Handlevogn
Mallorca
Mallorca

Spania

Opplevelser på Mallorca

Mallorca er den største av Balearene og Spanias største øy. Palma de Mallorca er hovedstaden. Langs den 550-kilometer lange kystlinje tilbyr Mallorca besøkende vakre strender med kritthvit sand, og små bukter mellom klipper og furulunder. Gjennom århundrene har kjente kunstnere forelsket seg i øya og de pittoreske landsbyene, inkludert Deià, Pollença og Valldemossa. Øya har blitt et populært turistmål, både nasjonalt og internasjonalt. For mange kjendiser er Mallorca det perfekte stedet å dra til på ferie.

Opplevelser i Mallorca

97  Resultat
Utflukter og dagsturer
Øyrundtur Mallorca

Det er noe spesielt med denne utflukten til Nord-Mallorca. Vi hopper på det århundre gamle Soller-toget med mahognypanel og messingbeslag, og går gjennom de furukledde Tramuntana-fjellene. Det er en opplevelse med ekte nostalgi. Vi tar også trikken som forbinder Soller og Port de Soller og underveis passerer vi appelsinlunder og trange gater. Reisen fra Port de Soller til Sa Calobra stranden gjøres med katamaran. Du får tid på egen hånd på stranden som er omgitt av klipper. Lenger inn ligger den uberørte bukten – Torrent de Pareis.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(32)
fra:
NOK 756.00
Utflukter og dagsturer
Mallorcas hemmeligheter

Fjell, klipper og store marker – Serra de Llevant-området på den østre delen av øya har mye å by på. Første stopp er ved en tradisjonell gård i Santa Margalida der de dyrker aloe vera. Så fortsetter vi til den gamle byen Artá som med sine brosteinsbelagte gater er perfekt for en avslappet spasertur. Det tradisjonelle markedet er også morsomt å utforske. Et av Mallorcas høydepunkter er det labyrintlignende hulesystemet. Vi besøker grotter og utforsker stalaktittene, stalagmittene og innsjøene her. Siste stopp er ved en lokal finca i Els Calderers der vi får smake på vin og lokale delikatesser.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(2)
fra:
NOK 539.00
Utflukter og dagsturer
Valldemossa & vestkysten

Strendene ligger langt fra Valldemossa – og det er nok noe av grunnen til at byen har bevart sin rustikke skjønnhet. Son Marroig var en gang eiet av en østerriksk erkehertug. Han elsket utsiktene over Sa Forada og havet – de er så vakre at de er regnet blant de 10 vakreste kystutsikter i verden. Et stykke derfra ligger Valldemossa. Vi besøker Charterhouse og der den klassiske komponisten Frederic Chopin en gang bodde. Gå en tur i de overdådig dekorerte stuene og det vakre biblioteket. Det blir tid til å stoppe for en kaffe i en sjarmerende kafé mens vi nyter utsikten over Tramuntanafjellene som har en plass på UNESCOs verdensarvliste.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 383.00
Temaparker
Marineland med transfer

Hvis du er ute etter en morsom familiedag utendørs, så er Marineland det rette stedet for deg. Nyt oppvisningen med de vakre flaskenesedelfinenes svømmeferdigheter, og sjøløvenes klovnestreker i vannet. I tillegg finnes det fargerike papegøye- og araoppvisninger. Mellom showene kan du se gjennom vinduet i de store akvariene med haier, skilpadder og stimer av tropisk fisk. Du kan også besøke pingvinene og tropehuset med slanger og øgler. Her finnes det noe for alle aldersgrupper. Det finnes også områder med solterrasser og kaféer, samt en badestrand.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(3)
fra:
NOK 255.00
Temaparker
Palma Aquarium med transport

Det er ikke så mye som overgår et besøk i Palma Aquarium når du skal på en spennende familieaktivitet. Utforsk Tropical Seas avdelingen, hvor det er 25 akvarier med arter fra havet. I 3D Aquadome kan du nyte en spennende kinoopplevelse med knølhvaler. Det er også to lekeplasser og en splashpark som barna vil elske. Det er også mulig å ta Shark Vision Boat gjennom Big Blue – Europas dypeste haitank. Velg PLUS og få fast-track inngang til parken, billett til Aquadome, en gratis suvenir, en voucher å bruke i Mediterraneo restauranten, og 10% rabatt på alle kjøp inne.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(3)
fra:
NOK 250.00
Billetter og arrangementer
Western Water Park – inngang og transport

Det går fort, det er morsomt og det er Mallorcas eneste tema-vannpark. Western Water Park er mer enn bare lek og moro – den er så spennende at du kommer til å løpe fra den ene attraksjonen til den andre. Det er tre ulike temaområder med sklier for både barna og de fryktløse. Navnene på skliene sier alt. Tornado, Big Hole, Mega Slide, Boomerang og Devil's Tail får deg til å rope, mens The Beast's 30-meters gir deg skrekkblandet fryd. Du kan også kjøpe en Komfort-pakke som inkluderer prioritert inngang, en solseng per voksen, ett oppbevaringsskap per familie, Fast Track til alle attraksjonene og en brus til barna i parken.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 295.00
Aktiviteter
Majorca Wind Pirates PLUS Package

Enjoy two hours of exhilarating water sports on our Wind Pirates PLUS package with transport included. Choose any three of the following activities and live it up – water biking, step board, kayaking, paddle surfing, Hobie 16 catamaran, big paddle boarding, sailboat cruise or windsurfing. And you can also choose a 20-minute electric board experience.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 579.00
Severdigheter og guidede turer
Palma Aquarium – kun billett

Som familieaktivitet er det ikke mye som overgår et besøk på akvariet i Palma. Det finnes hundrevis av arter fra Middelhavet, området Tropical Seas med 25 akvarier som rommer arter fra Atlanterhavet, Det indiske hav og Stillehavet. Dersom du velger en PLUS pakke inkluderer billetten både en hurtigkø, 3D kinoen Aquadome, en liten souvenir, en voucher du kan bruke på restauranten Mediterraneo og 10% rabatt på alt du kjøper mens du er på Palma akvarium. Det finnes også to lekeplasser, en innendørs og en utendørs. Den ene ligger på et stort sjørøverskip og den andre i en Splash Park, og barna vil elske det.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 250.00
Aktiviteter
Tramuntana Mountains & Palma Motor Trike Tour

En av de kuleste turene på Mallorca. Du vil helt sikkert elske det, for her opplever du mye på en dag. Denne to-personers motorsykkelopplevelsen gir deg katedralen i Palma, Illetas og marinaen i Puerto Portals. Det blir også snorkling ved en skjult lagune i Paguera, et stopp ved Port d'Andratx og lunsj i den pittoreske fjellandsbyen Galilea.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 1267.00