Amar Exhibit Show with Transfer
Gå ikke glipp av
Utflukter og dagsturer

Son Amar Exhibit Show with Transfer

House of Son Amar has been bringing its brand of entertainment spectacular to the shores of Majorca for over 45 years. And this year, it's back bigger than ever. With a cast of artists and acrobats formerly of world-famous Cirque du Soleil and a soundtrack set by Europe's top DJs, Exhibit is an all-new show set to dazzle audiences.Step into the grounds of a grand Majorcan manor house, and you'll be greeted by a Las Vegas-style Bellagio fountain show before being seated in the theatre. You can opt for show-only seats, add a touch of class with the cava and chocolates option, or choose the VIP Experience – you'll get the best seats in the house, comfy sofa-style booths, plus Moët & Chandon champagne.Once the show begins, you'll be toe-tapping, laughing and dancing all night long. Expect glitz, glam and plenty of glitter as the cast combine live music numbers, classic cabaret and acrobatic feats in a star-studded evening the whole family will enjoy.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Palma Aquarium – inngangsbillett
Gå ikke glipp av
Severdigheter og guidede turer

Palma Aquarium – inngangsbillett

Som familieaktivitet er det ikke mye som overgår en utflukt til akvariet i Palma. Det er fullt av marint liv og mange andre attraksjoner som 3D Aquadome – en kinomatisk knølhvalopplevelse. Velg PLUS-alternativet som inkluderer for Fast Track-inngang til parken, en billett til Aquadome, en liten suvenir, en kupong du kan bruke på restauranten Mediterraneo og 10 % rabatt på alt du kjøper mens du er på Palma akvarium.Det finnes hundrevis av arter fra Middelhavet her, du kan utforske området Tropical Seas med 25 akvarier som rommer arter fra Atlanterhavet, Det indiske hav og Stillehavet. Gå ikke glipp av utstillingene om økosystemet i Amazonas jungelsone eller om den blåfinnede tunfisken, makrellstørje på norsk. Den nye kinoen, 3D Aquadome, viser en fantastisk film om knølhval. For barna finnes det også to lekeplasser, en innendørs og en utendørs. Den ene ligger på et stort sjørøverskip og den andre i en Splash Park, og barna vil elske det. Dersom du vil oppleve noe ekstra anbefaler vi å kjøpe billett til glassbunnbåten, den kjører over Europas dypeste haitank.

Gratis kansellering
Måltid Er Inkludert

Introduksjon til Mallorca

Det er en grunn til at Mallorca er den mest populære øya i Middelhavet. Det er mye å velge mellom, alt fra å slappe av på karibisk-lignende strender til å rusle rundt i middelalderbyer eller kjøre langs dramatiske kystveier. I nord kommer du til å bli forelsket i byene Alcudia og Pollença, mens i vest er det Valldemossa, Deià og Sóller som får oppmerksomheten din. Hovedstaden Palma er en gammel by med middelaldergater, kronet av en gotisk katedral ved havet. Øya byr også på vannaktiviteter for alle smaker.

De seks beste aktivitetene på Mallorca

1. Utforsk vestre Mallorca

Den vestre delen av øya kjennetegnes av spektakulære landskaper og sjarmerende fjellandsbyer. Her finner du også øyas mest utilgjengelige strand. Og alle ligger midt i Serra de Tramuntana som står på UNESCOs verdensarvliste. Byen Valldemossa med sitt kartusianerkloster, kongelige palass og trange gater omkranset av planter, er et must å se i tillegg til Deià og Sóller. Sistnevnte er knutepunktet for et romantisk tog som går i sikksakk gjennom fjellene i trevogner. Du kan også ta en tretrikk til havnen og båt videre til Sa Calobra-stranden som ligger i ly av klippene i bunnen av en kløft.

2. Besøk den nordlige delen

Alcudia og Pollença i nord er to av Mallorcas vakreste byer. De ligger kun 20 minutters kjøretur fra hverandre, og i tillegg ligger de innenfor rekkevidde av Cape Formentor, en halvøy med forrevne klipper og hemmelige bukter samt en bortgjemt strand – en spektakulær halvmåneformet og fredet strand omgitt av furutrær. Den beste måten å utforske Alcudia på er å gå langs middelaldermurene, mens Pollença kan beundres ved å gå de 365 trappetrinnene blant sypresser opp til Calvari-kapellet, som ligger på toppen av bakken.

3. Beundre Palmas katedral

Det er vanskelig å gå glipp av Palmas største severdighet og attraksjon. Den enorme, gullfargede gotiske katedralen La Seu tårner opp over byens havnefront. Den er sentrum for en gammel bydel som fortsatt er delvis beskyttet av gangbare middelaldermurer. Alle veier fører inn til katedralen. Et annet gotisk mesterverk som er verdt å se er Llotja-laugshall. Innimellom finnes det barer, restauranter og kaféer for enhver smak. Ensaïmada, den lokale favorittkaken, passer utmerket til en kaffe. Du finner også butikker som selger alt fra lokale fiskersko til designervesker.

4. Nyt ulike vannaktiviteter

På Mallorca har du uendelige muligheter til å nyte vannet. Badeland er spesielt populært blant familier. Western Park i Magaluf og Aqualand El Arenal er to bra alternativer. Katamaranturer er også populært. Hvis du vil se haier, maneter og annet maritimt liv på nært hold, kan du dra til Palma Aquarium og Marineland. De fleste aktivitetene er vanligvis tilgjengelige med opphenting/levering på hotellet.

5. Se en forestilling

Når solen går ned, begynner festen på Mallorca. En av de mest populære showene er "Pirates Adventure", der gymnaster fra OL og verdensmesterskap oppfører en spennende forestilling med fekting. Det har vært en suksess! Et annet populært alternativ er "House of Son Amar", et blendende show med dans, sang og akrobatikk i en elegant mallorkansk herregård.

6. Ridning på Rancho Grande

Rancho Grande er en familiefavoritt som viser den tradisjonelle mallorkanske landsbygda. Det er den største hesteranchen på øya og den tilbyr et bredt utvalg av opplevelser, alt fra rideturer i solnedgangen til vognturer gjennom landskapet. Det finnes også en liten dyrepark for barn. Etter en travel dag er levende musikk og en grillfest en fin måte å avslutte dagen på.